Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To on chce jenom me, to uz mi rekl nekolikrat, ze uz nikoho ineho suk*at nechcespis si myslim, ze on vztah nehleda vubec nikde..jeho rodinna situace, ac s ex neni, je komplikovana a myslim si, ze on neni schopnej se prizbusobovat…sem rada za ty odpovedi tady, vzdycky se mi to trochu upravi v hlave..ted mi. poslal fotku z prace,mimoch.rad se foti a rikam si, jakoze proc tvl
![]()
vzdyt vypada tak na 55
![]()
Můžeš mu věřit a nemusis.
Prostě dej na sve pocity a intuici.
Ja se ridim heslem, ze jakmile by mne ve vztahu nebylo dobře, tak je něco špatně.
@Malá bobina píše:
Hele někde jsem četla, ze je dobře, když ve vztahu chlap miluje víc, nez ta žena. Snaží se úplně jinak.
To rozhodně ![]()
Ahoj holky chci se zeptat tedka z pátku na sobotu sem spala u kamaráda a přítel si mysli ze sme spolu něco měli přitom neměli sme spolu nic a tedka mě za nim neustále posila atd a ze si sním psal a údajně mu napsal ze sme spolu spali
A chtěla bych radu jak mu mám dokázat ze sem sním nic neměla 😥štve mě to
@Anonymní píše:
@unuděná
Tak sebevědomí mi zvedá, hodně se mu líbím, ale já se teda líbím ve všeobecnosti chlapům, o tom vím, ale mně prostě asi ubírá víc než dáva
Bez ohledu na tělesný požitek, ukonči to.
Nevěnuj čas osobě, která je chladná a vlastně svým způsobem narušená. Jen Tě využívá ve svůj prospěch. Nezas. írej si psychiku nekvalitním člověkem.