Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladule1 píše:
@Anna766
já jsem druhou dceru dlouho kojila. A tak mi spíš vadily otázky typu : prosím tě, proč ještě kojíš?
No jo no.Lidi
dcera je svobodná matka a i v dnešní době slýchá otázky"a vy nejste vdaná?"Naposledy to řešila teď při nástupu do školy. ![]()
Prosím vás, proč ten Hložánek říkal Šárce v té hospodě Štěpánko?
Jo, ještě bylo dobrý, když se mě ptali, proč proboha chci v tomto věku dítě a jestli jsem neuvažovala o interupci.
@Amalthea píše:
Jo to jsem si taky všimla, jak na ní volal ať jde s nima že jo?
![]()
@ladule1 píše:
Jo, ještě bylo dobrý, když se mě ptali, proč proboha chci v tomto věku dítě a jestli jsem neuvažovala o interupci.
Fakt jo? ![]()
@Anna766 no už když platili nebo spíš ji přemlouvali na posledního panáka, zaznělo to tam 2-3×, asi to mělo vyjádřit, jak moc je nechcanej
jinak nevím ![]()
@Amalthea píše:
protože byl vožralej ![]()
@ladule1 píše:
hmm
Noooo
nemám ani slov.No dcera si něco podobného taky vyslechla.Ta ale zase proto že je moc mladá. Kdo chce psa bít…atd.Kdo je zvědavej, otázku si najde. ![]()
@Anna766 píše:
Noooonemám ani slov.No dcera si něco podobného taky vyslechla.Ta ale zase proto že je moc mladá. Kdo chce psa bít…atd.Kdo je zvědavej, otázku si najde.
Já si to vyslechla i při první dceři. To jsem byla moc mladá ted zase stará. Ono si nevybereš.
![]()
@ladule1 píše:
Já si to vyslechla i při první dceři. To jsem byla moc mladá ted zase stará. Ono si nevybereš.
No právě.
![]()
@ladule1 píše:
já to měla to samé, první v 17 to si to necháš takhle mladá a druhé před rokem a zase, to si to necháš v tomhle věku?
jo a klidně si to střihnu ještě jednou jestli se podaří ať si říkají lidi co chtějí