Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
16.9.15 13:19

Nejlepší byla ta „vražda“ Peškový, to bylo dramatický až až, bylo to chvílema jak kriminálka a navíc Cibulková byla naprosto úžasná. Možná i ta Klára to tam vždycky tak rozvířila. Teď je tam fakt nuda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 13:20

Jo a mohli by tam dávat Tondu častějc, já ho žeru, když je vožralej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
16.9.15 13:26
@radkka píše:
Mně přišlo, že jí to zamrzelo, ale nijak extra naštvaná teda nebyla.

tipuju, že se jen přetváří, a dá to Rozině sežrat  :roll:

• Citovat
  • Upravit
2039
16.9.15 13:28
@Martrich píše:
Jo a mohli by tam dávat Tondu častějc, já ho žeru, když je vožralej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty ses nám úplně zamilovala :mrgreen: :mrgreen: Ba ne, musím uznat, že je to aspoň vtipný! Rudu tady v tom seriálu nemusím, ale viděla jsem s Koptou Všechnopárty a ucvrnkávala jsem si, jak byl vtipný :lol:

Jinak já mám naprosto stejné pocity. Když byl třeba Jarda nevěrný, nebo zabili Kláru, tak jsem se fakt na každý díl těšila a bylo to záživné. Tohle mi přijde poslední dobou nuda, už tak nějak vše vyčerpali, ti herci už nejsou taky žádná hitparáda, ti dobří už tam skoro nejsou a nahrazují je prostě slabší. Samozřejmě Marečková, Pešek, i Nyklovka, to jsou borci, ale někteří ti noví jsou prostě špatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.9.15 14:09
@radkka píše:
Mně přišlo, že jí to zamrzelo, ale nijak extra naštvaná teda nebyla.

Ja reagovala pouze na ten tvuj vytah :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
16.9.15 14:16
@PetrušeKl píše:
Ty ses nám úplně zamilovala :mrgreen: :mrgreen: Ba ne, musím uznat, že je to aspoň vtipný! Rudu tady v tom seriálu nemusím, ale viděla jsem s Koptou Všechnopárty a ucvrnkávala jsem si, jak byl vtipný :lol:Jinak já mám naprosto stejné pocity. Když byl třeba Jarda nevěrný, nebo zabili Kláru, tak jsem se fakt na každý díl těšila a bylo to záživné. Tohle mi přijde poslední dobou nuda, už tak nějak vše vyčerpali, ti herci už nejsou taky žádná hitparáda, ti dobří už tam skoro nejsou a nahrazují je prostě slabší. Samozřejmě Marečková, Pešek, i Nyklovka, to jsou borci, ale někteří ti noví jsou prostě špatní…

Naprostý souhlas. Občas mrknu na staré díly v Telce a nějak to tam mělo větší náboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.9.15 14:22
@KPKristy píše:
Ja reagovala pouze na ten tvuj vytah :oops:

Ten nebyl můj, já jen, že mně to tak strašné nepřišlo. Ale upřímně jsem čekala, že se jí to dotkne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.9.15 14:22
@ivik21 píše:
tipuju, že se jen přetváří, a dá to Rozině sežrat :roll:

Nevím, ale nemyslím si to :think: Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
16.9.15 15:09

Mohli by tam dat neveru u Malerovych, to mohlo byt drama. Jinak ja vzdycky kdyz vidim Veroniku, tak si rikam, ze toto musi byt sen kazdeho chlapa. Pilna jako vcelka, vyvari o sto sest. Zadnej chleba k veceri…Je to jen serial, ale presne takova hospodynka bych chtela byt

• Citovat
  • Upravit
46669
16.9.15 15:38
@radkka píše:
Ten nebyl můj, já jen, že mně to tak strašné nepřišlo. Ale upřímně jsem čekala, že se jí to dotkne :mrgreen:

Tak vidis, jak jsem zmatena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
16.9.15 15:57
[ciTatíneke] @polokoule píše:
Mohli by tam dat neveru u Malerovych, to mohlo byt drama. Jinak ja vzdycky kdyz vidim Veroniku, tak si rikam, ze toto musi byt sen kazdeho chlapa. Pilna jako vcelka, vyvari o sto sest. Zadnej chleba k veceri…Je to jen serial, ale presne takova hospodynka bych chtela byt

Já taková hospodyňka(blbka)jsem. :oops: nejen teď, ale i kdyż jsem makala.Ted teda, co jsem doma, jestě k tomu víc peču. Nechci aby to vyznělo blbě chlubivě :oops: ;) spíš jen na vysvětlenou že mě to divný nepřijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.9.15 16:12
@Martrich píše:
taky jsem to viděla, jak se chová. Ale myslím, že nakonec k sobě nějak najdou cestu. Pač mi to přijde logické, Karel odjel pryč a Šmýda znova vtáhli do děje. A navíc absťák je „sviňa“. Ale co mi přišlo dost nelogický, může se chodit na JIPku v normálním oblečení? Já s tím moc zkušeností nemam, ale vždycky když je někdo na JIPce, tak návštěva dostane takový ten speciální plášť a navíc Adri si tam chodí jak na návštěvu do bytu, přišlo mi takový zvláštní. Ale možná je to jen můj dojem :think:

Asi jak kde, já když byla po císaři, tak ke mě pustili rodinu v normálním oblečení. Proto mi přijde přitažené za vlasy, že Nyklovou a Lumíra navlíkli do těch operačních hadrů a to byla Světlana normálním pokoji a ještě sama :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.9.15 16:20
@ivik21 píše:
néé, ať dá do frňáku svému Kuřezovi 8o, ať se mu rozsvítí v hlavě :roll:

Přesně, on jednou leze za Terezou a podruhé se vrací zpátky k rodince. At se rozvede nebo at se vrátí domů a seká latinu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.9.15 16:23
@Anna766 píše:
Holky ja se přiznám że jsem děti(vnučku)vychovala bez vymożeností typu chůvička, monitor dechu a tak. Dcera mi říkala že její známá měla monitor dechu a dala to pryč. Pořád to houkalo i když dítě nebylo v postýlce, asi to zapomínala vypnout či co.Tak nevim. Zase si říkam že při nedonošených prccích je to dobrá věc. Jak to vidíte? :andel: :kytka:

Taky jsem tohle neměla, přišlo mi to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.9.15 17:56

Monitor dechu je dobra vec, ale ve chvili, kdy jsme meli plany poplach (asi spatne baterie) sel pryc. Pote, co jsem malem umrela sokem uz jsem na to nemela nervy.
Chuvicku jsme v minibyte nevyuzili. Naopak segra ma hospodarstvi, porad leze kolem zvirat, tak videochuvicku vyuzije naramne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí