Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
17.9.15 08:58

2875 - učitelka cácorek vůbec netušila, že jim zemřel tatínek, tak proto reagovala jak reagovala, Digi ji pak na schůzce řekla, že to nechtěla šířit kvůli kondolencím, nelíbilo se mi, že se stavěla takhle odmítavě k učitelčiným řečem, ta mluvila celkem rozumně,,za Digi přijde na pokec Tony, Monika je z toho paf, Jarda nabídne Digi, že ji může brát holky na plavání, když to nebude stíhat,,Sabina na Kuřeza tlačí, tak kdoví co bude,, Matěj nemůže Kuřeza skousnout, tak Tereza je zklamaná,, Vilma konečně ví, že Digi je bohatá když chce koupit byt v Ulici… 

• Citovat
  • Upravit
22614
17.9.15 08:58

@Anna766 jj vím. ale naposledy tu stěma nováčkama… :roll:

@ivik21 Nováčci a založená témata a i další, ale nepamatuju názvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.15 09:29
@ivik21 píše:
2875 - učitelka cácorek vůbec netušila, že jim zemřel tatínek, tak proto reagovala jak reagovala, Digi ji pak na schůzce řekla, že to nechtěla šířit kvůli kondolencím, nelíbilo se mi, že se stavěla takhle odmítavě k učitelčiným řečem, ta mluvila celkem rozumně,,za Digi přijde na pokec Tony, Monika je z toho paf, Jarda nabídne Digi, že ji může brát holky na plavání, když to nebude stíhat,,Sabina na Kuřeza tlačí, tak kdoví co bude,, Matěj nemůže Kuřeza skousnout, tak Tereza je zklamaná,, Vilma konečně ví, že Digi je bohatá když chce koupit byt v Ulici…

hmmm, konečně nějaká akce a to je pátek nebo pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.15 09:29

Pátek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12134
17.9.15 09:32

Holky, já nechápu, jak ta Tereza v tý Ulici vypadá. Občas se kouknu na její profil na FB a tam je to tedy kočka, je tam jinak učesaná, oblečená a vypadá fakt dobře, v té Ulici mi přijde hrozně krabicovatá, nesedí jí ty vlasy, o hadrech a chování ani nemluvím. No ke Kuřízkovi mi víc sedí Kuřízková, je to štramanda, ale tak nějak se k sobě hodí. Ona je dominantní, on takovej ušlápnutej. S Terezou působěj jak strejda s neteří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.15 09:34

Jinak já myslím, že to šestinedělí je hodně ovlivněno povahou matky, porodem a porodními stavy a taky jak je hodné dítě a zda jde kojení v pohodě. Já měla hodný a spavý dítě, ale to kojení prostě nešlo, malej nechtěl sát, musela jsem odsávat, navíc po sekci mi nebylo nic moc a ještě ke všemu jsem solidní nervák, takže prohlížení časáčku u mě fakt nehrozilo, maximálně tak příručka o kojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.15 10:03
@Terdul píše: Pátek to trochu rozjede a v pondělí setkání Terýýýska se Sabinou. To by mohlo zamíchat kartama. Jsem zvědavá, kdy přijde na Terezu ten anonym. By mohl brzy, pokud Terýýýsek Sabině sdělí, že Kurvízka na pokoji nenechá.

och až taky? čeče já si to pondělí asi stáhnu, až to tam bude, jsem na toto setkání docela zvědavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vidím, že to „štěstí“ jim moc dlouho nevydrží :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.15 10:04
@Terdul píše:
To bylo u mě taky. Malá zlatá, hodná, spinkala, ale kojení nešlo. Nakonec jsem do půl roku pořád odsávala, takže já šestinedělí probulela a pak frmlala, že mi na kozisku visí odsávačka.

mluvíš mi z duše, připadala jsem si doslova jak „dojná kráva“. Odsávačka neustále u prsa častěji než dítě, to musel být pohled pro bohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
17.9.15 10:08
@Martrich píše:
Jinak já myslím, že to šestinedělí je hodně ovlivněno povahou matky, porodem a porodními stavy a taky jak je hodné dítě a zda jde kojení v pohodě. Já měla hodný a spavý dítě, ale to kojení prostě nešlo, malej nechtěl sát, musela jsem odsávat, navíc po sekci mi nebylo nic moc a ještě ke všemu jsem solidní nervák, takže prohlížení časáčku u mě fakt nehrozilo, maximálně tak příručka o kojení :mrgreen:

Jak jsem psala u mě pohoda. I když apropo šestinedělí :think: mě u dcery „uteklo“.Domu jsem se dostala kdyż malý bylo 11 týdnů. A byla tak vycepovaná chudák, nic nechtěla, čekala co přijde, jídlo atd. Vlastně je to smutný. Někdy mám pocit jako bych to stále doháněla a to je jí už 20. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 11:06
@KPKristy píše:
Ja to mela stejne. Teda krome te vs :mrgreen:. Jinak tez kojeni po trech hodinach, jinak spal. Ja uklizela, odpocivala a takove kruhy pod ocima jako ma Svetlus jsem nemela :lol:
Uznavam, ze teda spani v noci v kuse je ale lepsi :)

Náš se budil v noci jenom jednou, po 4 měsích už chrněl celou noc, takže pohoda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 11:12
@ivik21 píše:
téda, to je síla… byla tu ještě jedna fajná diskuse, nepřispívala jsem, páč by mě asi vyloučili, jak slečna chodí ke tchýni na rodinné obědy a co tam vyvádějí švagrové děti…

To je přece normální chování 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 11:14
@radkka píše:
To je přece normální chování 8)

Jak u koho, tohle naštěstí neznám ani od příbuzných a ti mají divočejší děti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 11:15
@ivik21 píše:

Co jako Digi nebude stíhat, ona snad má v plánu něco dělat? Jarda se kolem ní podezřele motá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.15 11:17
@MUFICE píše:
Jak u koho, tohle naštěstí neznám ani od příbuzných a ti mají divočejší děti :jazyk:

No, mně to normální nepřijde, bylo to myšleno ironicky. Mám kolem sebe dětí dost, i v řádném vztekacím období, ale tohle jsem nezažila. Nejlepší mi přijdou rady, všechno odstranit z dosahu dítěte, nebude ho to lákat a my se tedy nemusíme zabývat výchovou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.9.15 11:41
@radkka píše:
Co jako Digi nebude stíhat, ona snad má v plánu něco dělat? Jarda se kolem ní podezřele motá :roll:

Nemaluj certa na zed 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky