Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Jo oni ty nastavovaný kaše většinou stojej za prd.
On uz ten posledni dil byl desnej..
@Martrich píše:
Ty jo holky, ta Tereza a Kuřízek, to jsou rozhovory mezi nimia ona v tom saku snad chodí i spát, ne??
Ale pobavil mne Mára, jak vyjel na Moniku a Digi, bordel, žádná večeře, hlavně, že máte otevřené víno. Takhle občas frflá manžel, když přijde nenaloženej z práce
No, na to že je Digi celý den doma, tak tam měla pěknej svinčík. Holky mohla zahnat, at si uklidí ty hračky. Roházený hračky bych v obýváku nesnesla.
@MUFICE píše:
No, na to že je Digi celý den doma, tak tam měla pěknej svinčík. Holky mohla zahnat, at si uklidí ty hračky. Roházený hračky bych v obýváku nesnesla.
Mám v tom hokej. Nikdy nevim jestli to mám brát jako kuchyň, jídelnu nebo obývák. Nějak mi tam ta místnost přijde divná. ![]()
U nas se hracky vetsinou taky povaluji vsude, ale nez jdou kluci spat, musi si je zakramovat k sobe. Pripadne je uklidim ja, kdyz mam extra naladu ![]()
Kazdopadne po ulozeni deti jsou hracky v obyvaku nepripustne. To bych si ten vecer neuzila ![]()
@Martrich píše:
Holky, já nechápu, jak ta Tereza v tý Ulici vypadá. Občas se kouknu na její profil na FB a tam je to tedy kočka, je tam jinak učesaná, oblečená a vypadá fakt dobře, v té Ulici mi přijde hrozně krabicovatá, nesedí jí ty vlasy, o hadrech a chování ani nemluvím. No ke Kuřízkovi mi víc sedí Kuřízková, je to štramanda, ale tak nějak se k sobě hodí. Ona je dominantní, on takovej ušlápnutej. S Terezou působěj jak strejda s neteří
Jojo, pusobi tam mnohem starsi a hrozne krabicoidne. Jednou si udelala selfie se screenshotem v ulici a tam to bylo poradne videt ![]()
Jinak dneska jsem koukala na stazeny myslim zitrek, tam mela hezkou tmave modrou halenku, ale strasny kalhoty k tomu. A Danielu prevlili z te geometrie taky do hezkych satu ![]()
@Martrich píše:
Ty jo holky, ta Tereza a Kuřízek, to jsou rozhovory mezi nimia ona v tom saku snad chodí i spát, ne??
Ale pobavil mne Mára, jak vyjel na Moniku a Digi, bordel, žádná večeře, hlavně, že máte otevřené víno. Takhle občas frflá manžel, když přijde nenaloženej z práce
Ja se mu ale nedivim, byt nekde na „navsteve“,udelat tam takovy svincik a sedet s nohama nahore ![]()
Mimochodem, vsimla jsem si, ze Monca casto saha po sklenicce ![]()
@Moise píše:
Ja se mu ale nedivim, byt nekde na „navsteve“,udelat tam takovy svincik a sedet s nohama nahore
Mimochodem, vsimla jsem si, ze Monca casto saha po sklenicce
Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný.
ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.
@Anna766 no ono prave jak naznacuji, ze tam bude u nich na podzim nejaky problem, tak jestli to nebude toto
Hlavne pije sama, Digi nemuze kvuli praskum, me treba by vino samotne nechutnalo…ale u nas se pije taky malo ![]()
@Moise píše:
@Anna766 no ono prave jak naznacuji, ze tam bude u nich na podzim nejaky problem, tak jestli to nebude totoHlavne pije sama, Digi nemuze kvuli praskum, me treba by vino samotne nechutnalo…ale u nas se pije taky malo
Taky beru lèky, dlouhodobě, a víno nepiju vůbec. Ani pivo. Kdyż to tak vezmu, nechápu kde mě naši vůbec vzali.Asi mě našli v pangejtu nebo co. Táta pivař, brácha ożrala, máma pila víno. Já nic nic.
Můj chlap vypije pivo jen kdyż mu udělám kachnu k obědu v neděli. Můj otec to nemohl zaboha pobrat.Prej"co je to za chlapa, že nechodí ani do hospody?".
@Anna766 píše:
Mám v tom hokej. Nikdy nevim jestli to mám brát jako kuchyň, jídelnu nebo obývák. Nějak mi tam ta místnost přijde divná.
No, je to vše dohromady
Toho nábytku tam mají moc na tak malou místnost.
@Anna766 píše:
Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný.ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.
No, někdo tam chlastá často nebo moc. My si dáme víno max o víkendu, mně se chce spát i po jedné skleničce ![]()
@MUFICE píše:
No, je to vše dohromadyToho nábytku tam mají moc na tak malou místnost.
Právě. Takovej jako chaoz a jako by byli pořád ve stavu stěhování nebo tak Předtim, kdyż tam bydleli ještě komplet Farští, tak mi to přišlo lepší, upravenější.
@Anna766 píše:
Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný.ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.
to je v serialech bezny, ze chlastaj a vetsinou teda vino.Mne pit doma moc nebere, max v lete pivko:-)
Vcera ta Nyklovka, hrozna drbna zase, jak tam pijou s Ruzou kavicku a pomlouvaj ![]()
@Anna766 píše:
Taky beru lèky, dlouhodobě, a víno nepiju vůbec. Ani pivo. Kdyż to tak vezmu, nechápu kde mě naši vůbec vzali.Asi mě našli v pangejtu nebo co. Táta pivař, brácha ożrala, máma pila víno. Já nic nic.Můj chlap vypije pivo jen kdyż mu udělám kachnu k obědu v neděli. Můj otec to nemohl zaboha pobrat.Prej"co je to za chlapa, že nechodí ani do hospody?".
Já taky nepiju, nechutná mi to. Občas si dám víno, když je příležitost, večer s kamarády, nebo na dovče nebo teď burčáček
Ale denně fakt ne
Manžel si dá občas pivo, ale do hospody taky nechodí. Asi jsme divní ![]()