Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
17.9.15 20:33
@Anna766 píše:
Jo oni ty nastavovaný kaše většinou stojej za prd.

On uz ten posledni dil byl desnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.9.15 20:57
@Martrich píše:
Ty jo holky, ta Tereza a Kuřízek, to jsou rozhovory mezi nimi 8o a ona v tom saku snad chodí i spát, ne??
Ale pobavil mne Mára, jak vyjel na Moniku a Digi, bordel, žádná večeře, hlavně, že máte otevřené víno. Takhle občas frflá manžel, když přijde nenaloženej z práce :mrgreen:

No, na to že je Digi celý den doma, tak tam měla pěknej svinčík. Holky mohla zahnat, at si uklidí ty hračky. Roházený hračky bych v obýváku nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148730
17.9.15 21:37
@MUFICE píše:
No, na to že je Digi celý den doma, tak tam měla pěknej svinčík. Holky mohla zahnat, at si uklidí ty hračky. Roházený hračky bych v obýváku nesnesla.

Mám v tom hokej. Nikdy nevim jestli to mám brát jako kuchyň, jídelnu nebo obývák. Nějak mi tam ta místnost přijde divná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.9.15 22:12

U nas se hracky vetsinou taky povaluji vsude, ale nez jdou kluci spat, musi si je zakramovat k sobe. Pripadne je uklidim ja, kdyz mam extra naladu :jazyk:
Kazdopadne po ulozeni deti jsou hracky v obyvaku nepripustne. To bych si ten vecer neuzila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
17.9.15 23:07
@Martrich píše:
Holky, já nechápu, jak ta Tereza v tý Ulici vypadá. Občas se kouknu na její profil na FB a tam je to tedy kočka, je tam jinak učesaná, oblečená a vypadá fakt dobře, v té Ulici mi přijde hrozně krabicovatá, nesedí jí ty vlasy, o hadrech a chování ani nemluvím. No ke Kuřízkovi mi víc sedí Kuřízková, je to štramanda, ale tak nějak se k sobě hodí. Ona je dominantní, on takovej ušlápnutej. S Terezou působěj jak strejda s neteří :mrgreen:

Jojo, pusobi tam mnohem starsi a hrozne krabicoidne. Jednou si udelala selfie se screenshotem v ulici a tam to bylo poradne videt :D
Jinak dneska jsem koukala na stazeny myslim zitrek, tam mela hezkou tmave modrou halenku, ale strasny kalhoty k tomu. A Danielu prevlili z te geometrie taky do hezkych satu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
17.9.15 23:11
@Martrich píše:
Ty jo holky, ta Tereza a Kuřízek, to jsou rozhovory mezi nimi 8o a ona v tom saku snad chodí i spát, ne??
Ale pobavil mne Mára, jak vyjel na Moniku a Digi, bordel, žádná večeře, hlavně, že máte otevřené víno. Takhle občas frflá manžel, když přijde nenaloženej z práce :mrgreen:

Ja se mu ale nedivim, byt nekde na „navsteve“,udelat tam takovy svincik a sedet s nohama nahore :nevim:
Mimochodem, vsimla jsem si, ze Monca casto saha po sklenicce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148730
17.9.15 23:16
@Moise píše:
Ja se mu ale nedivim, byt nekde na „navsteve“,udelat tam takovy svincik a sedet s nohama nahore :nevim:
Mimochodem, vsimla jsem si, ze Monca casto saha po sklenicce :mrgreen:

Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný. :think: ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
17.9.15 23:18

@Anna766 no ono prave jak naznacuji, ze tam bude u nich na podzim nejaky problem, tak jestli to nebude toto :mrgreen: Hlavne pije sama, Digi nemuze kvuli praskum, me treba by vino samotne nechutnalo…ale u nas se pije taky malo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148730
17.9.15 23:24
@Moise píše:
@Anna766 no ono prave jak naznacuji, ze tam bude u nich na podzim nejaky problem, tak jestli to nebude toto :mrgreen: Hlavne pije sama, Digi nemuze kvuli praskum, me treba by vino samotne nechutnalo…ale u nas se pije taky malo :mrgreen:

Taky beru lèky, dlouhodobě, a víno nepiju vůbec. Ani pivo. Kdyż to tak vezmu, nechápu kde mě naši vůbec vzali.Asi mě našli v pangejtu nebo co. Táta pivař, brácha ożrala, máma pila víno. Já nic nic. :nevim: Můj chlap vypije pivo jen kdyż mu udělám kachnu k obědu v neděli. Můj otec to nemohl zaboha pobrat.Prej"co je to za chlapa, že nechodí ani do hospody?".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.9.15 00:02
@Anna766 píše:
Mám v tom hokej. Nikdy nevim jestli to mám brát jako kuchyň, jídelnu nebo obývák. Nějak mi tam ta místnost přijde divná. :nevim:

No, je to vše dohromady :mrgreen: Toho nábytku tam mají moc na tak malou místnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.9.15 00:05
@Anna766 píše:
Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný. :think: ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.

No, někdo tam chlastá často nebo moc. My si dáme víno max o víkendu, mně se chce spát i po jedné skleničce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148730
18.9.15 00:07
@MUFICE píše:
No, je to vše dohromady :mrgreen: Toho nábytku tam mají moc na tak malou místnost.

Právě. Takovej jako chaoz a jako by byli pořád ve stavu stěhování nebo tak Předtim, kdyż tam bydleli ještě komplet Farští, tak mi to přišlo lepší, upravenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 07:24
@Anna766 píše:
Mě tam vůbec přijdou takový rozchlastaný. :think: ale to bude asi tim že u nás doma se nepije tèměř vůbec.

to je v serialech bezny, ze chlastaj a vetsinou teda vino.Mne pit doma moc nebere, max v lete pivko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.15 07:26

Vcera ta Nyklovka, hrozna drbna zase, jak tam pijou s Ruzou kavicku a pomlouvaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
18.9.15 07:27
@Anna766 píše:
Taky beru lèky, dlouhodobě, a víno nepiju vůbec. Ani pivo. Kdyż to tak vezmu, nechápu kde mě naši vůbec vzali.Asi mě našli v pangejtu nebo co. Táta pivař, brácha ożrala, máma pila víno. Já nic nic. :nevim: Můj chlap vypije pivo jen kdyż mu udělám kachnu k obědu v neděli. Můj otec to nemohl zaboha pobrat.Prej"co je to za chlapa, že nechodí ani do hospody?".

Já taky nepiju, nechutná mi to. Občas si dám víno, když je příležitost, večer s kamarády, nebo na dovče nebo teď burčáček :mrgreen: Ale denně fakt ne :lol: Manžel si dá občas pivo, ale do hospody taky nechodí. Asi jsme divní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí