Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich Svetlus me s tim stve jak „nestiha“…vzdyt ja ji nevidela poslednich par dilu nic delat ![]()
@Martrich domácnost tam stíhá jenom Maléřová a Anča, zbytek musí popíjet vínko atd
Jo a Smyd a Mareckova dneska perli, prej, aspon Motyce s tim popijenim pomuzete
![]()
Holky, vy už jste zapomněly, co je to šestinedělí? Já jsem teda byla po prvním porodu několik týdnů naprosto vyřízená, problém mi dělala i procházka s kočárkem kolem bloku. A když už jsem si po 5 týdnech myslela, že jsem ok, vyrazila jsem na svatbu, a z ní se pak vzpamatovávala několik dní, přestože jsem šla spát v 9 s malým a nic jsem nepila…
Takže já se vůbec nevidím, že než aby šůrovala, dá si raději nohy nahoru a kafe…
@Mugduh ja vim co to je, rodila jsme v lednu, ale i pres bolesti po CS jsem dokazala domacnost jakztakz zvladat a o starani se o malou nemluve. Kdyz proste vidim Svetlus, ktera je v pohode, tak byt ji bylo mi trapne, ze tam „stara“ zenska za me suruje ![]()
@Patricia89 píše:
Jo, to sem Vám zapomněla napsat. Ze včerejšího dílu. Docela Sabina válela. Jak to zahrála, tak se mi dost líbila. Z ní možná něco bude..
No a Tereza se tvářila, jak provinilá studentka…
jinak Tereza a halenka...![]()
A Tereza a Kuřízek…
jsou jak manželé po dvaceti letech.. Vůbec tam není ta jiskra.
jsem čučela, co to na ní zase navlíkli
Vypadala jako kdyby jí zdědila po Puklici
Přitom ta, co ji měla předtím, docela šla
@Mugduh píše:
Holky, vy už jste zapomněly, co je to šestinedělí? Já jsem teda byla po prvním porodu několik týdnů naprosto vyřízená, problém mi dělala i procházka s kočárkem kolem bloku. A když už jsem si po 5 týdnech myslela, že jsem ok, vyrazila jsem na svatbu, a z ní se pak vzpamatovávala několik dní, přestože jsem šla spát v 9 s malým a nic jsem nepila…Takže já se vůbec nevidím, že než aby šůrovala, dá si raději nohy nahoru a kafe…
prave, ze ne. Casaky a kaficko pro mne bylo v sestinedeli tabu, to Svetlus fakt netrapi
@Terdul píše:
Ale čtvrteční ukázky zase naladily.Anonym na Terýýýska, Franta pije burčák.
Tak na ten díl se těším, ukázky vypadaly slibně
![]()
@věrasek80 píše:
@Martrich domácnost tam stíhá jenom Maléřová a Anča, zbytek musí popíjet vínko atd
Jo asi tak ![]()
Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy
![]()
@NinPe píše:
Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy![]()
To si česká žena?
styď se
![]()
@Patricia89 a jeste vstava 2 hodiny pred ranni smenou aby navarila a nachystala snidani
ja se stydim ![]()