Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
22.9.15 19:00

A Svetlus nestiha domacnost, ale kaficko to jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
22.9.15 19:01

@Martrich Svetlus me s tim stve jak „nestiha“…vzdyt ja ji nevidela poslednich par dilu nic delat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
22.9.15 19:08
@spirunka píše:
@Martrich Svetlus me s tim stve jak „nestiha“…vzdyt ja ji nevidela poslednich par dilu nic delat :roll:

tak by přece nezapadla do módy v Ulici - nestíííhááám :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
11184
22.9.15 19:14

@Martrich domácnost tam stíhá jenom Maléřová a Anča, zbytek musí popíjet vínko atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 19:19

Jo a Smyd a Mareckova dneska perli, prej, aspon Motyce s tim popijenim pomuzete :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 19:21

A Lumca, my jdeme kojit, dnesni dil top :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.9.15 19:35

Holky, vy už jste zapomněly, co je to šestinedělí? Já jsem teda byla po prvním porodu několik týdnů naprosto vyřízená, problém mi dělala i procházka s kočárkem kolem bloku. A když už jsem si po 5 týdnech myslela, že jsem ok, vyrazila jsem na svatbu, a z ní se pak vzpamatovávala několik dní, přestože jsem šla spát v 9 s malým a nic jsem nepila…

Takže já se vůbec nevidím, že než aby šůrovala, dá si raději nohy nahoru a kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
22.9.15 20:04

@Mugduh ja vim co to je, rodila jsme v lednu, ale i pres bolesti po CS jsem dokazala domacnost jakztakz zvladat a o starani se o malou nemluve. Kdyz proste vidim Svetlus, ktera je v pohode, tak byt ji bylo mi trapne, ze tam „stara“ zenska za me suruje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
22.9.15 21:27
@Patricia89 píše:
Jo, to sem Vám zapomněla napsat. Ze včerejšího dílu. Docela Sabina válela. Jak to zahrála, tak se mi dost líbila. Z ní možná něco bude..
No a Tereza se tvářila, jak provinilá studentka…
jinak Tereza a halenka... :zed: :zed: A Tereza a Kuřízek… :roll: jsou jak manželé po dvaceti letech.. Vůbec tam není ta jiskra.

jsem čučela, co to na ní zase navlíkli 8o 8o Vypadala jako kdyby jí zdědila po Puklici :zed: Přitom ta, co ji měla předtím, docela šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.9.15 22:24
@Mugduh píše:
Holky, vy už jste zapomněly, co je to šestinedělí? Já jsem teda byla po prvním porodu několik týdnů naprosto vyřízená, problém mi dělala i procházka s kočárkem kolem bloku. A když už jsem si po 5 týdnech myslela, že jsem ok, vyrazila jsem na svatbu, a z ní se pak vzpamatovávala několik dní, přestože jsem šla spát v 9 s malým a nic jsem nepila…Takže já se vůbec nevidím, že než aby šůrovala, dá si raději nohy nahoru a kafe…

prave, ze ne. Casaky a kaficko pro mne bylo v sestinedeli tabu, to Svetlus fakt netrapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
22.9.15 23:12
@Terdul píše:
Ale čtvrteční ukázky zase naladily. Anonym na Terýýýska, Franta pije burčák.

Tak na ten díl se těším, ukázky vypadaly slibně :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
22.9.15 23:20
@věrasek80 píše:
@Martrich domácnost tam stíhá jenom Maléřová a Anča, zbytek musí popíjet vínko atd

Jo asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
23.9.15 08:42

Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.9.15 09:01
@NinPe píše:
Já ať se snažím sebevíc, tak naklizeno jako Maléřová doma nemám nikdy :-D :oops:

To si česká žena? :) :cert: styď se ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
23.9.15 09:17

@Patricia89 a jeste vstava 2 hodiny pred ranni smenou aby navarila a nachystala snidani :P ja se stydim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí