Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizzi píše:
no jakej ten Kuřízek zase hodil kukuč na Terezu, to je jednomu na
nqa blití ne… ale svrbí mě z toho pohledu ruka, bych mu jí napálila ![]()
Teď koukám, jak se definitivně Eva dohodla s Ančou, že budou o víkendech s Emou hlídat Miloška. Docela mě překvapuje, že to s Bédou ani pořádně neprobrali a kývli na to. Dělají to sice kvůli Emě, ale není to jen tak hlídat tak malé dítě. Navíc ani neřeší, že musí nějak upravit byt, aby se malý nezranil nebo něco neshodil. Ani Franta nedržkuje a nekomentuje to. Vzali to nějak hopem.
@koala123 píše:
Teď koukám, jak se definitivně Eva dohodla s Ančou, že budou o víkendech s Emou hlídat Miloška. Docela mě překvapuje, že to s Bédou ani pořádně neprobrali a kývli na to. Dělají to sice kvůli Emě, ale není to jen tak hlídat tak malé dítě. Navíc ani neřeší, že musí nějak upravit byt, aby se malý nezranil nebo něco neshodil. Ani Franta nedržkuje a nekomentuje to. Vzali to nějak hopem.
Milošek se u nich hlídá sám, na hraní dostane Frantovi pily, tak co by upravovali
Navíc Andula je super žena, ta zvládá všechno, takže určitě stihne zároveň vařit, uklízet, hlídat a eště dřepět s Bylinou na polštářku a meditovat ![]()
@bozuzu Máš pravdu. Maléřka mu spíchne malinký meditační polštářek a on na něm bude sedět a celý den čekat na Evu
![]()
@Patricia89 píše:
No tak sem videla taky upoutavkuTy kraso..ten Kurizek je na
A jak cuci-ja sem nic neudelal. Dela z Terky blbce a jeste se tomu divi, ze je nastvana
![]()
No právě.
Trapnej jak schody ve výtahu. ![]()
@koala123 píše:
A co? Nevidim na tom nic tááák strašnýho. Děláte jako by jim Eva dala na hlídání tygra.
@Anna766 Ja mam dost divoky dite, co se neda chvili spustit z oci, vsude leze, nic pred nim nejde schovat.Kdyz ho hlida mamka, je pak pekne vyflusana. A Anca je porad v pekarne, taky by si rada odpocinula.
Kuřízek je prostě deb.il ,říkám to od začátku ![]()
Holky, co myslíte, nestane se něco Nyklovce, když jí bude Květa zase terorizovat? ![]()
@Patricia89 píše:
No tak sem videla taky upoutavkuTy kraso..ten Kurizek je na
A jak cuci-ja sem nic neudelal. Dela z Terky blbce a jeste se tomu divi, ze je nastvana
![]()
nejhorší na tom bude, že mu to jeho chování asi nedochází. A nechce si znepřátelit obě strany-hlavně tedy bejvalku, žáno:-)
@hofka píše:
nejhorší na tom bude, že mu to jeho chování asi nedochází. A nechce si znepřátelit obě strany-hlavně tedy bejvalku, žáno:-)
Je to srab, bych ho hnala
Doufám, že si Tereza nenechá sr. át na hlavu dlouho.
@koala123 píše:
Proč ne? My nepřizpůsobovali byt ani vlastnímu dítěti, jen jsme v době zkoumání kytek dali kytky na skříň a to je zatím všechno ![]()
Já bych v tom žádnou vědu nehledala. ![]()
Taky jsme kvůli dětem nedělali rekonstrukci
Nicméně to vidím tak, ze casem vezme evina roha a všechnymilujicisvataAnna adoptuje aj Miloška ![]()
@koala123 píše:
@Anna766 Ja mam dost divoky dite, co se neda chvili spustit z oci, vsude leze, nic pred nim nejde schovat.Kdyz ho hlida mamka, je pak pekne vyflusana. A Anca je porad v pekarne, taky by si rada odpocinula.
Tak jsem asi divná ale já v hlídání jednoho dítěte několika lidma nic tak strašnýho nevidim.
@Anna766 píše:
Tak jsem asi divná ale já v hlídání jednoho dítěte několika lidma nic tak strašnýho nevidim.
Já také ne. Hlídala jsem takhle kamarádce dítě, když se potřebovala jako čerstvá samoživitelka finančně vyhrabat ze dna a přijde mi to naprosto normální, navíc jsem jí malou vodila každé ráno do školky ![]()
@radkka píše:
Já také ne. Hlídala jsem takhle kamarádce dítě, když se potřebovala jako čerstvá samoživitelka finančně vyhrabat ze dna a přijde mi to naprosto normální, navíc jsem jí mpalou vodila každé ráno do školky
Jsem tu s malou sama když je dcera(máma malé) a synek ve škole a ještě stíhám domácnost. A taky už mi není 20.Opravdu v tom nevidím problém.