Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
14.12.15 12:15
@Anna766 píše:
Jsem tu s malou sama když je dcera(máma malé) a synek ve škole a ještě stíhám domácnost. A taky už mi není 20.Opravdu v tom nevidím problém.

:palec: Je hezké, že jim tak pomáháš. Já mám z okolí bohužel více takových případů, kdy matka s dítětem neměla kam jít, ale vždy se našlo několik lidí, kteří jí vzali dokonce i k sobě nebo jsme se střídali s hlídáním. U nás v 1+1 bydlela kamarádka s dcerkou 3 měsíce a nikomu to na obtíž nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
14.12.15 17:03
@Anna766 píše:
A co? Nevidim na tom nic tááák strašnýho. Děláte jako by jim Eva dala na hlídání tygra.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
14.12.15 17:08

Holky bylo tam řečený že Bylina žije sama že jo - matně si i vybavuju jak Zuzaně tvrdila že nemá děti, když hustila do vysazení epilepsi prášků? Já teď koukala na megastarej díl když bylo Frantovi sedm let a Bedřich šel něco řešit do školy, ona tam byla jako Franty třídní učitelka a vykládala že se teď vrátila po mateřský. Takže teď by měla mít cca 12tiletý dítě, kam ho dala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
14.12.15 17:31

@bozuzu Nejspíš mu taky svévolně vysadila prášky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39672
14.12.15 18:51

No to joo, čéče, to fakt s Bylinou nesedí. Ale třeba myslela tím „sama“ = bez chlapa, ne?

Já náhodou asi před 1/2h přepla na starou Ulici, je tam Pepan ve vězení a Simona se dost opila se Zajíčkem u ní doma (byl střízliv) ;),ale jen jsem jukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.12.15 18:57

Slavnostní večeře, Monika prý musí trénovat blablabla…a doprostřed slavnostního stolu
pro celou sešlost se nesou… placky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
14.12.15 18:59
@Patricia89 píše:
Hele a nemohlo ji umrit? Proto se dala na byliny a odesla ze skoly? :think:

@boball A proto je tak hráblá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
14.12.15 19:05
@Žirafa 69 píše:
No to joo, čéče, to fakt s Bylinou nesedí. Ale třeba myslela tím „sama“ = bez chlapa, ne?Já náhodou asi před 1/2h přepla na starou Ulici, je tam Pepan ve vězení a Simona se dost opila se Zajíčkem u ní doma (byl střízliv) ;),ale jen jsem jukla

Akorát já mam fakt pocit, že jak se nedávno snažila přesvědčit o vysazení Franty prášků, tak se jí právě Zuzana zeptala jestli má děti a Bylina že ne, protože Zuzana jí pak vmetla že to se jí to kecá… Třeba si někdo vzpomene na tu scénu líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
14.12.15 19:10

Bylina

@bozuzu píše:
Akorát já mam fakt pocit, že jak se nedávno snažila přesvědčit o vysazení Franty prášků, tak se jí právě Zuzana zeptala jestli má děti a Bylina že ne, protože Zuzana jí pak vmetla že to se jí to kecá… Třeba si někdo vzpomene na tu scénu líp :nevim:

Určitě říkala, že je sama, ona se jí Zuzana přímo zeptala jestli má děti a ona řekla že ne…tyto detaily scénaristům ujíždí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.12.15 19:16

Ta Eva mi leze na nervy :lol: Ona furt, jak neví, kde jí hlava stojí, nemá čas a prostředky na to, to řešit… No samé výmluvy, proč něco nejde, místo toho, aby rovnou řekla, že jí je ekologie u řiti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
14.12.15 19:19
@Fjodorka píše:
Ta Eva mi leze na nervy :lol: Ona furt, jak neví, kde jí hlava stojí, nemá čas a prostředky na to, to řešit… No samé výmluvy, proč něco nejde, místo toho, aby rovnou řekla, že jí je ekologie u řiti :lol:

Takových je na emiminu plno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.12.15 19:31

Prosím, prozraďte mi některá, jak z Pepana vymáčkli ten přepis auta. Já viděla už jen, jak to slavili. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.12.15 19:37
@rosnatka píše:
Prosím, prozraďte mi některá, jak z Pepana vymáčkli ten přepis auta. Já viděla už jen, jak to slavili. Dík.

tak hrozili mu policíí za to, že jezdí bez řidičáku, potom Simona volala té jeho manželce a domlouvala si předvánoční sraz a že má pro ni „má velký zprávy“.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.12.15 19:38
@Fjodorka píše:
Ta Eva mi leze na nervy :lol: Ona furt, jak neví, kde jí hlava stojí, nemá čas a prostředky na to, to řešit… No samé výmluvy, proč něco nejde, místo toho, aby rovnou řekla, že jí je ekologie u řiti :lol:

Souhlas.. :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
14.12.15 19:39

Holky, možná jste to už řešily, ale ta Lída je fakt prdlá..Já jsem to od ní čekala..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!