Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Jsem tu s malou sama když je dcera(máma malé) a synek ve škole a ještě stíhám domácnost. A taky už mi není 20.Opravdu v tom nevidím problém.
Je hezké, že jim tak pomáháš. Já mám z okolí bohužel více takových případů, kdy matka s dítětem neměla kam jít, ale vždy se našlo několik lidí, kteří jí vzali dokonce i k sobě nebo jsme se střídali s hlídáním. U nás v 1+1 bydlela kamarádka s dcerkou 3 měsíce a nikomu to na obtíž nebylo.
@Anna766 píše:
A co? Nevidim na tom nic tááák strašnýho. Děláte jako by jim Eva dala na hlídání tygra.
Holky bylo tam řečený že Bylina žije sama že jo - matně si i vybavuju jak Zuzaně tvrdila že nemá děti, když hustila do vysazení epilepsi prášků? Já teď koukala na megastarej díl když bylo Frantovi sedm let a Bedřich šel něco řešit do školy, ona tam byla jako Franty třídní učitelka a vykládala že se teď vrátila po mateřský. Takže teď by měla mít cca 12tiletý dítě, kam ho dala? ![]()
No to joo, čéče, to fakt s Bylinou nesedí. Ale třeba myslela tím „sama“ = bez chlapa, ne?
Já náhodou asi před 1/2h přepla na starou Ulici, je tam Pepan ve vězení a Simona se dost opila se Zajíčkem u ní doma (byl střízliv)
,ale jen jsem jukla
Slavnostní večeře, Monika prý musí trénovat blablabla…a doprostřed slavnostního stolu
pro celou sešlost se nesou… placky
![]()
@Patricia89 píše:
Hele a nemohlo ji umrit? Proto se dala na byliny a odesla ze skoly?
@boball A proto je tak hráblá ![]()
@Žirafa 69 píše:
No to joo, čéče, to fakt s Bylinou nesedí. Ale třeba myslela tím „sama“ = bez chlapa, ne?Já náhodou asi před 1/2h přepla na starou Ulici, je tam Pepan ve vězení a Simona se dost opila se Zajíčkem u ní doma (byl střízliv),ale jen jsem jukla
Akorát já mam fakt pocit, že jak se nedávno snažila přesvědčit o vysazení Franty prášků, tak se jí právě Zuzana zeptala jestli má děti a Bylina že ne, protože Zuzana jí pak vmetla že to se jí to kecá… Třeba si někdo vzpomene na tu scénu líp ![]()
@bozuzu píše:
Akorát já mam fakt pocit, že jak se nedávno snažila přesvědčit o vysazení Franty prášků, tak se jí právě Zuzana zeptala jestli má děti a Bylina že ne, protože Zuzana jí pak vmetla že to se jí to kecá… Třeba si někdo vzpomene na tu scénu líp
Určitě říkala, že je sama, ona se jí Zuzana přímo zeptala jestli má děti a ona řekla že ne…tyto detaily scénaristům ujíždí…
Ta Eva mi leze na nervy
Ona furt, jak neví, kde jí hlava stojí, nemá čas a prostředky na to, to řešit… No samé výmluvy, proč něco nejde, místo toho, aby rovnou řekla, že jí je ekologie u řiti ![]()
@Fjodorka píše:
Ta Eva mi leze na nervyOna furt, jak neví, kde jí hlava stojí, nemá čas a prostředky na to, to řešit… No samé výmluvy, proč něco nejde, místo toho, aby rovnou řekla, že jí je ekologie u řiti
Takových je na emiminu plno ![]()
Prosím, prozraďte mi některá, jak z Pepana vymáčkli ten přepis auta. Já viděla už jen, jak to slavili. Dík.
@rosnatka píše:
Prosím, prozraďte mi některá, jak z Pepana vymáčkli ten přepis auta. Já viděla už jen, jak to slavili. Dík.
tak hrozili mu policíí za to, že jezdí bez řidičáku, potom Simona volala té jeho manželce a domlouvala si předvánoční sraz a že má pro ni „má velký zprávy“.. ![]()
@Fjodorka píše:
Ta Eva mi leze na nervyOna furt, jak neví, kde jí hlava stojí, nemá čas a prostředky na to, to řešit… No samé výmluvy, proč něco nejde, místo toho, aby rovnou řekla, že jí je ekologie u řiti
Souhlas..
![]()
Holky, možná jste to už řešily, ale ta Lída je fakt prdlá..Já jsem to od ní čekala..