Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
14.12.15 19:42
@koala123 píše:
Teď koukám, jak se definitivně Eva dohodla s Ančou, že budou o víkendech s Emou hlídat Miloška. Docela mě překvapuje, že to s Bédou ani pořádně neprobrali a kývli na to. Dělají to sice kvůli Emě, ale není to jen tak hlídat tak malé dítě. Navíc ani neřeší, že musí nějak upravit byt, aby se malý nezranil nebo něco neshodil. Ani Franta nedržkuje a nekomentuje to. Vzali to nějak hopem.

my jsme byt dětem taky nepřizpůsobovali :nevim: :think:

@koala123 mám takový 2, nulový hlídání a mám jich (A zrovna dneska) plný brejle, zmeťourů malých, divokých, zlobivých :pocitac: a v případě malé ještě drzých :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.12.15 19:43

@Silwinka87 proč prdlá? Motyka jí do toho natlačila, nedala jí ani prostor něco říct.. čekala jsem to a absolutně se nedivím… spíš se divím Jitce, že to tak hned přijala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.12.15 20:09

Přesně tak já tu Lídu teda na jednu stránku chápu..monika prostě asi neví, že jak je ženská mámou tak už prostě není jen dcerou :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.12.15 20:15

No vidíte holky, tady jste mne sepsuly, protože píšu velmi málo, spíše jen čtu, že jsem provokatér, když jsem napsala, že si za to Jitka může sama. Lídu naprosto chápu, a Motyka mě točí, jak je přesvědčená, že její postoje a názory jsou OK a ostatním nezbývá, než se připojít a vyjít s ní, nebo ne, a pak je zle. Mimochodem je mi 51 let, mám dospělé děti a matku už mrtvou, ale ledvinu bych jí taky nedala. Co kdyby ji potřebovaly moje děti. A rozhodně bych si ji od svých synů nevzala. Jitka Farská mě točí od začátku, je to taková paní: nevim co chci, a nedám pokoj dokud to nedostanu. Vy to možná nepamatujete, ale Jeníčka mít či nemít, rozvést se nebo ne, Kukačka nebo ne, Olda nevěrnej nebo ne atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
14.12.15 20:24

Eddie Adrianě začíná lhát (nebo to už dělal?) o Zoře.. To bude ještě zajímavé. Proč mu leze Adriana se Šmýdem krkem, co si jako myslel? Že Adri najde fotříka a tím to hasne?
Jitku nechápu. Celou dobu „vzorná“ matka, pro rodinu by dejchala a najednou si chce vzít orgán od svého dítěte? Jako nejsem v té situaci, ale fakt nevím, jestli bych si od dítěte orgán vzala :think: proto Lídu chápu, ona je už také matka, ne jen rozmazlenej fracek jako Monika, která furt „Máááruje“ a je děsně důležitá..

• Citovat
  • Upravit
65203
14.12.15 20:25

Mě docela překvapuje, že když Hýbnerová počítá příjmy, tak se nikdy ani nezmíní o alimentech. Ty by měl platit, i když nejsou rozvedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
14.12.15 20:26

Taky jsem matka, ale kdybych mohla, ledvinu dám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
14.12.15 20:37

Fgálová s Markem (no Háma) jsou teď na Barrandově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
14.12.15 20:44
@Lizzi píše:
Eddie Adrianě začíná lhát (nebo to už dělal?) o Zoře.. To bude ještě zajímavé. Proč mu leze Adriana se Šmýdem krkem, co si jako myslel? Že Adri najde fotříka a tím to hasne?
Jitku nechápu. Celou dobu „vzorná“ matka, pro rodinu by dejchala a najednou si chce vzít orgán od svého dítěte? Jako nejsem v té situaci, ale fakt nevím, jestli bych si od dítěte orgán vzala :think: proto Lídu chápu, ona je už také matka, ne jen rozmazlenej fracek jako Monika, která furt „Máááruje“ a je děsně důležitá..
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.12.15 20:48

@Lizzi božíí popsání monika furt mááruje, se tady směju jak trubka :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.12.15 20:49

Ahojky holky, moc nepisu jen to tu procitam :)
@vokishka s tema alimentama myslim ze se na nicem jeste nedohodli, nedostava od nej nejspis ani korunu. Kdyby daval penize tak by urcite milos chtel i miloska na hlidani a to by eva asi nedovolila( docela bych se bala nechat miloska tatoj, kterej by ho sebral a jel do kasperek a tim by pak evu podle mw vydiral ze se musi vratit, ze ji ho nevrati atd) takze si myslim ze eva se do rozvodu moc nehrne a mysli si ze proste sebere dite a milos bude drzet hubu. Eva je pekne sobecka no.
Zqjimalo by me teda jestli bude bydlet i s emou. Bavi se o tom byte a proste pocitaji s tim ze tam budou i s ni, ale pochybuju ze by emu uzivila.
No a k te ledvine, lidu fakt chapu, bude to pro ni hrozne tezke rict ze to vzdala. Ale ona nikdy nebyla ta hodna dceruska co drzi doma. Vzdyt odjela na buhvijak dlouho na tu farmu, rodice o ni ani nevedeli, proste lida s nima nikdy nijak nedrzela a ani se ji v klidu nezwptali jestli tu ledvinu da, monika ji do toho proate zatahla. Jestli navic jeste nikdy nebyla bez elisky a tata se o ni nezvladne postarat tak je fakt chudak a lituju ji ze si to od vsech pekne asi vyzere. Ale uprimne nevim co bych delala ja. Samozrejme mamku miluju je pro me dulezita ale co kdyz ji bude jednou potrebovat moje dite. A navic jitka prece nepotrebuje transplantaci hned ne? Neni to tak vazne muze chodit dlouho na tu dialyzu a cekat na darce. Kdyby to bylo tqk ze prostw do tydne umre ted ji musi nekdo hned zachranit je to asi jine, ale takhle je jitka fakt sprosta ze necha rezat do sve dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.12.15 20:50
@Lizzi píše:

Lídu chápu. Myslím, že Jitku to trochu mrzelo, ale chápe to taky, Motyka by se nad sebou měla zamyslet. Nevím, jak bych se v takové situaci zachovala, určitě bych mamce chtěla pomoct, ale co člověk v takové situaci cítí je pro někoho, kdo to opravdu nezažije asi nepředstavitelné a proto neodsuzuji, že jako matka malé holčičky má strach.
Neříkám, že by jí to měli vyčítat, ale Jitka se o tu ledvinu připravila svojí blbostí, ženská v jejím věku neví, kdy má jít k doktorovi, no coment :zed:

Eddie mě zklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.12.15 20:55

@miruska11 Tak ona ta dialýza není nic příjemného, kamarádce (dvacetileté holce) selhaly ledviny a když jsem jí viděla, jak na tom je, tak bych jí tu ledvinu nejradši dala sama. Byla pořád unavená, taková slabá, bylo jí špatně a těch hodin, kolik tam prosedíš… děs.

Ale jak píšeš, moje mamka je pro mě vším, ale nějak nedovedu mít Lídě za zlé, že to vzdala. Já bych se navíc na jejím místě bála i toho, že se může ještě cokoli stát a ona - matka malé holčičky, přijde o jedinou zdravou ledvinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
14.12.15 20:55
@vokishka píše:
Mě docela překvapuje, že když Hýbnerová počítá příjmy, tak se nikdy ani nezmíní o alimentech. Ty by měl platit, i když nejsou rozvedení.

To by o ně musela nejdříve požádat, sám od sebe jí je asi nedá. A kdoví jak by to bylo po rozvodu, takových je, co neplatí x let (viz diskuze na emiminu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
14.12.15 21:01
@radkka píše:
Lídu chápu. Myslím, že Jitku to trochu mrzelo, ale chápe to taky, Motyka by se nad sebou měla zamyslet. Nevím, jak bych se v takové situaci zachovala, určitě bych mamce chtěla pomoct, ale co člověk v takové situaci cítí je pro někoho, kdo to opravdu nezažije asi nepředstavitelné a proto neodsuzuji, že jako matka malé holčičky má strach.
Neříkám, že by jí to měli vyčítat, ale Jitka se o tu ledvinu připravila svojí blbostí, ženská v jejím věku neví, kdy má jít k doktorovi, no coment:

Souhlasím, furt dělala hrdinku v kadeřnictví a chodila do práce i s ATB, i když nemusela :roll: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí