Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56295
15.12.15 20:20

Ja castecne souhlasim s tim, co psala @Shreya. Nemam pocit, ze by do toho byla Lida nejak natlacena, prostor pro vlastni nazor prece mela. Minimalne jednou si vzpominam, ze se na ni Monika obratila s tim, jestli souhlasi nebo ne a ona odpovedela ano.Neni ji pet, aby nedokazala odporovat, kdyz nesouhlasi.
Stejne jako to, ze nevydrzi par dni bez dvouleteho ditete, o ktere se stara otec a blizka rodina :nevim: ale to uz jsem tu psala.
Ja byla nucena byt v nemocnici par dni kdyz byl male necely rok a to do toho jeste byla dost osklive nemocna a taky jsme prezily :mrgreen:

Na Jitcinu roli mi rychle prijeti ledviny taky nesedi. Urychluji to asi proto, aby mel dej nejaky spad. Kdyby to byli opravdy podle realne skutecnostim, vlekli by se to.

Holky mohly byste napsat zase presktnute co je v dalsich dilech? Nemam notas abych je stahla a jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
15.12.15 20:30
@Shreya píše:
Lída nejprve s darováním souhlasila a teď dělá scény, že nechce? Měla říct hned, že nedá… navíc ta její Eliška zase už tak malinká není, aby bez ní pár dní nepřežila s jiným hlídáním. Má přece tatínka, druhé prarodiče, Lída to moc prožívá a vymlouvá se na to, že bez Elí nevydrží pět dní.Z Lídiny strany jen výmluvy a pokus o vykroucení se z darování. Nikdy mi nebyla sympatická, to už jsem spíš na straně Moniky.Příspěvek upraven 15.12.15 v 16:35

Jééžiš, právě o to jde - že si spíš sama neuvědomila, že primárně jí nejde o to, že by Eli nevydržela bez ní (jasně, že jo),ale o to, že jak se to tak najednou až nepřirozeně rychle seběhlo, aniž by Jitka chodila na dialýzu asp. pár měsíců, a Monika, která děti nemá, to brala jako samozřejmost, Jitka žádný normálně (!) zdlouhavější vyšetření (v tomto případě rozhodně ano, jak tu někdo i psal, to takto rychle neprobíhá) neabsolvovala a všichni se tvářili, že to je prostě normálka, která nestojí za zvážení, natož když jakoby zatajila manželovi to, že chce druhé a musela s tím vyjít na světlo až díky tomuto…se její reakci a sesypání absolutně nedivím a Monika mě štve tím, jak to nechápe (dle ukázek) a ještě po ní bude řvát, i když chápu i tu Moniku, ne že ne, ale je to prostě vše moc hrrrrrrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
15.12.15 20:30
@vokishka píše:
@Shreya to hlídání bude jen zástupný problém.

tak, přesně to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
15.12.15 20:32

Teda, holky, co chystá ten Šmýd??? Víte to někdo? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
15.12.15 20:35
@Amalthea píše:
no, mě už napadlo, že tam snad ten Dr. říkal že je (kompatibilní), ale jsou tam nějaké drobnosti, které tomu brání. Neříkal něco v tom smyslu? Nevím, co to může být za překážky, ale třeba by se s tím dalo něco dělat :think: aby se mohla teda ukázat ona :)

jsem to chtěla napsat - dr.řekl (si to pamatuju),že jsou u ní (moniky) nějaké nesrovnalosti…snad z toho nevyleze,že M.není Oldy… :)

@radkka píše:
Eddie je vůl :(

je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39665
15.12.15 20:40
@Moise píše:
Ja castecne souhlasim s tim, co psala @Shreya.Holky mohly byste napsat zase presktnute co je v dalsich dilech? Nemam notas abych je stahla a jsem zvedava :mrgreen:

Přidávám se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
15.12.15 20:41

@Žirafa 69 to by nebyla Jitka tak klidna pred testama na darcostvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.15 20:43

Mě to celé s ledvinou přijde pośtavené na hlavu. Jitka jen s jednou funkční ledvinou hazardovala až moc. Odmítala jít k lékaři, za každou cenu musela trčet v práci, bo by se to tam bez ní potentočkovalo. Docela mě točí, že o tom není ani zmíňky. Klidně by od Lídy ledvinu přijala, za mě je krkavčí matka. Motyku bych nakopala.No jo, ale je to jen seriál.

• Citovat
  • Upravit
39665
15.12.15 20:43
@spirunka píše:
@Žirafa 69 to by nebyla Jitka tak klidna pred testama na darcostvi :)

noo, to mě napadlo taky, ale od toho dr.to fakt tak - jen v té prv. chvíli, znělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
15.12.15 20:50
@bamba píše:
Mě to celé s ledvinou přijde pośtavené na hlavu. Jitka jen s jednou funkční ledvinou hazardovala až moc. Odmítala jít k lékaři, za každou cenu musela trčet v práci, bo by se to tam bez ní potentočkovalo. Docela mě točí, že o tom není ani zmíňky. Klidně by od Lídy ledvinu přijala, za mě je krkavčí matka. Motyku bych nakopala.No jo, ale je to jen seriál.

No nevím, krkavčí matka by byla, kdyby do toho Lídu nutila. Naopak vzala s naprostým klidem, když Lída couvla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
15.12.15 20:51

A jsem zvědava zda bude vhodný dárce Olda s tím jakým stylem žije. a pokud nahodou bude vhodný tak se zase daji do kupy.
Nevíte kam zmizel ten Jitčin přítel???kterého někdy dávno měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
15.12.15 20:54
@irca11 píše:
A jsem zvědava zda bude vhodný dárce Olda s tím jakým stylem žije. a pokud nahodou bude vhodný tak se zase daji do kupy.
Nevíte kam zmizel ten Jitčin přítel???kterého někdy dávno měla?

Myslíš Kukačku? Ten shnil ve vězení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
15.12.15 20:54

Středa a čtvrtek Květa zjistí, že ji novinàřům práskla Vilma, chce z ní před Lumírem udělat blázna, ale díky chůvičce Lumír Květu prohlídne. Pepana vyhodila Blaženka z domu, Simona to u ní vyžehlí, bude muset prodat toho červenÿho veterána, aby spaltil dluhy. Ruda s Peškem se nadále špičkujou. David najde milostný dopis od žakyně. Monika se zhádá s Lídou. snad jsem nezapoměla na nic podstatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
15.12.15 20:56
@msonulka píše:
To bude další dějová linka, dá ji ledvinu, ona vděčná, on šťastný, obnova lásky a vrátí se k sobě :D

Taky si myslím, že to tak dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
15.12.15 20:56

@Fíková neměla jineho přítele? nebo si to pletu? jak se rozvaděla s oldou hne dpotom někoho měla, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí