Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda fakt většinou jen čtu, ale:
1. Lída na to nemá, stejně tak, jak ne každý v reálu by na to měl. (Ačkoli z náznaků v tv programu si myslím, že ještě otočí.)
2. Jitka mi nepřijde sobecká ani trochu.
3. Asi si ve skutečnsti spousta z vás neumí představit, co to znamená, být dialyzovaný/á.
@irca11 píše:
@Fíková neměla jineho přítele? nebo si to pletu? jak se rozvaděla s oldou hne dpotom někoho měla, nebo ne?
Jitka myslím nikoho neměla. Olda měl tu Petru.
@MUFICE
No bude to doják ![]()
mame s manželem neshodu v tom jak Monika otěhotní Monika, pokud otěhotni ja řikam neplánovaně a manžel že jdou serialy z dobou že pujde na ivf aby to bylo na vác dílů ![]()
Ja to dnes nevidela a zitra opakovani taky neuvidim. Proc je Eddie vul? ![]()
@Fíková píše:
No nevím, krkavčí matka by byla, kdyby do toho Lídu nutila. Naopak vzala s naprostým klidem, když Lída couvla.
Nenutila ji, ale taky neodmítla. Dá se říct, že o tom nijak zvlášť nemluvili a Motyka do toho Lídu zodpovědně tlačila. Mě vůbec to vlákno s ledvinou přijde postavený na hlavu.
@Anna766 píše:
Jenže ona by neváhala ani vteřinu jestli jste si nevšimly.
to je právě to - BY neváhala, KDYBY mohla. Dovedu si docela dobře představit, že by nakonec cukla taky, až by došlo na věc. Ta pravděpodobnost, i když mizivá, tam prostě je, podle mě ![]()
@Fíková píše:
Jitka myslím nikoho neměla. Olda měl tu Petru.
jezis Petra, ta byla silena po diteti, mohla by se dat dohromady s Marou a plodit ![]()
@Shreya píše:
Mě je celkem jedno, kdo se tady na mě sesype, říkám jen svůj názor a pokud se někomu nelíbí, není to moje starost. Lída přehnaně hysterčí a dělá scény, je dospělá, svéprávná a natolik lucidní, že měla hned na začátku říct, že do toho nejde a ne tohleto. Zošklivila se mi už v době, když byla těhotná a co před porodem předváděla za divadlo. Komediantka. Ale je fakt, že teď se tam alespoň něco děje.
Ona jí v podstatě do toho navezla Monika, Liduna se pomalu nevzmohla na slovo. A když šlo do tuhého tak se v Coolně sesypala.
@Alichi píše:
Teda fakt většinou jen čtu, ale:
1. Lída na to nemá, stejně tak, jak ne každý v reálu by na to měl. (Ačkoli z náznaků v tv programu si myslím, že ještě otočí.)
2. Jitka mi nepřijde sobecká ani trochu.
3. Asi si ve skutečnsti spousta z vás neumí představit, co to znamená, být dialyzovaný/á.
Jitka hlavně neměla se svým zdravím tak hazardovat.Ty problémy měla měsíce.
@Amalthea píše:
Jinak se mi ještě líbilo, jak dnes Monice Lída vpálí, že ona je taky dost sobecká, když nechce s Márou dítě, aby si mohla užívat studentského života. Mára uvažuje docela racionálně, není nejmladší a slečna chce cestovatžádný pádný argument mu nedala, ani žádný konkrétní časový horizont, nezbývá mu než čekat až dostuduje a docestuje nebo co. Být to obráceně, tak on bude ten nejhorší, takhle Monička prostě ještě nechce a hotovo. Aby nakonec nezůstala sama.
Souhlasím s tím do puntíku
To cestování nechápu, dřepěla do 28 let doma a ted chce najednou cestovat
![]()
Ja tu lidu docela chapu je to tezke rozhodnuti zvlast kdyz chce druhe, monice to vpalila dobre, sama je sobec a marovy nedopreje furt jen cestovat atd je to husa
@čtenář Po monolukleóze může darovat krev, jen s časovým odstupem tuším několik měsíců.
@spirunka Nebo Mára a Lída, tchánovci ho mají rádi a oba chtějí dítě ![]()