Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ikente píše:Tak jsem viděla hodně dopředu a zase se nestačím divit - jak to, že Nykl zjistil až teď, že se dá Květu z pekařství tak snadno vyšachovat? To museli nechat zajít až tak daleko, aby vymyslel tak jednoduchý plán? Vždyť když s ní byly problémy na začátku, určitě by jim přesně tohle nějaký šikovný právník poradilA Kuřízek mě teda taky neskutečně irituje - výlet s bývalkou jen proto, že je to jejich tradice, bych mu teda okamžitě zatrhla. Tereza je pěkně blbá a už se těšim, až konečně Kuřízek vypadne z Ulice.
Kuřezovi bych to nedovolila…jak to nemám ráda, dala bych mu na výběr… ![]()
@NinPe píše:
@Ikente jak se jim povede vyšoupnout Květu?
Řekne jí, že jí prodá jejich podíl, ale vyhodí jí z nájmu a nebo ona prodá podíl jim.
Teprve jsem viděla včerejší díl..Tak ta Monika je na
Lídu chápu, reagovala bych stejně… Ale co si o sobě Monika myslí? Začíná mě strašně štvát. Je čím dál víc nesympatická!!!
@NinPe píše:Čirou náhodou si vzpomněli, že dům, ve kterém je pekárna je jen jejich.
@Ikente jak se jim povede vyšoupnout Květu?
@radkka píše:Řekne jí, že jí prodá jejich podíl, ale vyhodí jí z nájmu a nebo ona prodá podíl jim.
děkuju…jen se divim, že je to nenapadlo dřív ![]()
@NinPe píše:
děkuju…jen se divim, že je to nenapadlo dřív
To se divil i Lumen ![]()
@radkka píše:
To se divil i Lumen
Je možný, že je fakt tak blbej??? Jako dřív to byl hajzlík první třídy a te´d neví co a jak???
![]()
@NinPe píše:
Je možný, že je fakt tak blbej??? Jako dřív to byl hajzlík první třídy a te´d neví co a jak???![]()
![]()
Stárne
![]()
Tak teprve teď vidím včerejší díl a lída pěkně moniku sepsula…jako monika je jak malej fracek, prostě jiný než její argumenty neexistujou!!!Ta teda u mě dost klesla.
@Kate888 Tož Monika byla blbka vždycky, ale to co předvedla včera bylo ubohý a hlavněje fakt těžkej sobec.To se jí to kecá, když ona jako dárce nevyhovuje.
@Fíková píše:Čirou náhodou si vzpomněli, že dům, ve kterém je pekárna je jen jejich.
@NinPe píše:
děkuju…jen se divim, že je to nenapadlo dřív
no to jsem si taky včera říkala, celkem zásadní věc ![]()
@Fíková píše: Čirou náhodou si vzpomněli, že dům, ve kterém je pekárna je jen jejich.
Tak možná si myslel, že vyšoupnout jí z nájmu bude náročnější, po právní stránce.
Včera mi Simona dělala tááák velké chutě, když jedla ten tvarohový koláček…tak jsem si je hned ráno koupila..a už na ně chuť nemám.
![]()
Tak a ještě by monika vyzradila snad i tátu, že byl na testech…už se mi fakt snad zdá…ta holka snad nemá mozeček…fuj to jsem na ní rozčertěná
![]()