Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18074
17.12.15 10:34
@Ikente píše: Tak jsem viděla hodně dopředu a zase se nestačím divit - jak to, že Nykl zjistil až teď, že se dá Květu z pekařství tak snadno vyšachovat? To museli nechat zajít až tak daleko, aby vymyslel tak jednoduchý plán? Vždyť když s ní byly problémy na začátku, určitě by jim přesně tohle nějaký šikovný právník poradil :nevim: A Kuřízek mě teda taky neskutečně irituje - výlet s bývalkou jen proto, že je to jejich tradice, bych mu teda okamžitě zatrhla. Tereza je pěkně blbá a už se těšim, až konečně Kuřízek vypadne z Ulice.

Kuřezovi bych to nedovolila…jak to nemám ráda, dala bych mu na výběr… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
17.12.15 10:48

@Ikente jak se jim povede vyšoupnout Květu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 10:49
@NinPe píše:

Řekne jí, že jí prodá jejich podíl, ale vyhodí jí z nájmu a nebo ona prodá podíl jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
17.12.15 11:00

Teprve jsem viděla včerejší díl..Tak ta Monika je na :pocitac: Lídu chápu, reagovala bych stejně… Ale co si o sobě Monika myslí? Začíná mě strašně štvát. Je čím dál víc nesympatická!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
17.12.15 11:05
@NinPe píše:
Čirou náhodou si vzpomněli, že dům, ve kterém je pekárna je jen jejich. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
17.12.15 11:12
@radkka píše: Řekne jí, že jí prodá jejich podíl, ale vyhodí jí z nájmu a nebo ona prodá podíl jim.

děkuju…jen se divim, že je to nenapadlo dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 11:16
@NinPe píše:

To se divil i Lumen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
17.12.15 12:20
@radkka píše:
To se divil i Lumen :lol:

Je možný, že je fakt tak blbej??? Jako dřív to byl hajzlík první třídy a te´d neví co a jak??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 12:22
@NinPe píše:
Je možný, že je fakt tak blbej??? Jako dřív to byl hajzlík první třídy a te´d neví co a jak??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stárne :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
17.12.15 12:44

Tak teprve teď vidím včerejší díl a lída pěkně moniku sepsula…jako monika je jak malej fracek, prostě jiný než její argumenty neexistujou!!!Ta teda u mě dost klesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.12.15 12:47

@Kate888 Tož Monika byla blbka vždycky, ale to co předvedla včera bylo ubohý a hlavněje fakt těžkej sobec.To se jí to kecá, když ona jako dárce nevyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
5037
17.12.15 13:02
@Fíková píše: Čirou náhodou si vzpomněli, že dům, ve kterém je pekárna je jen jejich. :mrgreen:
no přesně :roll:
@NinPe píše:

no to jsem si taky včera říkala, celkem zásadní věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.12.15 13:04
@Fíková píše: Čirou náhodou si vzpomněli, že dům, ve kterém je pekárna je jen jejich. :mrgreen:

Tak možná si myslel, že vyšoupnout jí z nájmu bude náročnější, po právní stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.12.15 13:18

Včera mi Simona dělala tááák velké chutě, když jedla ten tvarohový koláček…tak jsem si je hned ráno koupila..a už na ně chuť nemám. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
17.12.15 13:18

Tak a ještě by monika vyzradila snad i tátu, že byl na testech…už se mi fakt snad zdá…ta holka snad nemá mozeček…fuj to jsem na ní rozčertěná :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí