Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nedala bych se odbýt. Zubařů je sice málo a objednávají i za půl roku, ale akutní případy by měli brát hned. Nebo zkus o víkendu pohotovost.
Tak to mas teda pekne hustyho zubare
ja bych to mesic a pul nevyhrzela a asi bych jela na pohotovost…jo a taky bych zmenila zubare. Tohle je podle me akutni vec na kterou by se nemelo cekat tak dlouho..
Já nadávám na svou zubařku, že je hrozně drahá, ale ulomený zub mi provizorně spravila ten samý den a na definitivní opravu jsem šla do týdne. Bála bych se, že za měsíc se ten zub rozpadne úplně.
Ja si myslim, ze ulomenej zub neni akutni stav pro navstevu pohotovosti.
Nebo takto, kdyz bych jel na pohotovost s velkymi bolestmi, kde to ke svemu zubari nevydrzim apod. Tak bych cloveku, ktery si jde jen nechat spravit ulomenej zub, asi ulomit pesti ten vedle ![]()
Jinak zakladatelka ma evidentne zuby v celkove spatnym stavu a to neni duvod cesty na pohotovost. To je zanedbani pece z jeji strany.
A ted se do me muzete pustit ![]()
To je peetcha, ta sestra
Já bych se před zubařem určitě zmínila, třeba o tom on ani neví a sám by tě objednal dřív.
Naprosto běžné - pokud se něco ulomí či vypadne plomba, zavoláme, dostaneme termín a čekáme. Dříve nás vezme zubařka tehdy, pokud začne zub bolet.
A vase zubarka nebere rano na bolest? Nase ma treba 7-8 na bolest a od 8 zvany pacienty
@a12 bohužel nebere. Je to zubař (ukrajinec) Jsem u něho zapsaná krátce. Před ním jsem měla zubaře pár let než mě začal bolet zub a trhal mi zdravé zuby
a bolest stále pretrvavala rozhodla jsem změnit zubaře který mi zjistil že zuby mi vytrhal zbytečně dělal to úplně jiný
teď se bojím abych nepřišla i o tu stoličku ![]()
@Evkad píše:
Naprosto běžné - pokud se něco ulomí či vypadne plomba, zavoláme, dostaneme termín a čekáme. Dříve nás vezme zubařka tehdy, pokud začne zub bolet.
Ahoj holky, včera se mi ulomila stolička v pravo nahoře cca půl
dnes jsem volala svému zubaři a sestra mě objednala až za měsíc a půl
byla tak strašně milá, že mi řekla,, mám snad kvůli vám preobjednat jiného pacienta "
Nevim co dělat, na té straně kousu protože na druhé mám též problémy se zubami
to se teď nenajim vůbec
Bojím se aby nezačal bolet nebo neulomil se ten zbytek…poradite