Ulomená stolička

Anonymní
23.5.19 17:23

Ulomena stolička

Ahoj holky, včera se mi ulomila stolička v pravo nahoře cca půl :zed: dnes jsem volala svému zubaři a sestra mě objednala až za měsíc a půl 8o byla tak strašně milá, že mi řekla,, mám snad kvůli vám preobjednat jiného pacienta " :pocitac: Nevim co dělat, na té straně kousu protože na druhé mám též problémy se zubami :( to se teď nenajim vůbec :zed: Bojím se aby nezačal bolet nebo neulomil se ten zbytek…poradite :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
23.5.19 17:29

Nedala bych se odbýt. Zubařů je sice málo a objednávají i za půl roku, ale akutní případy by měli brát hned. Nebo zkus o víkendu pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.5.19 17:29

Tak to mas teda pekne hustyho zubare :pocitac: ja bych to mesic a pul nevyhrzela a asi bych jela na pohotovost…jo a taky bych zmenila zubare. Tohle je podle me akutni vec na kterou by se nemelo cekat tak dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
23.5.19 17:40

Já nadávám na svou zubařku, že je hrozně drahá, ale ulomený zub mi provizorně spravila ten samý den a na definitivní opravu jsem šla do týdne. Bála bych se, že za měsíc se ten zub rozpadne úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
23.5.19 17:41

Ja si myslim, ze ulomenej zub neni akutni stav pro navstevu pohotovosti.
Nebo takto, kdyz bych jel na pohotovost s velkymi bolestmi, kde to ke svemu zubari nevydrzim apod. Tak bych cloveku, ktery si jde jen nechat spravit ulomenej zub, asi ulomit pesti ten vedle :D
Jinak zakladatelka ma evidentne zuby v celkove spatnym stavu a to neni duvod cesty na pohotovost. To je zanedbani pece z jeji strany.
A ted se do me muzete pustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.5.19 17:43

To je peetcha, ta sestra :pocitac: Já bych se před zubařem určitě zmínila, třeba o tom on ani neví a sám by tě objednal dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11874
23.5.19 17:44

Naprosto běžné - pokud se něco ulomí či vypadne plomba, zavoláme, dostaneme termín a čekáme. Dříve nás vezme zubařka tehdy, pokud začne zub bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61126
23.5.19 17:55

A vase zubarka nebere rano na bolest? Nase ma treba 7-8 na bolest a od 8 zvany pacienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.19 18:04

@a12 bohužel nebere. Je to zubař (ukrajinec) Jsem u něho zapsaná krátce. Před ním jsem měla zubaře pár let než mě začal bolet zub a trhal mi zdravé zuby :pocitac: :pocitac: a bolest stále pretrvavala rozhodla jsem změnit zubaře který mi zjistil že zuby mi vytrhal zbytečně dělal to úplně jiný :zed: teď se bojím abych nepřišla i o tu stoličku :(

• Citovat
  • Upravit
9166
23.5.19 18:10
@Evkad píše:
Naprosto běžné - pokud se něco ulomí či vypadne plomba, zavoláme, dostaneme termín a čekáme. Dříve nás vezme zubařka tehdy, pokud začne zub bolet.
:potlesk: přesně tak, ulomený zub bez bolesti není akutní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.