Ultrazvukový čistič na zuby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kukukulina
21.12.22 07:24

Přístroj vector pracuje na bázi hloubkového čištění zubů všude i pod dásní a používá ho pouze lékař, nemám zkušenostis nikým, kdo to podstoupil, je to v lokální anestezii a stojí to několik tisíc korun, asi 8000 v ůstí nad labem u paní doktorky dražkové, d

• Citovat
  • Upravit
2182
21.12.22 22:12
@Stresar007 píše:
Včera jsem vyzvedla, dneska vyzkoušela… Mně osobně kámen opravdu odstranil, jen to dělá nepříjemný zvuk (ale to u zubaře či na dentální hygieně též). Mamka kupovala nějaký od jiné značky, ale ten opravdu nefungoval a vyhodila ho.
Ten od MiDent můžu opravdu doporučit☺️

Aha, váš první příspěvek na emiminu a hned pochvala výrobku :-). Prodejce, že vám to stojí za lživé recenze!!!Hlásím adminovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
25.12.22 07:16

@maskovak No ale ona to není lživá recenze. :lol: opravdu funguje. Také jsme pořídili na základě recenzí na Facebooku a jsme s manželem nadšení. Má 2 nástavce, menší a větší, a je k tomu i to zrcátko, co mají zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.22 11:59
@maskovak píše:
Aha, váš první příspěvek na emiminu a hned pochvala výrobku :-). Prodejce, že vám to stojí za lživé recenze!!!Hlásím adminovi.

Omlouvám se, že jsem ještě nikdy nezačla žádné téma. Už jsem tu před rokem komentovala autoškolu… tak upřímně moc nechápu… ale je to Váš názor a klidně mě nahlašte, když Vám to z to stojí, holt si to pak budu jen číst a nebudu komentovat ☺️
Prodejce opravdu nejsem a upřímně dost pochybuju, že by prodejce komentoval něco zrovna na tomhle portálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
2.1.23 21:20
@Bambulcina píše:
@maskovak No ale ona to není lživá recenze. :lol: opravdu funguje. Také jsme pořídili na základě recenzí na Facebooku a jsme s manželem nadšení. Má 2 nástavce, menší a větší, a je k tomu i to zrcátko, co mají zubaři.

tak to je skvělé :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
2.1.23 21:23
@Stresar007 píše:
Omlouvám se, že jsem ještě nikdy nezačla žádné téma. Už jsem tu před rokem komentovala autoškolu… tak upřímně moc nechápu… ale je to Váš názor a klidně mě nahlašte, když Vám to z to stojí, holt si to pak budu jen číst a nebudu komentovat ☺️
Prodejce opravdu nejsem a upřímně dost pochybuju, že by prodejce komentoval něco zrovna na tomhle portálu…

edit admin: smazáno na žádost uživatele @maskovak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.23 21:25

Máte někdo zkušenosti s tím čističem co má i tu kameru? 😂 Zajímalo by mne, zda ta kamera má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.1.23 17:43

Tak já sem taky reálný zákazník a mě teda mident opravdu funguje. Zrovna v pátek sem byla po roce u zubařky a poprvé mi nedělala zubní kámen. Takže za mě spokojenost. Jako u všeho se najde někdo spokojený a někdo nespokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
2.3.23 12:31

Ultrazvukový kartáček

Obnovují diskuzi, máte nějaké nové zkušenosti s ultrazvukovým kartáčkem? Nedostal třeba někdo od Ježíška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.5.23 20:11

@hedabedna koupila jsem pro psa a naprostá spokojenost. Opravdu o velmi velké plochy zubního kamene pomalu ale jistě odstraňuje. Ale to pomalu, dělám spíše kvůli psovi aby si zvykl na ten zvuk a manipulaci. Každopádně ho snáší líp jak očistu kartáčkem, která je zdlouhavá a ne moc efektivní. Trošku mimo lidské téma, ale za sebe doporučuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.23 20:11

Mident

Máte někdo zkušenost s ultrazvukovým čističem na zubní kámen od značky Mident? Děkuji za vaše názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.23 08:09

@Jen88 jakou máte značku přístroje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.6.23 08:25

@Jirina0222 mident ;) používám na psa viz výše. Zatím jsem tedy použila jednou, protože od té doby není potřeba 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.7.23 17:03

MiDent recenze

Hledala jsem recenze na MiDent a narazila na tuto. Přístroj jsme koupily pro naše pejsky na základě nějaké reklamy na Fb. Nedalo nám to a nejdříve vyzkoušeli na sobě. Dnes (4den) kámen pryč. Je to super. Akorát pejskové teda nic. Trauma z opravdu nepříjemného zvuku. Jako u zubaře. A pro ty, co mají nervy, zda nový komentující není nějaký prodejce a admin na základě takové kraviny smaže příspěvek to je teda hodně trapné. Vždyť se to prodává na eshopu, žádné prodejce ani nemají. Admin by si měl nejdříve ověřit informace než koná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.23 10:20

Varování

Zdravím vespolek, jsem zubařka a zaregistrovala jsem se kvůli této diskuzi, štve mě podvodná reklama prodejců ultrazvukových čističů. Není pravda, že to doporučijí dentální hygienisté a zubaři. Naopak, tím, že jsme v práci s ultrazvukem odborně vyškoleni, víme, jaká to má rizika. Domácím ultrazvukem můžete nevratně poškodit povrch zubů, dásně a zuby vám mohou odumřít. Prodejce vám to nenahradí - všude uvádí, že se máte řídit návodem. V návodu je ošetření max 5 sekund na jednom zubu a to málokdo dodrží. Chybí chlazení, správná práce s koncovkou, nemožnost odstranit zubní kámen pod dásní. Nesmí se dle návodu používat u výplní, krčků, citlivých zubů, protéz, u dásní. U zvířat jsou stejná rizika trvalého poškození a navíc stresovaní frekvencí, která je pro ně slyšitelná. Nejde o to, že to v praxi částečně funguje. Jde o trvalé poškození, kterého si všimnete až příliš pozdě. Investice do dentální hygieny je z mnoha důvodu lepší, je to bezpečné a v konečném důsledku levnější. Buďte opatrné, i když má něco pozitivní recenze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.