Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nesladit vůbec. Za týden ti to ani nepřijde. Manžel taky přestal sladit, i když si myslel, že to nedá a v pohodě. Do kafe ovesné „mléko“. Je přirozeně sladké.
@Landa125 píše: Více
Ja prave taky pouzivam sladidlo-tekute jen na bazi sukralozy, ma glykem. index 0, je to Starlinea, neboli fun sladidlo tam jeste maji napsano Zadny aspartam, nic takiveho.
Pouzivam do kavy a taky na bile jogurty par kapek.
@Ma1984 píše: Více
Matce kupuju v lékárně Diachrom, prý to nemá pachuť jako jiná sladidla…
Nevím, jestli mají malá balení, já jí kupuju krabičku cca jednou za dva roky, používá půlku tablety do čaje nebo kávy, asi tak dvakrát denně… ![]()
Maji to bezne v lekarnach, trebas drmax ma za 69(?). Vydrzi to dlouho; pouzivam i do zeleninovych. salatu, lze na vareni i peceni.
Už dlouho používám tohle https://s.seznam.cz/click?…
@Paoloska píše: Více
Taky nesladim, pridam jen trosicku nizkotucneho mleka. Sladky caj by mi uz ani nechutnal, kdy si treba pri nachlazeni pridam med, tak mi to prijde preslazene a nechapu, jak nekdo muze caj sladit. To same s kavou.
@jkra píše: Více
Rada se vzdy poucim - muzes sem na dukaz tveho tvrzeni dat nejake odborne odkazy?
Proc je sukralosa svinstvo?
@arinecka píše: Více
To samo co starlinea, jen predrazene radne! ![]()
Já používám med a čekanku. Ale s čekankou bacha, vzhledem k tomu, že je to vláknina, tak to nechcete přehnat
Umělé bych nepoužívala. A už vůbec ne tak často… Asi bych spíš nahradila třeba polovinu těch věcí, co musíte sladit něčím, co sladit nemusíte - vodou, sladkým ovocným nebo bylinkovým čajem atd.