Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Očkování proti covidu? Proti covidu není. Proti nemoci tě nechrání. Je to jenom placebo sajrajt. Jedni na tom vydělají a druzí přestanou mít naděláno v gatích. Pokud nepatříš do skupiny, která má smrtelný strach z rýmečky a nebo nepatříš mezi ty, co na tom vydělají, je to očkování k prdu.
Jsem o očkovaná a se mnou skoro všechny kolegyně a v rodině to neabsolvovaly jen děti. Žijeme všichni.
V rodině i mimo ni, znám přibližně 50 lidí co se nechalo očkovat, a že je to už nějaká ta doba a jediný co bylo tak bolest ruky druhý den po očkování jinak nic. Zase bych nedala na všechny ty články co všude píšou.
Jé zakladatelko, to jste zase vy?
Hele, vy než se rozhodnete, tak už bude dávno po covidu a po všem.
Nicméně očkování ještě nezaručuje nesmrtelnost, takže kupodivu, i lidé po očkování umírají.
A naopak, mám pac. která je velmi, velmi těžce nemocná, smrt na jazyku, očkována byla a žije poněkud déle než byl předpoklad a daří se jí dobře.
Takže je to zhruba fifty fifty, můžete si hodit korunou
Nic o tom nemuzes najit, protoze se to nestava. Nebo je tech pripadu jeden na miliony. Neznam nikoho, kdo by umrel po ockovani, a pracuju v domove duchodcu kde je naockovanych hodne lidi ve veku 80-90+. Ale znam relativne mlade lidi (50-60) kteri umreli na covid, jeste nez bylo ockovani.
Vím o třech lidech, kteří zemřeli na covid, jeden byl můj dobrý kamarád, který mi ještě 18 dnů před smrtí psal mail. O úmrtí po očkování nevím u nikoho ze známých, i když jsou lidé, kterým den po očkování nebylo dobře. Je fakt, že se takové případy úmrtí vyjímečně vyskytly, ale to se může stát i při užívání hormonální antikoncepce.
@Anonymní píše:
Zdravím, vím, že tohle téma všechny už se.., ale už pár měsíců přemýšlím, jestli se nechám očkovat na covid nebo ne. Jde mi hlavně o to, že mám strach z následných vedlejších účinků jako dlouhodobá únava atd.. Hlavní starost mám z úmrtí po vakcíněNikde se o tomhle nic nedá dočíst nebo neumím hledat. Máte někdo podobné starosti nebo znáte snad někoho, kdo zemřel po vakcíně? Mimochodem je mi něco málo přes 20. Pracuji s lidmi, takže by se mi očkování i hodilo z tohohle důvodu. Omlouvám se za tohle téma, ale začíná mi to rozhodování se lézt na psychiku. Ráda bych vaše názory, zkušenosti.. Děkuji a opatrujte se
Tak ani po očkování nebudeš nesmrtelná ![]()
Může tě přejet tramvaj, můžeš mít autonehodu, takže jo, i po vakcíně můžeš umřít.
Pokud tě to nějak utěší, každá vykouřená cigareta znamená vyšší riziko trombózy než vektorová vakcína. Každá. Ta, co si dáš ráno, dopo, ke kafíčku, až po tupřed spaním. Takže od doby, co se začalo očkovat, si miliony kuřáků daly miliony cigaret, které nich zvýšila riziko trombózy. A stejně se v téhle zemi tolik čmudí. ![]()
Příspěvek upraven 10.09.21 v 00:03
Většina mého okolí je očkovaná a všichni stále zijou:) většina lidí byla po ockovani 1 den unavená a bolela je ruka.
Ano, pokud se jedná vakcína použije během krátké doby na miliony lidí, vždycky se najde někdo, kdo bude mít silnější vedlejší účinky.
Zvaž si přínosy a ztráty a podle toho se rozhodni. A taky můžeš do svého uvažování zahrnout to, že tě zabije gauč, vyhozeny z 3.patra nebo se udusis peckou, protože tohle se ti taky může stát..
Pracuji ve firmě s cca 150 zaměstnanci, 80% nás je očkovaných. Žijí a práceschopní jsou všichni. Bezprostředně po mělo pár z nich klasické vedlejší účinky.
Z našich klientů, kterých je 100 je očkováno 90%. A ano, někteří zemřeli. Ale na po očkování, ale na stáří.
Kolem mě je očkovaná většina lidí a neznám ani jeden případ úmrtí spojený s očkováním.
No, umře po tom očkování míň lidí, než jich umře na covid. Jinak teda do statistiky, já se očkovat nechala a zatím žiju ![]()
Zatim si muzes nechat nabrat protilatky, jestlis to nemela bezpriznakove.
Nekde tu nekdo citoval jakysi nemecky material, kde jim vyslo 2-16 mrtvych na 100 tis. davek vakciny. Ale nevim.
Covid je dost nevyzpytatelny, vakciny vetsinou byvaji to samy „v malym“.
Mně bezprostředně po očkování zemřela teta 70+. Je ale diskutabilní, zda v tomto případě nesehrál značnou roli fakt, že se nechala naočkovat hned několik dní po prodělání Covidu.
Jinak v mém okolí lidé mají mnohem větší zdravotní problémy jako následek prodělaného Covidu než jako následek očkování.
Jeden rodinný příslušník pracuje v nemocnici a říká, že v současné době jsou u nich hospitalizovaní lidé s covidem, kteří jsou neočkovaní ročníky 1970-80.
@MamculeVerca meho vitalniho otce, sportovce odvezla rychla, nebyl schopny ani dojit do sanitky, protoze mu chybel kyslik. Ty chytra rymicko.
To si přece musí vyhodnotit každý sám… Hlavně, jestli se rozhodneš, tak snad běž radši na jednodávkové schéma, abys pak neměla takový strach z druhé dávky, že na druhou nepůjdeš
.
Zdravím, vím, že tohle téma všechny už se.., ale už pár měsíců přemýšlím, jestli se nechám očkovat na covid nebo ne. Jde mi hlavně o to, že mám strach z následných vedlejších účinků jako dlouhodobá únava atd.. Hlavní starost mám z úmrtí po vakcíně
Nikde se o tomhle nic nedá dočíst nebo neumím hledat. Máte někdo podobné starosti nebo znáte snad někoho, kdo zemřel po vakcíně? Mimochodem je mi něco málo přes 20. Pracuji s lidmi, takže by se mi očkování i hodilo z tohohle důvodu. Omlouvám se za tohle téma, ale začíná mi to rozhodování se lézt na psychiku. Ráda bych vaše názory, zkušenosti.. Děkuji a opatrujte se