Úmrtí po očkování na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.24 15:19

Diskuzi jsem nečetla celou, ale předpokládám, že zde byly řečeny i komplikace a vedlejší účinky.
Takže přispěji.
Krátce po očkování se u 17 letého člena rodiny rozvinula epilepsie. Zdůrazňuji že se jedná o zdravého chlapce se zdravou váhou a sportovce, který od dětství trpěl pouze banálními zdravotními problémy. Dnes je mu 19, bere léky a i přes medikaci se mu záchvaty vrací. Svého rozhodnutí nechat se očkovat proti cov19 lituje.
Anonym info o rodině

• Citovat
  • Upravit
233
5.3.24 13:00

V mem okolí má plno mladých holek najdednou rakoviny, myslím, že to není nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.3.24 13:10

Není, výrazně se zlepšilo odhalování nemoci a také lidé výrazně více dbají na prevenci a jdou na to vyšetření.
Navíc se výrazně více a snadněji sdílejí kraviny a ne zcela ověřené informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.3.24 13:42
@Ivan PPZ píše:
Není, výrazně se zlepšilo odhalování nemoci a také lidé výrazně více dbají na prevenci a jdou na to vyšetření.
Navíc se výrazně více a snadněji sdílejí kraviny a ne zcela ověřené informace.

https://www.epochtimes.cz/…i-odbornici/

Je to sice jenom preklad a velmi zjednodusene, ale v kostce: podezreni existuji, lekari i vedci se tim zabyvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.3.24 14:02

JJ, oborníci varují. Tak to je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16224
6.3.24 14:24
@Glee123 píše:
V mem okolí má plno mladých holek najdednou rakoviny, myslím, že to není nahoda

Ale jistě, tenhle člověk se každé ráno reinkarnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.24 14:53

:-(

Babicka 80 let, krvácení do mozku-prezila, tchán 74 let, infarkt-prezil, otec 63 let, infarkt-bohuzel odešel… mrzí mě, že mám 2 dávky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.3.24 15:03

Očkovaná jsem a už bych to nepodstoupila, strašně se mi po tom zhoršila imunita + i příteli, který jinak nebyl třeba 3 roky nemocný a teď jsme furt na hromadě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
9.3.24 16:48

Půl roku po páté dávce jsem začal mít problémy s nohou po tom, co jsem párkrát uklouzl a upadl na náledí… Taky se mi objevila artróza II. stupně, přitom jsem ještě před 20ti lety měl pouze I. stupeň… :roll: :nevim: 8)
Svinský očkování… Už nikdy… :roll: 8) No… Možná si na podzim dám společně s chřipkou ještě jednu, ale naposledy… Nanejvýš další rok sedmou, ale pak už konec… 8) 8) 8)
A pár lidí kolem, mě, kteří se nechali očkovat, dopadlo blbě… Jednoho přejel vlak, další je na tom blbě po tom, co ho v autě rozšmelcoval šofér kamionu /oba očkovaní/ a jedna babka umřela dva roky po očkování v ůtlém věku 96 let… :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.24 09:51

Očkování dětí proti covidu byla chyba, přiznali Dánové

Podle dánského odborníka bylo očkování dětí proti nemoci COVID-19 zbytečné a chybné. Dětem zvýšenou odolnost proti onemocnění nepřineslo. V době všeobecného očkování neměly prý úřady dostatečné informace. Už v té době ale bylo známo, že dětem těžké formy covidu nehrozí. Navíc se prokázalo, že přirozená imunita chrání jinak zdravé jedince lépe a déle než vakcinace. Nehledě na vážné nežádoucí účinky vakcíny.

„Bylo to nesprávné rozhodnutí a nejvíce utrpěla důvěra. Rodiče ztratili důvěru v autority, která je zde u nás v Dánsku obvykle velmi vysoká,“ podotkla předsedkyně dánské Komory lékařů všeobecné medicíny Bolette Friderichsenová.

Zdroj: https://cnn.iprima.cz/…oruci-111802

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek