Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V mem okolí má plno mladých holek najdednou rakoviny, myslím, že to není nahoda
Není, výrazně se zlepšilo odhalování nemoci a také lidé výrazně více dbají na prevenci a jdou na to vyšetření.
Navíc se výrazně více a snadněji sdílejí kraviny a ne zcela ověřené informace.
@Ivan PPZ píše:
Není, výrazně se zlepšilo odhalování nemoci a také lidé výrazně více dbají na prevenci a jdou na to vyšetření.
Navíc se výrazně více a snadněji sdílejí kraviny a ne zcela ověřené informace.
https://www.epochtimes.cz/…i-odbornici/
Je to sice jenom preklad a velmi zjednodusene, ale v kostce: podezreni existuji, lekari i vedci se tim zabyvaji.
@Glee123 píše:
V mem okolí má plno mladých holek najdednou rakoviny, myslím, že to není nahoda
Ale jistě, tenhle člověk se každé ráno reinkarnuje.
Babicka 80 let, krvácení do mozku-prezila, tchán 74 let, infarkt-prezil, otec 63 let, infarkt-bohuzel odešel… mrzí mě, že mám 2 dávky…
Očkovaná jsem a už bych to nepodstoupila, strašně se mi po tom zhoršila imunita + i příteli, který jinak nebyl třeba 3 roky nemocný a teď jsme furt na hromadě. ![]()
Půl roku po páté dávce jsem začal mít problémy s nohou po tom, co jsem párkrát uklouzl a upadl na náledí… Taky se mi objevila artróza II. stupně, přitom jsem ještě před 20ti lety měl pouze I. stupeň…
![]()
Svinský očkování… Už nikdy…
No… Možná si na podzim dám společně s chřipkou ještě jednu, ale naposledy… Nanejvýš další rok sedmou, ale pak už konec…
![]()
A pár lidí kolem, mě, kteří se nechali očkovat, dopadlo blbě… Jednoho přejel vlak, další je na tom blbě po tom, co ho v autě rozšmelcoval šofér kamionu /oba očkovaní/ a jedna babka umřela dva roky po očkování v ůtlém věku 96 let…
![]()
Podle dánského odborníka bylo očkování dětí proti nemoci COVID-19 zbytečné a chybné. Dětem zvýšenou odolnost proti onemocnění nepřineslo. V době všeobecného očkování neměly prý úřady dostatečné informace. Už v té době ale bylo známo, že dětem těžké formy covidu nehrozí. Navíc se prokázalo, že přirozená imunita chrání jinak zdravé jedince lépe a déle než vakcinace. Nehledě na vážné nežádoucí účinky vakcíny.
„Bylo to nesprávné rozhodnutí a nejvíce utrpěla důvěra. Rodiče ztratili důvěru v autority, která je zde u nás v Dánsku obvykle velmi vysoká,“ podotkla předsedkyně dánské Komory lékařů všeobecné medicíny Bolette Friderichsenová.
Diskuzi jsem nečetla celou, ale předpokládám, že zde byly řečeny i komplikace a vedlejší účinky.
Takže přispěji.
Krátce po očkování se u 17 letého člena rodiny rozvinula epilepsie. Zdůrazňuji že se jedná o zdravého chlapce se zdravou váhou a sportovce, který od dětství trpěl pouze banálními zdravotními problémy. Dnes je mu 19, bere léky a i přes medikaci se mu záchvaty vrací. Svého rozhodnutí nechat se očkovat proti cov19 lituje.
Anonym info o rodině