Únava u čtyřleté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
2.5.19 15:14

Díky holky, my ven samozřejmě chodíme prakticky každý den. Aspoň na půl hodinky, obejít blok, pokud je hezky, tak to vezmeme přes hřiště. Někdy ji dokopu na kolo nebo koloběžku. Pokud je alespoň trochu únosné počasí, nikdy nejsme celý den doma.
Musím teda říct, že ona nikdy nebyla na pohyb, vždycky ji hned bolely nožičky a byla unavená. Na odrážedle mi v životě bez pauzy neujela víc jak půl kilometru. Takže je částečně asi takový typ, nevím…Ve školce taky podle učitelek nepatří mezi tryskomyši. Spíš si vybere pár hraček a s nimi si zaleze a hraje. Železo bere preventivně po té 5. nemoci (sirup), to jsem zapomněla napsat. Mononukleóza je teda mazec. Já jsem ji měla v dospělosti - neustále se mi vracelo bolení v krku a antibiotika nezabírala. Pak mi konečně udělali CRP a ejhle, bylo nizoučké - takže viróza. A z jaterních testů to bylo jasné. Držela jsem pak půl roku dietu.

@Kotatko03 Já jí právě vůbec nenadávám. Sama jsem v poslední době kolikrát tak unavená, že jsem ráda, že vůbec někam dojdu. Taky jsem prodělala dost nemocí. U nás je velký problém i to jídlo. Dostat do ní maso je nadlidský úkon. Dneska jsem do ní maskováním vecpala 2 kostičky vepřového. Je veliký nejedlík a je schopná nejíst třeba celý den nic :-( Jediné, co jí chutná, jsou vajíčka na všechny způsoby a některá syrová zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.5.19 12:39

@kve-tinka Tak dcera právě venku moc nevydrží. Sotva vyjdeme a už se ptá, kdy půjdeme domů. Hodina v kuse je naprosté maximum a to jen při pěkném teplém počasí. Když je nevlídno jako dnes, je i 15 minut problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí