Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlifa No když jsem čekala syna, bylo mi ultra zle do 14tt.. teď mě bylo 6+7 týden taky hodně špatně a tento týden se to začalo dost zlepšovat.. je to zvláštní, A klasicky mám strach, jestli je vše ok ![]()
@Anonymni_navstevnice Taky mi třeba bylo dva tři dny dobře, a pak zase zle. Ale postupně to vymizelo, taky mi přišlo, že moc brzo. Moje sestra třeba neměla vůbec žádné potíže. Prý kdyby neměla zpoždění a neměla pozitivní test a pak utz, vůbec by netušila, že je těhotná.
@Pavlifa jasně, je to prostě u každého uuuplne jiné.. ale tak jsem si říkala, že se vás zeptam
a že si neměla léky, mě vůbec nedošlo, vždyť ti si nakonec otěhotněla úplně přirozeně..
Příští týden mám další kontrolu a dostanu už průkazu, těším se ![]()
Ahoj holky, tak jsem leky vv patek vysadila a dneska mi skoncila Ms… No, cekala jsem nejaky masakr, ale nzadna katasteofa se nekonala. Byla trošku silnější nez normalne, i delsi (mivam 4 dny), ale jinak pohoda. Tak ted se snazim zvysit pohyb, trosku si proplachnout ledviny, játra (navic kdyz je jaro), at jsem na pristi mesic co nejvic v poradku. Mluvili jame o tom doma a pujdeme do nativu. Chci alespoň trosku verit tělu ![]()
@Markét5209 Co ti k tomu nativu doktorka řekla?
Holky, já test bílý…jsem nasraná, zklamaná… ![]()
@Tabbynka rekla, ze ano, ale ze se uvidi podle utz 10 dc. A podle toho bud nasadim, nebo nenasadim. Trosku se bojim ovulace, mam na obou vajecnikach cysty.
S testem je mi to lito, chapu to nastvani. Ja jsem upřímně byla i trosku znechucena. 😔
@Markét5209 já mám vztek a jsem fakt naštvaná. Tři roky se snažíme, nic. Syn byl okamžitě, bez snažení. Nikdy jsem si nemyslela, že tohle budu muset řešit, už me to taky znechutilo. Peníze v háji, zdraví nalomené… a co z toho. Max si to člověk nebude jednou vyčítat, že mohl udělat něco víc a neudělal a to je celé.
Držím ti moc palce do dalšího pokusu. Kolik jich máš ty? Já se zkusím taky poradit s doktorem. Já měla sliznici vždy krásnou, dokonce jsem i ovulovala. Jenže to doktorka vůbec nevzala v potaz a prostě nasadit léky a hrr. Doktor když to viděl tak říkal na co…takže asi taky pojedeme v nativu a děj se vůle boží. Už mě to nebaví…
@Anonymni_navstevnice Kolikateho jdeš na kontrolu? Já 6.4. Ke své dr a 9.4. Na druhy screening. Už de pomalu začínám bát a přichází noční akční můry 😔 🙈 jak hrůza, jsem rozbitá jak Hirošima 😂 tak pošli foto ❤️️
@majdulacek Tak cooooo mamino 🌸 ještě pořád držíte 2v1? ❤️️ Moc na vás holky myslím 💐
@Pavlifa ahojky, já mám kontrolu u svého doktora (takže Unica) teď ve středu a první screening až někdy v květnu
no těším se na screening, že se snad nedočkáme
Strach zda je vše ok a jestli budeme mít doma dalšího camprdlika nebo holčička? No ať je to cokoliv, hlavně to zdraví ![]()
Zle mi stále je.. ale myslím, že u prvního těhotenství to bylo ještě o kus horší.
Co tě budí za noční můry prosimtě? Nesmíš se tím nechat rozchodit
mě budí sem tam nevolnosti.. taky nic příjemného! ![]()
Ahoj, používá se na Unice ještě Agolutin po transferu? Díky za info.
@Anonymní píše:
Ahoj, používá se na Unice ještě Agolutin po transferu? Díky za info.
Ahoj, naštěsti už ne!!!
možná snad kdyby ho někdo moc chtěl? Ale konkrétně na to jsem se teď ptala, protože když jsem čekala tři roky zpět syna, tak jsem injekce měla a udělali mi pěknou neplechu, takže už nikdy a Mudr. Frgala říkal, že to už nedostanu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.