Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
31.3.21 10:03

@Terina91 transfer mi delal Frgala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.21 11:14

@Pavlifa No když jsem čekala syna, bylo mi ultra zle do 14tt.. teď mě bylo 6+7 týden taky hodně špatně a tento týden se to začalo dost zlepšovat.. je to zvláštní, A klasicky mám strach, jestli je vše ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
31.3.21 11:58

@Anonymni_navstevnice Taky mi třeba bylo dva tři dny dobře, a pak zase zle. Ale postupně to vymizelo, taky mi přišlo, že moc brzo. Moje sestra třeba neměla vůbec žádné potíže. Prý kdyby neměla zpoždění a neměla pozitivní test a pak utz, vůbec by netušila, že je těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.21 12:19

@Pavlifa jasně, je to prostě u každého uuuplne jiné.. ale tak jsem si říkala, že se vás zeptam ;) a že si neměla léky, mě vůbec nedošlo, vždyť ti si nakonec otěhotněla úplně přirozeně..
Příští týden mám další kontrolu a dostanu už průkazu, těším se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.21 22:41

Ahoj holky, tak jsem leky vv patek vysadila a dneska mi skoncila Ms… No, cekala jsem nejaky masakr, ale nzadna katasteofa se nekonala. Byla trošku silnější nez normalne, i delsi (mivam 4 dny), ale jinak pohoda. Tak ted se snazim zvysit pohyb, trosku si proplachnout ledviny, játra (navic kdyz je jaro), at jsem na pristi mesic co nejvic v poradku. Mluvili jame o tom doma a pujdeme do nativu. Chci alespoň trosku verit tělu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.4.21 07:43

@Markét5209 Co ti k tomu nativu doktorka řekla?

Holky, já test bílý…jsem nasraná, zklamaná… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.21 08:40

@Tabbynka rekla, ze ano, ale ze se uvidi podle utz 10 dc. A podle toho bud nasadim, nebo nenasadim. Trosku se bojim ovulace, mam na obou vajecnikach cysty.
S testem je mi to lito, chapu to nastvani. Ja jsem upřímně byla i trosku znechucena. 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.4.21 08:47

@Markét5209 já mám vztek a jsem fakt naštvaná. Tři roky se snažíme, nic. Syn byl okamžitě, bez snažení. Nikdy jsem si nemyslela, že tohle budu muset řešit, už me to taky znechutilo. Peníze v háji, zdraví nalomené… a co z toho. Max si to člověk nebude jednou vyčítat, že mohl udělat něco víc a neudělal a to je celé.
Držím ti moc palce do dalšího pokusu. Kolik jich máš ty? Já se zkusím taky poradit s doktorem. Já měla sliznici vždy krásnou, dokonce jsem i ovulovala. Jenže to doktorka vůbec nevzala v potaz a prostě nasadit léky a hrr. Doktor když to viděl tak říkal na co…takže asi taky pojedeme v nativu a děj se vůle boží. Už mě to nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
1.4.21 19:02

@nenala myslím na tebe a čekám na zprávy 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
2.4.21 00:03

@nenala já taky čekám 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.4.21 07:35

@Anonymni_navstevnice Kolikateho jdeš na kontrolu? Já 6.4. Ke své dr a 9.4. Na druhy screening. Už de pomalu začínám bát a přichází noční akční můry 😔 🙈 jak hrůza, jsem rozbitá jak Hirošima 😂 tak pošli foto ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.4.21 07:38

@majdulacek Tak cooooo mamino 🌸 ještě pořád držíte 2v1? ❤️️ Moc na vás holky myslím 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.21 12:06

@Pavlifa ahojky, já mám kontrolu u svého doktora (takže Unica) teď ve středu a první screening až někdy v květnu :D no těším se na screening, že se snad nedočkáme :lol: Strach zda je vše ok a jestli budeme mít doma dalšího camprdlika nebo holčička? No ať je to cokoliv, hlavně to zdraví :kytka:
Zle mi stále je.. ale myslím, že u prvního těhotenství to bylo ještě o kus horší.
Co tě budí za noční můry prosimtě? Nesmíš se tím nechat rozchodit :* mě budí sem tam nevolnosti.. taky nic příjemného! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 17:41

Dotaz

Ahoj, používá se na Unice ještě Agolutin po transferu? Díky za info.

• Citovat
  • Upravit
3.4.21 18:44
@Anonymní píše:
Ahoj, používá se na Unice ještě Agolutin po transferu? Díky za info.

Ahoj, naštěsti už ne!!! :palec: možná snad kdyby ho někdo moc chtěl? Ale konkrétně na to jsem se teď ptala, protože když jsem čekala tři roky zpět syna, tak jsem injekce měla a udělali mi pěknou neplechu, takže už nikdy a Mudr. Frgala říkal, že to už nedostanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.