Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
15.4.11 20:51

Ahojky

Sanovecko:to je parada jak jsme se sesli mame uplne stejny protokol i stim Marvelonem,ted se nemuzu dockat az dostanu MS:lol: Taky se bojim injekci,nadvahu sice nemam,ale spicky se taky najdou :-D
Ivmi:Moooooooooc gratuluji :kytka: mam z toho velkou radost
Preji vam vsem klidny a pohodovy vikend :mavam:
Stenatko:Tobe obzvlast preji // moc drzim palecky :mavam:
Taky dekuji za plivanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.4.11 10:11

Ahoj holky,

všechny moc zdravím a posílám potřebou energii na cestě za vysněným cílem!

Ivmi…moc moc gratulujííííííí! Je to paráda, že je tady mezi námi další těhulka!

Vesno…skutečně jsem se dala na boj..pravidelně cvičím Mojžíšovou…do toho zobu kyselinu listovou (tu mám předepsanou z Unicy), MACU od Dr. Popova, Selzink, Euthyrox (na štítnou žlázu), chlorelu a 2× do týdne magnesko a vitamín E. Dnes jsem zobla i hlívu..zcela intuitivně. Piji kontryhel, zatím mi nedošla objednaná čajová směs od Mojžíšové..tak potom bude změna. Co se týká cvičení, jsem pod dohledem fyzioterapeutky, která hlídá postavení pánve a provádí mi reflexní masáže. Už 2× jsem byla i na suché uhličitce na doporučení právě fyzioterapeutky. Abych pravdu řekla, nejsem tolik unavená jako dříve a cítím se skvěle. Záda nebolí, všechny ztuhlé svaly postupně tají a pánev je konečně rovně. Hlídám si pitný režim a denně dám tak 2,5 až 3 litry vody s něčím..někdy grepem, někdy pomerančem, citrónem, ananasem..
Marvelon bych měla začít brát při červnové MS…a potom stimulace dlouhým protokolem. Paradoxně už se nemůžu dočkat injekcí:mrgreen:
A co Ty? Jdete do dalšího IVF?

Všem přeji krásné sluníčkové dny a hodně potřebného optimismu!

pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.4.11 13:21

Ahoj holky super zprávička Ivmi moc moc gratuluju :potlesk: :dance: Tak dnes mi konečně došlo cvičení od Mojžíšové tak se taky do toho vrhnu už se docela těším .Nic méně taky jsem byla u fyzioterapeutky porovnala co se dalo a zjistila že jsem pěkně zavodněná ,takže bylinky ledvinový čaj a mám hodně pít což s tím dost bojuju jsem na to lajdák :think: . Ale chlorellu a kyselinu listovou taky baštím tak snad to příště bude mít nějaký učinek.Jinak všechny zdravím a přeju hodně moc uspěchu ve snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.4.11 13:50
vonka píše:
Ahoj holky super zprávička Ivmi moc moc gratuluju :potlesk: :dance: Tak dnes mi konečně došlo cvičení od Mojžíšové tak se taky do toho vrhnu už se docela těším .Nic méně taky jsem byla u fyzioterapeutky porovnala co se dalo a zjistila že jsem pěkně zavodněná ,takže bylinky ledvinový čaj a mám hodně pít což s tím dost bojuju jsem na to lajdák :think: . Ale chlorellu a kyselinu listovou taky baštím tak snad to příště bude mít nějaký učinek.Jinak všechny zdravím a přeju hodně moc uspěchu ve snažení.

Ahoj Vonko,
u cvičení buď hlavně důsledná, trpělivá a cviky prováděj pomaličku, přesně podle popisu. Je důležité je provádět správně. Hodně štěstí a cvičení zdar!
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
18.4.11 19:41

Ahoj holky,

tak se potvrdilo to co mi uz bylo par dni jasne – na testu je snehobilo :cry: Zitra jdu na krev, ale iluze si nedelam.

Jen si vycitam, ze za to muzu – ze jsem se tolik bala mit 2 a tak u me nezustalo ani jedno :cry:

Prosim vas vsechny, potrebovala bych poradit a sehnat vice informaci o nativu nebo min. stimulaci. Evidentne vic vajicek mi vetsi stesti neprineslo – tak ted bych to chtela vzit z opacneho konce. Nemate tipy na to ktere CARy tohle delaji? Idealne Brno. Take bych se potrebovala dozvedet vic o genetickem vysetreni. Jeste jsem nestacila brouzdat po netu – musim do prace – ale kdyby jste mely tipy na nejake stranky, tak mi dejte vedet – budu moc rada. Dekuji vsem za podporu – snad se ten kolotoc nekdy zastavi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.4.11 07:20

Ahoj Štěňátko,

je mi to moc líto a věř mi, že dobře vím, jak se nyní cítíš. Jen se vyplakej, ono se Ti trošilinku uleví a půjde to nejhorší pryč. Hlavně si nic nevyčítej…prostě příroda je mnohdy silnější.

Co se týká Tvého dotazu, genetiku Ti na vyžádání udělají i v Unice (jedná se o vyšetření obou partnerů a dělá se jen 1× za život)…také jsem o něj žádala a současně si požádala i o imuno. CAR na nativ je Reprofit v Brně.

Štěňátko, hodně sil v těchto smutných dnech a věř, že zase bude lépe.

Pa pa :mavam: a drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
19.4.11 08:18

Ahoj holky, ahoj Štěňátko…tak to je mi moc líto, ale jak tak čtu, nic nevzdáváš, což je moc dobře. Držím Ti pěstičky do dalšího boje, vím, že teď to chvilku bude těžší, ale věřím, že se určitě vytouženého miminka dočkáš. Hlavně nic nevzdávej…Myslím na Tebe a jsme tu všechny s Tebou a posíláme Ti spoustu pozitivní energie. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.4.11 10:32

Ahojte holky.
Ivmi, veliká gratulace :kytka: a hlavně hodně zdravíčka.

Stenatko, moc me to mrzi. Priklanim se k nazoru vyplakat se a dostat to zklamani ze sebe ven. Hlavu vzhuru, podpora nejenom tady je urcite velika.

Vitam mezi nami Kacku, dekuji za uklidneni s injekcema (porad z nich mam obavy). Jsi o kousek dal, nez ja a Sissinka, tak budeme mit doufam cerstve informace z prvni ruky :-)

Ja jsem v sobotu nasadila Marvelon a začínám se i těšit až konečně začneme se stimulací. Pevne verim, ze to dobre dopadne.

Sissinko, protokol tedy mame stejny, mozna se nekdy potkame i primo na Unice :-)
Ted jsem koukala znovu do zaznamu a mam tam v pripade elevace androgenu ev. antagonisticky protokol … nevite nekdo, co to presne znamena? Kvuli tomu mi brali pri prvni navteve tu krev, ale jak jsem byla ze vseho tak vyjukana, tak jsem to zapomnela.

Carsan, Vesno, Vonko a Stenatko, preju hodne sily a uspechu k dalsimu pokusu. Drzim pesticky.

Chmeldo, Jani a Ivmo, vam preju krasne tehulkovani a spoustu radosti s drobeckama v brisku :-)

A nam, co jsme na zacatku, preju hodne hodne sil, at to vsechno zvladnem. A my to zvladnem !!!

Mějte se všechny krasně a uzivejte slunicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.4.11 11:59

Sanovečko,

vůbec se neboj injekcí…zvykneš si a pak to i pro Tebe bude brnkačka. Já jsem šílený posera :mrgreen: a zvládla jsem to také. Injekce do bříška vůbec nebolí a do zadečku, pokud máš tak šikovnou „sestřičku“ (přítele) jako já, také ne.
Bohužel Ti však neporadím, co znamená ten záznam v rozpisu. Tohle jsem neměla.

Hodně štěstí a hlavně, ať Ti to utíká…pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 12:19

Děkuji všem za přivítání,
nepíšu moc často, zatím se nic moc neděje. V pátek začínám s Puregonem a pak se to snad rozjede a budu častěji přispívat mezi vás. Všechny moc zdravím.

Štěňátko, je mi to moc líto, přeji hodně sil a odhodlání jít dál, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.4.11 19:48

Ahoj holky

Stenatko:Je mi to moc lito,strasne jsem Ti drzela palecky jako vsichni,hlavne si nic nevycitej,priroda to chtela jinak,jak zminila uz Casran.Ver bude lip.
Sanovecko:Treba se tam nekdy setkame :-D taky uz jsem mela brat Marvelon o vikendu jenze MS jeste neprisla :think: tak porad cekam.Antagonistycky protokol to nemam vubec tuseni co to je.Me pri prvni navsteve krev nebrali,jela jsem tam s vysledkama od moji gynekolozky,tak dr. rikal,ze nam usetrila jednu cestu.Taky se bojim injekci,spis se bojim aby mi nebylo spatne.
Vsem preji hodne stesti a vsem drzim palecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.4.11 20:22

Ahoj holky, štěňatko moc mě to mrzí ale jak tu bylo řečeno vybrečet v tuto chvíli je to nejlepši,věř bude zas líp fakt vím o čem mluvím .Zaměstnat se něčím je taky dobrá věc já si třeba pujčila dvojčata od bratrance :lol: a dělám hodně na zahradě.Přeju hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.4.11 21:38

Ahoj holky,

takze definitivne – nevyslo to. Jsem z toho hrozne zklamana a neni mi moc do povidani. Uz jsme byli i na pohovoru co a jak – takze od klasickeho IVF si telicko musi odpocinout – vrhneme se na to v cervenci. Vsem vam dekuji za uzasnou podporu a drzim pesti, aby to dobre dopadlo – Vase Stenatko :hug:

PS: Sanovecko i ostatni - vice info o protokolech http://www.lekari-online.cz/…ukce-ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.4.11 08:57

Štěňátko,

ještě jednou, je mi to moc líto.
Vím jaké je zklamání, když to máš potvrzené i z kliniky…smutek je příšerný. Také jsem si poplakala a tedy hodně. Jenže, jen se uleví a ty víš, že MUSÍŠ bojovat dál! Takže si hezky naplánuj, čím vyplníš čas mezi dalším IVF a uvidíš, že ti čas bude utíkat tak rychle, jako mně. Já bych měla začít s Marvelonem v červnu, ale mám tolik „práce“, že nevím, jak vše stihnu :lol:
Zkus se mrknout na www.patentnimedicina.cz

Pa pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
21.4.11 17:29

Ahojky

Tak se mi to vse posunulo,MS jsem dostala az vcera,nezacnu se tady pichat 4.5. jak bylo na zacatku v planu ale az 9.5.Neni to zas takova tragedie,je to jen o par dni dele,ale tak nejak se nemuzu dockat :-D
Preji vsem krasne VELIKONOCE,hodne sil a stesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.