Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9992
14.9.11 13:06
Stenatko02 píše:
Allorko, neboj, to bude dobre. Uvidis, ze tam bude. Me nejdriv strasili, ze mam vacek prazdny, pak ze sice tercik je, ale srdicko nebusi, pak dalsi tyden nervu a nakonec busi. Vsechno bude v poradku. Dneska jsem dokonce na UZ videla jak proudi krev. Drzim Ti pesticky. :kytka:

Díky.Doufám, že bude všechno ok a teď už tam srdíčko buší jak o život. A tobě gratuluji k chlapečkovi. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.11 13:07

JJ, konecne jsem videla oblicejik, tak uz verim, ze tam ten clovicek je a hlavne to vypada, ze ma vsechno tam kde ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
14.9.11 13:08

Taky si pujdu odpocinout… nejak moc dojmu na jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
14.9.11 13:08
Vesna006 píše:
Allorko, máte to napínavé, určitě bude vše ok :hug:

Jani, tak to jsi měla fajn. V Třebíči asi informace přes net nefungují. Ale myslím si, že kdyby bylo něco špatně, tak mi dr. zavolá.
No už jsem rozhodnutá že do Prenatalu půjdeme na kontrolu v tom 20.týdnu.

Štěňátko, je to úžasné vidět malinkatého človíčka, viď?

Dnes už zvýšenou teplotu nemám, ale raději ležím.

Snad jo. Prostě musí to být ok…to už by byl fakt pech. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
15.9.11 08:14

Ahoj holky, všechny zdravím a Štěňátku gratuluji k chlapečkovi. Allorko, neboj, vše bude v pořádku, to je fakt na srdíčko trošku brzy, já byla nakonec ráda, že na prvním UTZ jsme byli až tak pozdě, že jsem se nemusela stresovat a srdíčko jsem slyšela i viděla. Jinak co se týče toho 1.trim.screeningu, tak u nás to bylo tak, že mi předběžné výsledky řekl můj gynekolog s tím, že to posílá na genetiku a když se mi z genetické laboratoře neozvou, tak že je všechno v pořádku. Jenže se mi ozvali a pamatuji si, že při tom telefonátu by se ve mně krve nedořezal, naštěstí pan doktor pochopil, že ho nějak nerada slyším a hned mě začal uklidňovat, že je vše OK a že mi v podstatě volá jen s ohledem na můj věk, jestli nebudeme chtít odběr plodové vody…a ten jsem odmítla. I 2.trim.screening byl pak v pořádku a postup byl v podstatě stejný. Jinak my včera byli na další předporodní prohlídce, zatím se neotvírám ani se nezkracuje čípek, tak čekám dál. Jen jsem byla pozitivní na GBS streptokoky, což mě moc nepotěšilo, ale pan doktor říkal, ať se tím nestresuju, že mi jen dají před porodem antibiotika, aby se to nepřeneslo na malého, že to není nic neobvyklého a mívá to prý až 50% žen. Tak fakt doufám, že bude vše OK. Moc vás všechny zdravím, opatrujte sebe a mimíška a mějte pěkný den. Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.9.11 09:34

Ahojte devcata a kluci :-)
Stenatko, velika gratulace k chlapeckovi :kytka:
Allorko, drzim pesti a verim, ze bude vsechno o.k. a na dalsi kontrole uz bude krasne :srdce:
Sissinko, my jsme to posunuli na neurcito… porad doufam, ez to vyjde, ze to moje telo dostane rozum. A jak rikaji holky, frmol a zamestnani se necim jinym muze delat zazraky, ja v to doufam.
Minuly tyden sem si byla pro ty vsechny vysledky. Manzelovi delali tu genetiku z krve a rikala doktorka, ze je az prekvapena, ze mu to tak krasne vyslo. Je uplne v poradku, pry vyloucili vsech myslim 36 moznych genetickych mutaci… presne nevim, co to znamena, ale ujistilo me to v tom, ze nejvetsi chyba je ve me :-( nemivam ovulaci… neni na to nejaka babska rada? Dostali jsme na zobani oba EVELOR.. pry to se spermiema dela zazraky :-) a ja cekam kazdym dnem MS a zacnu zase brat clostylbegyt a proveru. Rikala doktorka, ze nevidi duvod proc to nezkouset dal alespon touto cestou, kdyz na druhe IVF zatim nejsou korunky. K tomu zobu listovku a DOUFÁM v zázrak.
Chmeldi, Jani uz se vam to krati, ze? Preju at je vsechno o.k. a at vam narozena mimiska delaji jen a jen samou radost :-)
Kamaradka ma termin 20.9. tak kazdym dnem cekam, kdy mi zazvoni telefon, ze je Miki na svete :-)

Mejte vsechny moc krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.9.11 11:55

Ahojky

Stenatko mooooc gratuluji k chlapeckovi :kytka: vim,ze je asi brzy,ale zeptam se ,uz jste premysleli o jmenu jsem hrozne zvedava :lol:

Allorko drzim palecky at vse dopadne dobre a uslysite :srdce: :palec:

Sanovecko moc preji at to vyjde prirozene :palec: :hug: Co Eliska uz je to ve skolce dobry?

Preji hezky zbytek nedele :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
18.9.11 12:15

Holky ten týden se strašně táhne. Už jsem z toho vážně nervozní a unavená…Bojím se aby tam to srdíčko bylo. Udělala jsem po cca 10 dnech test a to jsem si naběhla…Zatímco před 10 dny byl krásný- testovací čárka byla dokonce dvojnásob silnější než kontrolní. Tak včera byly obě čárky stejně silné a dnes byla dokonce testovací slabší než kontrolní. Tak jsem z toho hodně nesvá a hodně se bojím. :-( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
19.9.11 16:35

Ahoj holky,

Allorko, presne stejnou „blbost“jsem udelala ja - nebylo srdicko a ja si koupila dalsi test a udelala si ho - to vis, ze je ta carka slabsi - ona hladine HCG kolisa. Krom toho se pak snizuje a v 2 trimestru je uz mnohem mensi nez na zacatku - proto ta slabsi carka - pokud vylozene nekrvacis - jasne cervene, tak mi pan doktor rikal, ze se neni ceho bat - NEBOJ vsechno bude OK.

Sissinko,
jmeno - no ja uz mam jedno vybrane, ale asi se nelibi tatkovi, tak to budeme jeste muset probrat… ono kolem je spousta deti a tak je vyber docela zuzeny :nevim:

Chmeldi, tak jakpak se s Kubikem mate? Streptokoka se neboj, mela ho i kamaradka - jen Ti pred porodem pichnou do zily nejaka antibiotika - mimco ma v poradku a ted po vic jak pul roce nemelo ani kasel ani rymu - holcicka zdrava jak rybicka.

Mejte se holky krasne a hodne stesticka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
19.9.11 16:49

Štěňátko díky…já už jsem taky zjistila, že tuhle blbost udělalo poměrně hodně holek na různých diskuzích a prý je to i proto, že je hladina hcg už tak vysoká, že to ty obyčejné testy nejsou schopné pojmout a projeví se to třeba i tou slabší čárkou…No ale stejně jsem z toho na šlupky a bojím bojím.....Snad to zítra bude dobré…
Nekrvácím vůbec, ani kapička.Ani špinění. Ale zase ještě beru Utrogestan…ten to asi brzdí ne? Nebo je možné krvácet i přes Utrouš? To já právě nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.9.11 21:56

:mavam: ahojky, jsem zpátky od přítele doma. :dance: měla sem se krásně, nevím kdo mi teď doma bude zavazovat tkaničky a vařit mi čaj :lol:

Allorko :hug: pohoda, uvidíš že to bude ok. Noo, já i přes ten Utrouš krvácení měla. Zavádíš nebo ho polykáš? Jak ti po něm je?

Chmeldi - mám ve ST taky kontrolu. Jsem zvědavá kdy se bude chtít Kubíčkovi na svět :palec: Je zvláštní, že ty streptokoky léčí až před porodem - proč ne předem? Nebo se ta antibiotika během těhu nemůžou?

Mějte se všechny parádně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
19.9.11 22:10

Vesni ahoj, utrouš zavádím 2-2-2 a nic mi nedělá…Aspoň nemám pocit, že by mi nějak vadil… :think: Měla jsi s ním nějaké potíže?
Já měla spíš alergickou reakci na Agolutin. Dopíchala jsem a na obou stranách kde se píchalo mi vylítla svědivá vyrážka a 3 týdny trvalo než jsem se těch ohnisek zbavila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.9.11 22:38
Allora píše:
Vesni ahoj, utrouš zavádím 2-2-2 a nic mi nedělá…Aspoň nemám pocit, že by mi nějak vadil… :think: Měla jsi s ním nějaké potíže?
Já měla spíš alergickou reakci na Agolutin. Dopíchala jsem a na obou stranách kde se píchalo mi vylítla svědivá vyrážka a 3 týdny trvalo než jsem se těch ohnisek zbavila. :roll:

Účastnila jsem si diskuze https://www.emimino.cz/…estan-57725/. Dokud jsem zaváděla, tak mi bylo zle od žaludku - a pak, když jsem byla v nemocnici po tom krvácení, tak jsem ho musela polykat a špatně od žaludku mi už nebylo :palec: Byla jsem unavená a pořád jsem baštila :palec: .

Jeje, tak to jsi měla možná alergickou reakci na dezinfekci. Já mám teď flek skoro jak dětská dlaň, hrozně to svědí :cert: tak se musím zeptat dr. co s tím. A něčím sis to mazala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
19.9.11 23:34

Aha, vidíš, to mě nenapadlo, že to může být na dezinfekci.Já měla teda na obou půlkách lívance jak dlaň dospělého.Ty poslední dvě mi dávali na pohotovosti, možná použili jinou dezinfekci, než předtím sestřička u obvoďáka. Hrůza. Mazala jsem si to mastičkou CALCIUM PANTHOTENICUM. Normálně dostupné v lékárně a je tam psané, že je to vhodné pro těhotné, i pro miminka na opruzeniny a na bradavky při kojení.Stála asi 75 Kč myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.9.11 08:11

Ahojky holky :mavam: ,tak sem byla včera na kontrole a vše je v pořádku já i malá sme zdravé.Malá má už 2,200kg a je pořád hlavičkou dolů tak je to ok.Už se nám to pěkně krátí.Na další kontrolu jdu příští pátek a pak už budu chodit do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.