Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
4.10.11 10:30

Ahojky Chmeldi,tak to je teda fakt mazec,to bych ty doktorky asi uškrtila a taky bych už k nim potom nechtěla jít.Doufám,že mě se nic podobného nestane.Moc ti přeju,aby si Kubík vybral na příchod na svět den,kdy tam zrovna ty dvě nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
4.10.11 11:24

Chmeldi, vůbec to není troufalé. Prostě řekni, že chceš jiného doktora. Že ti pak bylo hodně zle…Já bych teda tuhle znova na sebe sáhnout nenechala.Kdyby se tohle stalo mě, tak já bych ani nemusela pípnout.Jen by tu doktorku viděl manžel,tak by ztropil hned povyk, že chce jiného doktora, sám. :kytka:
A neboj, porod bude krásný, rychlý a bez komplikací. :hug: Určitě to bude krásný zážitek až malého Kubíčka poprvé pochováš v náruči. Na tenhle okamžik mysli a ne na nějakou doktorku-kopyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.10.11 16:52

Ahoj holky

Petruskobmw vitej mezi nama :mavam: a gratuluji :kytka:

Chmeldi to je drsny,nedivim se Ti,ze se bojis. :hug: Myslim,ze to urcite neni troufale si rict,ze bys chtela jineho doktora,jak pisou tady uz holky.Kdyby tam byla nahodou tady ta krusina.Drzim palce,at vse dopadne tak jak ma a mas jineho dr.odpocivej a mysli na hezke veci :palec:

Allorko a Sanovecko jak se vam dari?Nejake novinky?

Preji hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
5.10.11 09:16

Ahoj holky, tak hlásím,že jsme pořád v jednom balení a že je snad vše v pořádku, malý se hýbe a já si ho dvakrát až třikrát denně kontroluji ručním UTZ a srdeční funkci má většinou mezi 120-130/min, což by mělo být v normě. Už se ale psychicky připravuji na zítřejší kontrolu, ale opravdu, pokud tam bude to samé složení lékařek, požádám o vyšetření od jiného lékaře a i toho požádám, ať je s ohledem na to, co se mi v pondělí přihodilo, citlivý. Možná budu vypadat jako hysterka, ale je mi to fuk, protože po tom, čím jsme si prošli, abychom se dostali tam, kde jsme teď, bych o malého velmi nerada jen kvůli necitlivosti a neprofesionálnímu přístupu lékařky přišla. A navíc je to možná moje poslední šance mít dítě, což mi nikdo a nic nemůže vynahradit. Jen je škoda, že zítra se mnou nemůže být manžel, protože sám má chudák vyšetření v Ostravě v nemocnici na magnetické rezonanci, tak doufám, že se zrovna něco jak naschvál nepřihodí. Já už naštěstí nekrvácím, ale ani to moc nevypadá, že by se malému chtělo ven, možná si po pondělku řekl, že když se tam venku k němu a mamince tak škaredě chovají, že raději zůstane v bříšku. :mrgreen: Moc vás všechny zdravíme, ještě jednou děkuji za slova podpory a útěchy a my hned, jakmile bude něco nového, dáme vědět. Mějte se krásně a všechny se opatrujte. Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.10.11 10:21

Ahojte.
Chmeldi, že by už? Držím :palec:

Jinak u mě všechno při starém… baštím clostylbegyt a proveru… ale tento měsíc to k ničemu nevedlo, i když byl folik ukazkový… řešíme teď doufám jen malou manželskou krizi, tak nějak nebyla nálada na tulení :-( …

Mějte krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.10.11 12:11

Ahoj holky, tak hlásím,že jsme pořád v jednom balení a malému se fakt od maminky nechce, nález byl stejný jako v pondělí. Vyžádala jsem si jinou lékařku a nedalo se to srovnat, bylo to 100 a 1. Byla to velmi příjemná paní tak okolo 43 let, všechno mi vysvětlila, za pondělí se mi omluvila, citlivě mě vyšetřila, zkontrolovala všechny průtoky, jestli malého placenta ještě dost vyživuje a řekla mi, že pokud si to malý přes víkend nerozmyslí, tak v pondělí v 7.00 hodin nástup na vyvolání porodu. Ta mladá lékařka, co mě vyšetřovala v pondělí, u toho byla, ale jen zapisovala a teprve poté, co ta starší doktorka odešla na porodní sál, se mi omluvila a dokonce se mi přiznala, že je to mé krvácení v pondělí prý taky překvapilo. To brzy, když se obě v pondělí tvářily, že je to úplně normální a vůbec nic nedělaly. :pocitac: No co už, hlavně, že je malý v pořádku, to je pro nás teď nejdůležitější. Kdyby něco, tak vám dám určitě vědět, ale pokud bych tu příští týden nebyla, tak jsme v porodnici, hned, jak bychom se vrátili, bych se určitě ozvala. Všechny se opatrujte a děkuji moc za podporu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
6.10.11 12:26

Ahojky Chmeldi,to jsem ráda,že dnešní kontrola byla v pohodě a malý je v pořádku.Budu ti držet pěsti,aby si to Kubík do pondělka rozmyslel a chtěl jít ven dřív a bez vyvolání.Mám takový tušení,že malá taky nebude chtít jít ven v den termínu nebo před termínem a bude mi hrozit vyvolání.Já jdu zítra na první monitor a zapsání do porodnice a potom na kontrolu k doktorce tak sem zvědavá jestli bude nějaká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.10.11 14:17

Ahoj Chmeldi, tak to jsem moc ráda že jsi měla hodnou dr. :palec: Pozdě, ale přece se ti ta mladá omluvila a to je taky dobře. Jak moc mladá je? Když jsem byla s tím krvácení v nemocnici, tak mi UTZ dělala mladá dr., max. 30let, bolelo to a ještě mi mimčo moc neukázala. Přijde mi, že chlapi jsou o něco lepší gynekologové - přitom by člověk čekal že žena k ženě bude citlivější. Moc držím pěstičky ať máš pohodový porod :hug: :kytka:

Jani držím pěsti na zítřejší kontrolu :palec:

Sanovecko tak snad to bude brzy dobre :think:

Něco málo o bříšku - 8-o mám v pase o 10cm víc, za chvíli budu moct nosit přítelovi kalhoty :lol: (zatím nosím mamčiny :palec: ). Pohyby zatím nikde (noo možná včera večer jeden šťouch, ale bylo to tak rychleee že nevím :nevim: ). Dnes jsem se objednala na II. UTZ do Prenatalu v Brně, prej by tam měl být Dr. Vlašín, toho si prej všechny chválí, tak jsem zvědavá. No a moooc se těším až naše mimíško uvidím (po 8mi týdnech!) a snad se nebude moc schovávat a ukáže se nám, protože má moc zvědavé rodiče :andel:

Mějte se všechny krásně :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
6.10.11 15:09

Chmeldi, ještě že dneska ta prohlídka už byla v pohodě.Takový šok z té minulé si zopáknout…fujtajbl. :cert:
No teď se omlouvá, ale mohla ti způsobit potíže. :pocitac:
Tak hlavně že jsi v pořádku a věřím, že o víkendu už bude Kubík venku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.10.11 09:07

Ahoj holky. Tak Kubík si to zatím nerozmyslel, i když jsme ho včera s tatínkem ukecávali a slibovali jsme mu všechno možné a nemožné, ale nic, pořád je na svém místě. :-? Jinak Vesni, tak doktorka byla fakt hodně mladičká, tipla bych si do 28 let a máš pravdu v tom směru, že muži gynekologové a porodníci jsou vážně citlivější, i já mám tu zkušenost. Jinak Jani, přeji Ti, aby dnešní prohlídka dopadla dobře a taky, aby se malé chtělo na svět samotné, vždycky je to lepší, než porod vyvolávat. My uvidíme, snad si to malý do pondělí rozmyslí, byla bych ráda. Moc vás všechny zdravíme, užijte si pěkný, i když uplakaný den. Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.10.11 17:52

Ahojky holky,tak kontrola i monitor byly v pohode.Mala ma uz 3kg.Pristi patek jdu zase na kontrolu i na monitor.Uz me od vcera nejak poboliva brisko tak snad je vse ok,ale kdyby neco tak by mi to doktorka rekla.Je videt,ze se to uz blizi.Chmeldi a co tuleni zkouseli ste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.10.11 18:07

Ahoj holky

Sanovecko to bude dobre v kazdem partnerstvi se najde nekdy mracek :-) drzim palecky at je to v pohode :palec:

Chmeldi Tobe drzim palecky at se chce Kubikovi na svet pres vikend :palec:

Jani to je fajn,ze jste v poradku :-)

Vsem preji hezky vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.10.11 14:42

:dance: Ženy, mám ohromnou radost. Dneska ráno, když mi dal přítel ruku na bříško, tak okamžitě dostal tři šťouchance do dlaně :palec: No zážitek, krásný, co vám budu povídat.

Za půl hodiny na to jsem se rafla s mámou a pak i trochu s přítelem (odjel naštvaný :zed: ). Člověk by řekl, že ten podzim přitáhl hnusný chování :cert:

Ale co, stejně ve mě převažuje ten krásný pocit z rána :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.10.11 16:53

Ahoj holky..omlouvám se,že v padám do diskuze …jen jak to tak vše čtu tak vidím,že jste všechny dost zkušené.Měla bych jednu otázku…jsem po punkci 3den měla jsem 20 vajíček jelikož jsem mladá a vážím málo tak mi primář na Unice řekl že mám vysoké riziko hyperstymulačního syndromu…beru na to Dostinex…včera jsem vypila asi 5litrů vody..břicho mě kadopádně bolí je pořád nafouklé obvod se drží kolem 72-73 z původních po punkc 68…myslíte že je vše ok??mám strach aby se transfer kvůli tomu neposunul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
9.10.11 17:04

No je to už dost, ještě jez co nejvíc bílkovin.Hodně jogurty,sýry, kefír,mléko, šmakouna, hodně masa…to taky pomáhá OHSS trochu srazit.Hodně pít samozřejmě.Ale jestli zítra ráno nebudeš mít míň,tak bych raději brnkla do UNICy. Večer je obvod vždycky větší než ráno.Jo a nepij perlivé vody.Ty taky nadýmají.Jinak držím palce,ať je vše ok a ET proběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.