Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
10.10.11 08:06

Romanet - tak jak ti píše Allora. Páni, to jsi toho vypila opravdu hodně. Ještě mě napadlo-chodíš úměrně vypitému množství na WC? Aby se Ti nezadržovaly tekutiny v těle. Každopádně doufám že tě hyperstimul nepostihne. Ale jestli se ti ty míry drží, tak to snad bude ok. Mě se taky bříško hodně nafouklo - ze 72cm až na 78cm, ale postupně - a už mi to zůstalo :lol:

Chmelda se tu dlouho neukázala :think: tak snad už je Kubíček na světě a nebo měla dnes nástup do porodnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
10.10.11 09:03

Tak Chmeldi-držíme všechny palce, ať je porod rychlý a bez komplikací a Kubík i ty jste zdraví a brzy vás pustí domů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.10.11 09:50

děkuji za rady…jj chodím na záchod pořád…skoro každých 15minut…takže snad to jde vše ven..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
10.10.11 09:57
Romanet píše:
děkuji za rady…jj chodím na záchod pořád…skoro každých 15minut…takže snad to jde vše ven..:-)

Tak to je dobře. Měl by být podobný výdej, jako je příjem tekutin.Klesl ti trošku obvod? Ty bílkoviny jsou taky dobré.Já denně pila i kefír, ač ho normálně nerada…Ale taky se mi obvod trochu zvětšil,tak jsem fakt pila denně 3-4 litry a jedla co nejvíc bílkovin. Já měla 21 folíků a vytáhli 15 vajuch,takže jsem taky nedostala žádný Pregnyl po OPU a jen upozornění co a jak při OHSS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.10.11 11:09

jj já jich měla 30 a vytáhli mi jich 20.....takže jsem taky dostala poučení +Dostinex.....obvod jde dolů ráno byl 70cm…tak jsem ráda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
10.10.11 11:17
Romanet píše:
jj já jich měla 30 a vytáhli mi jich 20.....takže jsem taky dostala poučení +Dostinex.....obvod jde dolů ráno byl 70cm…tak jsem ráda… :lol:

Prima, to je moc dobře. :palec: Kdy bude transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.10.11 09:09

http://www.novinky.cz/…zemrela.html

úplně mě zamrazilo..... :cry:
Chmeldi, ozvi se! Doufám, že jste v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 09:42

Mě taky, jen jsem to dočetla, tak se hned přihlašuju.Chmelda včera nastupovala do porodnice,že? :-( Snad jsou oba v pořádku.
Navíc Chmelda je z Nového Jičína!!! Ach jo.Chmeldi,co nejdřív se ozvi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 09:47

Holky, mě je úplně špatně…jsem se vrátila na pár příspěvků a tam Chmelda psala u toho špatného zážitku s tou mladou doktorkou, že jí hned na začátku říkala, že má špatnou krevní srážlivost a že má vybranou porodnici v Novém Jičíně, protože to má jen 10 minut chůze z domu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.10.11 09:47

Prave ze me hned taky napadla ona… :-(
vcera nastupovala do porodnice, je z Jicina a myslim mela taky tu poruchu srazlivosti.
Boze dej, at se mylim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.10.11 09:48

transfer bude zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 09:50

Je to opravdu tak Sanovecko, já se teda taky teď modlím, ať to není Chmelda. :zed: :zed: :zed: Doufám, že porodila sama už o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 09:52

No ale uf uf-Chmelda má v podpisku 34 let…té z toho článku je 38 let. :roll: Tak snad dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.10.11 10:04

Nezbývá, než doufat… a věřit novinářům, že to nespletli… No je mi aj tak z toho uplne zle…

Romanet, tak zitra drzim :palec: , at je vsechno v poradku a mimisek se drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 10:07

Taky doufám…snad se nám mamka Chmelda brzy ozve, že jsou oba v pořádku. :roll:

Romanet, to je bezva zpráva.Moc držím palce, ať se mimi udrží.Dáte jedno, nebo dvě embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.