Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Romanet - tak jak ti píše Allora. Páni, to jsi toho vypila opravdu hodně. Ještě mě napadlo-chodíš úměrně vypitému množství na WC? Aby se Ti nezadržovaly tekutiny v těle. Každopádně doufám že tě hyperstimul nepostihne. Ale jestli se ti ty míry drží, tak to snad bude ok. Mě se taky bříško hodně nafouklo - ze 72cm až na 78cm, ale postupně - a už mi to zůstalo ![]()
Chmelda se tu dlouho neukázala
tak snad už je Kubíček na světě a nebo měla dnes nástup do porodnice ![]()
Tak Chmeldi-držíme všechny palce, ať je porod rychlý a bez komplikací a Kubík i ty jste zdraví a brzy vás pustí domů. ![]()
děkuji za rady…jj chodím na záchod pořád…skoro každých 15minut…takže snad to jde vše ven..:-)
Romanet píše:
děkuji za rady…jj chodím na záchod pořád…skoro každých 15minut…takže snad to jde vše ven..:-)
Tak to je dobře. Měl by být podobný výdej, jako je příjem tekutin.Klesl ti trošku obvod? Ty bílkoviny jsou taky dobré.Já denně pila i kefír, ač ho normálně nerada…Ale taky se mi obvod trochu zvětšil,tak jsem fakt pila denně 3-4 litry a jedla co nejvíc bílkovin. Já měla 21 folíků a vytáhli 15 vajuch,takže jsem taky nedostala žádný Pregnyl po OPU a jen upozornění co a jak při OHSS.
jj já jich měla 30 a vytáhli mi jich 20.....takže jsem taky dostala poučení +Dostinex.....obvod jde dolů ráno byl 70cm…tak jsem ráda… ![]()
Romanet píše:
jj já jich měla 30 a vytáhli mi jich 20.....takže jsem taky dostala poučení +Dostinex.....obvod jde dolů ráno byl 70cm…tak jsem ráda…
Prima, to je moc dobře.
Kdy bude transfer?
http://www.novinky.cz/…zemrela.html
úplně mě zamrazilo..... ![]()
Chmeldi, ozvi se! Doufám, že jste v pořádku.
Mě taky, jen jsem to dočetla, tak se hned přihlašuju.Chmelda včera nastupovala do porodnice,že?
Snad jsou oba v pořádku.
Navíc Chmelda je z Nového Jičína!!! Ach jo.Chmeldi,co nejdřív se ozvi. ![]()
Holky, mě je úplně špatně…jsem se vrátila na pár příspěvků a tam Chmelda psala u toho špatného zážitku s tou mladou doktorkou, že jí hned na začátku říkala, že má špatnou krevní srážlivost a že má vybranou porodnici v Novém Jičíně, protože to má jen 10 minut chůze z domu. ![]()
Prave ze me hned taky napadla ona… ![]()
vcera nastupovala do porodnice, je z Jicina a myslim mela taky tu poruchu srazlivosti.
Boze dej, at se mylim.....
Je to opravdu tak Sanovecko, já se teda taky teď modlím, ať to není Chmelda.
Doufám, že porodila sama už o víkendu.
No ale uf uf-Chmelda má v podpisku 34 let…té z toho článku je 38 let.
Tak snad dobrý.
Nezbývá, než doufat… a věřit novinářům, že to nespletli… No je mi aj tak z toho uplne zle…
Romanet, tak zitra drzim
, at je vsechno v poradku a mimisek se drzi.
Taky doufám…snad se nám mamka Chmelda brzy ozve, že jsou oba v pořádku. ![]()
Romanet, to je bezva zpráva.Moc držím palce, ať se mimi udrží.Dáte jedno, nebo dvě embryjka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.