Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9992
11.10.11 10:12

Tak článek je zaktualizovaný. Ta žena v článku už rodila třetí dítě.Takže to Chmeldi nebude…Ale i tak je to teda tragédie. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.10.11 10:17

Ufff…
to se mi ulevilo…
ale i tak, je to obrovska ztrata pro pozustalou rodinu :cry:

Holky, drzte se a doufam, ze jsme vam tou dnesni zpravou nezpusobily nejake komplikace.

Mejte pokud mozno krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.10.11 10:36

budeme dávat jedno…jelikož já jsem zdravá a jsme tam kvůli přítelovi…tak nám primář vzhledem i k mému věku doporučil 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.10.11 10:39

ještě se chci zeptat…hrozí hyperstymulák i po transferu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 10:51
Romanet píše:
ještě se chci zeptat…hrozí hyperstymulák i po transferu???

Jojo, bohužel hrozí…Protože ve chvíli kdy se miminko chytne, tak začne produkovat HCG hormon, který je stejný jako v těch stimulačních injekcích a tak se vaječníky začínají zase „nabuzovat“ proto až klidně kolem 8-10. dne po transferu může dojít k tzv.„pozdnímu hyperstimulačnímu sydromu“ takže nepolevuj v bílkovinách a pití a měř se stále.
Já měla taky jen jedno embryjko.A krásně se chytilo…jak to dopadlo je jiná věc. :nevim: Taky jsme byli kvůli potížím na straně manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.10.11 11:02

aha dobře tak budu se snažit..vše dodržovat…děkuji za radu Allorko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
11.10.11 11:13
Romanet píše:
aha dobře tak budu se snažit..vše dodržovat…děkuji za radu Allorko

Nemáš zač…Jistě to bude v pohodě. Já jsem pila jak duha a cpala se masem a jogurty. :lol: Lítalo mi to pořád.Večer jsem měla klidně 3 cm navíc, ráno třeba jen o 2 víc než by mělo být.Ale pořád jsem to bříško měla zvětšené.Ale OHSS se mi naštěstí vyhnul.Byl asi jen mírný a tyhle mírné prý paradoxně napomáhají a zvyšují šanci na uhnízdění miminka. Takže mírného se neboj, ten pracuje pro tebe.Ale hlídej se a kdyby bylo hůř, nebo se ti špatně dýchalo,tak mazej na UNICU. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.10.11 19:01

Ten článek ráno jsem nečetla. Mě úplně stačil titulek a bylo mi zle :-( Já jen doufám že si to nepřečte moje ségra - bojí se o mě a já jí tvrdila, že v dnešní době se tyhle případy už nestávají. Chjo :-?

Chmelda nám určitě brzy písne, moc se těším na fotku Kubíka :dance: Bude to vlastně první mimi této diskuse :potlesk: A pak od Jany, pak moje se Štěňátkem a pak? Na koho jsem zapoměla? :oops:

No a jinak - moje nachcípání je pořád stejný,krk trochu lepší, ale zase mi naskočila teplota :( V noci jsem kýchla a bolest v podbřišku no síla, myslím že mimi dost poskočilo. Myslíte že mám zajít k dr.? Na poslední kontrole jsem se ptala co můžu na nachlazení a mám to všechno doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.10.11 20:07

Ahoj holky

Ten clanek jsem taky cetla uplne ve mne hrklo,je to strasny.Hlavne at brzy napise Chmelda,at vime,ze jsou oba v poradku.To je pravda Vesni prvni mimi :potlesk: a kdy mas termin ty?

Romanet jojo porad pit a bilkoviny,jak pisi holky.Drzim palecky :palec:

Vesni na ten krk bych mela jednu radu,me to aspon vzdy pomohlo,kdyz me bolelo v krku,vem si nejaky satek nebo plinku(hadrovou) :-D vatu a olej stolni slunecnicovy to je jedno ktery mas,na vatu si decentne nalej olej dej do mikrovlnky na par sekund aby sis nespalila krk,na to pozor,prikladat pomalu kdyby palilo chvilku nech vychladit,pak to dej na satek/plinu a dej kolem krku takovy zabal,napsala jsem to silene snad to pochopis :oops: :-D

Mejte se hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
12.10.11 10:07

Ahoj holky, píšu z mobilu z porodnice, že jsme v pořádku. Sice to bylo o fous, nakonec to skončilo akutním císařem a malého 6 minut křísili, protože byl přiškrcený na pupeční šňůře, ale nakonec jsme to oba zvládli. Kubík se narodil v pondělí ve 13.45, měl 3,25 kg a 50 cm a je celý tatínek. Moc vás oba zdravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
12.10.11 10:12

Jééééé Chmeldííí, moc gratuluju a úleva veliká po tom co se tam u vás v tom Jičíně děje.My jsme se tady o vás táááák bály.Uf Uf Uf…Gratuluju k miminku. A jste oba stateční, že jste porod s takovými komplikacemi zvládli. Tak ať se oba rychle zotavíte a dáte do pořádku, ať vás můžou pustit domů. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.10.11 10:44

Ahojky,
přesně jak píše Allora, veeeeeeliká úleva. :-)
Chmeldi, držte se a ať už je všechno jen a jen dobré.
Kubík je pěkný kus chlapa, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
12.10.11 16:08

Ahoj holky,

ozyvam se po dlouhe dobe, neb na me vlezla nejaka choroba co pritahl manzel a bez leku se me porad ne a ne pustit :cert:

Chmeldi - obrovska gratulace - ja se uplne vydesila kdyz jsem to tu procitala - mam ohromnou radost :dance: a preji vam s Kubikem, abyste se dali co nejdrive do kupy. Hodne stesticka a zdravicka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.10.11 17:02

:dance: :kytka: :potlesk: Zdravím Chmeldu, čerstvou maminku a přeji Kubíčkovi jen to nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.10.11 17:06
Sissinka7 píše:
Ten clanek jsem taky cetla uplne ve mne hrklo,je to strasny.Hlavne at brzy napise Chmelda,at vime,ze jsou oba v poradku.To je pravda Vesni prvni mimi :potlesk: a kdy mas termin ty?

Romanet jojo porad pit a bilkoviny,jak pisi holky.Drzim palecky :palec:

Vesni na ten krk bych mela jednu radu,me to aspon vzdy pomohlo,kdyz me bolelo v krku,vem si nejaky satek nebo plinku(hadrovou) :-D vatu a olej stolni slunecnicovy to je jedno ktery mas,na vatu si decentne nalej olej dej do mikrovlnky na par sekund aby sis nespalila krk,na to pozor,prikladat pomalu kdyby palilo chvilku nech vychladit,pak to dej na satek/plinu a dej kolem krku takovy zabal,napsala jsem to silene snad to pochopis :oops: :-D

Mejte se hezky :mavam:

Ahoj Sissinko, termín mám 8.-10.3.2012 (počítáno postupně dle transferu embrya, doktora a UTZ :wink: ). To s olejovým zábalem je zajímavé, hned bych to vyzkoušela… jen (je to asi hrozné v dnešní době), ale nemáme mikrovlnku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.