Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
27.11.11 20:22

Ahoj holky - tak vam vsem drzim pesticky a budu vas hezky sledovat jak vam to jde. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.11.11 11:15

Ahoj ženy, prostřednictvím kámošky Vás všechny moc zdravím. Ležím od 30. 10. v nemocnici, sanitka mě odvezla s kontrakcí a začala jsem se otevírat. Doktoři dělají, co můžou a dostávám prášky – vypadá to, že už se to zastavilo. Musím ležet a hlavně být trpělivá. Malej se má dobře, pořádně kope (hlavně, když bych měla něco sníst, bude to jedlík). Už má 790 g! :) Musíme vydržet minimálně do Vánoc. Každý další týden bude k dobru kvůli plicím. Snad se máte všechny dobře a jste v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
28.11.11 17:05

Ahoj Vesni, moc na Tebe myslíme a držíme pěstičky, ať to malý u Tebe v bříšku do těch Vánoc vydrží, ať máte bohatého Ježíška. :lol: Hlavně buď v klid a v pohodě, věřím, že vše dobře dopadne. Opatruj se, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.11.11 12:04

Mila Vesni, drzim Ti pesticky aby vsechno dobre dopadlo a miminko si u Tebe pobylo v brisku co nejdele :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.11.11 12:08

Vesni…věřím, že malý tam zůstane ještě dýl…ono se mu tam jistě jěště pořádně zalíbí :-) buď statečná a v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.11.11 12:09

Vonko…zítra na tebe moc myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
29.11.11 12:24

Taky myslím na vás všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.11.11 16:34

Ahoj holky

Vesni drzim palecky,at je vse v poradku,hezky odpocivej :hug:

Vonko na zitra drzim pesticky,palecky proste vse co se da,at tam jsou dve// :palec:

Jinak u nas dnesni kontrola dopadla dobre,v patek by mela prijit MS(spis musi prijit jinak bych musela volat a vse by se to posunulo)a 20.12.ET,leky mam Cetrotide,Pregnyl a Agolutin.

Vonko prosim te mas napsano v rozpise v kolik hodin jsi sla na ET?Ja to tady nemam a nikdo zadny hodiny nerekl,nebo to reknou az zavolam na potrvrzeni rozmr.embryi?

Mejte se a opatrujte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.11.11 22:52
Sissinka7 píše:
Vesni drzim palecky,at je vse v poradku,hezky odpocivej :hug:

Vonko na zitra drzim pesticky,palecky proste vse co se da,at tam jsou dve// :palec:

Jinak u nas dnesni kontrola dopadla dobre,v patek by mela prijit MS(spis musi prijit jinak bych musela volat a vse by se to posunulo)a 20.12.ET,leky mam Cetrotide,Pregnyl a Agolutin.

Vonko prosim te mas napsano v rozpise v kolik hodin jsi sla na ET?Ja to tady nemam a nikdo zadny hodiny nerekl,nebo to reknou az zavolam na potrvrzeni rozmr.embryi?

Mejte se a opatrujte se :mavam:

Ahoj sissinko ano čas ketu ti řeknou až po zavolání, ale budou ti volat oni až po rozmražení pokud bude vše v pořádku.Já když mi volali tak jsem se rozbrečela radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.11.11 08:25

Ahoj holky

koukám, že se nám to tady zase pěkně rozjíží, testování, přípravy, stimulace… tak tfuj tfuj, at vam to vsem vyjde. Drzim :palec: :palec: .
My se do toho znova pustime asi po novym roce. Uz ted jsem z toho nervozni.
Mejte vsechny moooc krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
30.11.11 09:17

Holky, já dneska ke gynekologovi, pak čekačka na MS, měla by dojít tak do týdne a volám na KET. :roll: Aspoň doufám, že se nic nešupne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
30.11.11 10:45

Sanovecko-dekuju za nas novacky.
Allorko-drzim pesti sec muzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
30.11.11 18:50

Dík Naushi, kontrola pohoda.Dostala jsem vyvolávačku pro jistotu, abychom tu MS pojistili kdyby se chtěla náhodou zpozdit. Tak snad přijde co nejdřív. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
30.11.11 18:56

Určitě už je na cestě,tetka jedna červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
30.11.11 19:00

To doufám..Normálně by mi měla přijít 5.12. Tak snad tou dobou dorazí, když je pojištěná Agolutinem. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.