Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky - tak vam vsem drzim pesticky a budu vas hezky sledovat jak vam to jde. Hodne stesti ![]()
Ahoj ženy, prostřednictvím kámošky Vás všechny moc zdravím. Ležím od 30. 10. v nemocnici, sanitka mě odvezla s kontrakcí a začala jsem se otevírat. Doktoři dělají, co můžou a dostávám prášky – vypadá to, že už se to zastavilo. Musím ležet a hlavně být trpělivá. Malej se má dobře, pořádně kope (hlavně, když bych měla něco sníst, bude to jedlík). Už má 790 g!
Musíme vydržet minimálně do Vánoc. Každý další týden bude k dobru kvůli plicím. Snad se máte všechny dobře a jste v pořádku.
Ahoj Vesni, moc na Tebe myslíme a držíme pěstičky, ať to malý u Tebe v bříšku do těch Vánoc vydrží, ať máte bohatého Ježíška.
Hlavně buď v klid a v pohodě, věřím, že vše dobře dopadne. Opatruj se, papa.
Mila Vesni, drzim Ti pesticky aby vsechno dobre dopadlo a miminko si u Tebe pobylo v brisku co nejdele ![]()
Vesni…věřím, že malý tam zůstane ještě dýl…ono se mu tam jistě jěště pořádně zalíbí
buď statečná a v klidu ![]()
Vesni drzim palecky,at je vse v poradku,hezky odpocivej ![]()
Vonko na zitra drzim pesticky,palecky proste vse co se da,at tam jsou dve// ![]()
Jinak u nas dnesni kontrola dopadla dobre,v patek by mela prijit MS(spis musi prijit jinak bych musela volat a vse by se to posunulo)a 20.12.ET,leky mam Cetrotide,Pregnyl a Agolutin.
Vonko prosim te mas napsano v rozpise v kolik hodin jsi sla na ET?Ja to tady nemam a nikdo zadny hodiny nerekl,nebo to reknou az zavolam na potrvrzeni rozmr.embryi?
Mejte se a opatrujte se ![]()
Sissinka7 píše:
Vesni drzim palecky,at je vse v poradku,hezky odpocivej![]()
Vonko na zitra drzim pesticky,palecky proste vse co se da,at tam jsou dve//
Jinak u nas dnesni kontrola dopadla dobre,v patek by mela prijit MS(spis musi prijit jinak bych musela volat a vse by se to posunulo)a 20.12.ET,leky mam Cetrotide,Pregnyl a Agolutin.
Vonko prosim te mas napsano v rozpise v kolik hodin jsi sla na ET?Ja to tady nemam a nikdo zadny hodiny nerekl,nebo to reknou az zavolam na potrvrzeni rozmr.embryi?
Mejte se a opatrujte se
Ahoj sissinko ano čas ketu ti řeknou až po zavolání, ale budou ti volat oni až po rozmražení pokud bude vše v pořádku.Já když mi volali tak jsem se rozbrečela radostí.
koukám, že se nám to tady zase pěkně rozjíží, testování, přípravy, stimulace… tak tfuj tfuj, at vam to vsem vyjde. Drzim
.
My se do toho znova pustime asi po novym roce. Uz ted jsem z toho nervozni.
Mejte vsechny moooc krasny den ![]()
Holky, já dneska ke gynekologovi, pak čekačka na MS, měla by dojít tak do týdne a volám na KET.
Aspoň doufám, že se nic nešupne. ![]()
Sanovecko-dekuju za nas novacky.
Allorko-drzim pesti sec muzu.
Dík Naushi, kontrola pohoda.Dostala jsem vyvolávačku pro jistotu, abychom tu MS pojistili kdyby se chtěla náhodou zpozdit. Tak snad přijde co nejdřív. ![]()
To doufám..Normálně by mi měla přijít 5.12. Tak snad tou dobou dorazí, když je pojištěná Agolutinem. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.