Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JJ,taky v tom tak žiju. Říkám si,že snad po dobu celé stimulace by mě nechal můj obvodní doktor doma a pak když by se zadařilo,tak doufám,že by mě dr.nechala na rizikovým (přemýšlím,že si najdu jinou gyndařku). A když ne,tak bych si potom musela hledat práci.............je to blbý,ale nějak bylo,nějak bude......... ![]()
No,tak jsme na tom podobně. Ale třeba budem překvapený jak dobře všechno půjde.
No jasně,musíme věřit,že to půjde všechno dobře a hlavně se tady o tom musíme informovat,radit si a dělit se o zážitky… ![]()
a já navíc abych toho neměla málo,tak mě po genetickém vyšetření zjistili,že mám trombifilii,tak mě ještě čeká o jednu injekci navíc,na ředění krve. Ale mi jsme s manželem už profíci v píchání injekcí,tak to snad taky zvládneme… ![]()
tak to máš statečnýho manžela,ten můj o tom nechce ani slyšet…
Holky já si to taky musela píchat sama.Manžel by to asi nedal. Občas se přišel podívat do obýváku ráno, jak to tam míchám ty ampule, ale raději se otočil na patě a zmizel z dohledu. ![]()
No jo,tak hlavně abych to dala aspoň má když už ne on
To seš Allorko statečná.
Děvčata ještě mně napadla jedna otázka-jak se stavíte k asistovanému hatchingu?Nic moc jsem k tomu nenašla?Nemůže mít dítě potom nějaké zdravotní problémy?
Nééé to ne.Asistovaný hatching nemůže způsobit miminku problémy. Já ho měla.
Prý to má zlepšit šanci na uchycení embryjka. Nám se chytlo moc hezky. Jen se to pokazilo později no. ![]()
To je naprd.A kdy jdeš na KET,někdy v lednu nebo ještě nevíš? Hlavněže máte jěště zmrzlíky ![]()
Ahoj všichni, jsem tu nová, ale mám pročtenou téměř celou vaši diskusi
Zítra mě čeká začátek stimulace, bojím se toho vyšetření, prý je to bolestivý, říkal to i pan doktor. Ale ta finanční stránka je děsná, jak se vydělává na lidské bezmoci, nemoci
někdo plodí jak jablon a ti co chtějí, prostě nemůžou.
Jo, a mě PN nechce obvodačka napsat, že to musí zjistit přes posudkovou komisi. Podle mě jen nechce a ne že nemuže. ![]()
Chtěla bych to od ní, protože nechci, aby se celá moje práce bavila na muj účet, nikomu jsem to neřekla, až na pár kamarádek ![]()
No můj manžel injekce připravoval a míchal a já za jeho asistence píchala,ale do zadku potom stejně musel píchat on. To jsem vždycky křičela do polštáře "auuu,bolíííííííí
.
eetel píše:
Jo, a mě PN nechce obvodačka napsat, že to musí zjistit přes posudkovou komisi. Podle mě jen nechce a ne že nemuže.
Chtěla bych to od ní, protože nechci, aby se celá moje práce bavila na muj účet, nikomu jsem to neřekla, až na pár kamarádek
no tak si zajdi ke svojí gyndařce,já při prvním IVf jsem neschopenku od ní měla. Osobně si myslím,že záleží na doktorovi. Nám v Unice ale říkali,pokud nechceme neschopenku od nich (že tam bude jejich razítko)prý můžeme zajít ke své gynekoložce nebo obvodnímu ,že mají zavolat řeknou jim diagnozu a neschopenku vystaví…Ale mě gynd.už taky neschopenku nevystaví,tak to zkusím u obvodního,snad bude mít rozum......hm
![]()
Allora píše:
Když to klapne, tak kolem 10.ledna.
jé,já začínám 4.ledna,třeba se tam někdy potkáme.....
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.