Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
14.9.06 15:10

Maty: Tak gratuluji k hapiku a take k holcicce! :)
Take by mne tedy zajimala pricina tveho krvaveho zvraceni :-(

JO tak to ja sic na obvodnim jsem, ale mam problem, ze mne sestra na tehotenske prukazce zaskrkla prave obvodniho - deckeho k registraci.
To asi spletla, ze mam jit ke svemu a registrace az v dobe, kdy bude prcek snad ne?

Mah: doufam, ze i na mne, protoze to jinak manža nerozchodi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
14.9.06 15:14

Ahoj holky,
dneska ráno jsem se vzbudila s příšernou náladou - v noci jsem skoro nespala a od rána jsem protivná, naštěstí jen sama sobě - kolega je na dovolené a tak jsem sama v kanclu!!!
No a abych si zvedla náladu - šla jsem na pakůpky. Venku hezky teplo, tak jsem místo oběda vyrazila směr pražské centrum.
No a holky, samozřejmě jsem tam nechala peníze za to co jsem neměla v plánu!!!! :x
Takže jsem si přivezla - těhotenský pás - zlevněný byl dneska poslední den z 1100 na 680 Kč. Je licrový, velmi příjemný… no a to břicho v něm!!!! Zkusím ho nafotit, abyste viděli - je to ten s fuseklí přes břicho.
Pak jsem okoukla těhu-kojící polštář - český za 800 Kč, ale je to moc veliké, asi bych ho sama neutáhla - tak jsem ho tam nechala!! Pro příště.
Mám taky kojící podprsenku - která se dá nusit i teď - je hrozně příjemná, černá + bílá… tak je budu nosit teď i pak na kojení a ušetřím - páč jedna podpr. stála 1100 Kč - to je docela hodně - teda aspoň pro mne.

Pak jsem se vydala do C&A na Václaváku do sekce těhotenské - kde jsem trávila asi 2 hodiny - ozkoušela minimálně 50 modelů - a nic!!! Ty prodavačky na mne koukali jak na zjevení. Oblečení drahé, což o to, to už jsem si zvykla… ale nic nesedělo!! Tak jsem si aspoň koupila náušnice.
V oddělení pro prcky jsem našla :,-(ičky maličkých bodíček - 3 ks za 150 Kč. Dobrá cena myslím. Nicméně jsem to nekoupila - počkám si na pondělní UTZ - uvidím jaké pohlaví mi moje Dr. oznámí. Pokud řekne také dvě holčičky, tak jim za odměnu poběžím koupit ty bodíčka s klokánkem /pro kluky tam mají s autíčky/.
No a abych neodešla s prázdnou - koupila jsem manžovi krásnej - moderní svetr, aby se mimískům líbil a boty - taky velmi :-). Jsem docela zvědavá co mi na to řekne!!!
(nevím jak u vás, ale ten můj kdyby se oblékal a kupoval si věci sám, tak chodí obíkaný ala maminka!!! Tak ho oblékám já - tedy chodím s ním nakupovat a tam ho různě oblékám. Jinak by to byla děsná krize!!) No aspoň mu to nebude líto, když teď budu tahat samé těhu oblečení pro sebe a pro mimíska.

Gratulace také ode mne k dobrým výsledkům!!

• Citovat
  • Upravit
13211
14.9.06 15:17

Ahoj holky,mohu se k Vám přidat? Snad mě mezi sebe příjmete tak ryhle,jako děcka na písku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
14.9.06 15:23

Jasně Petiso,
musíme tě ale hned vyzpovídat. Od kud jsi, kolik ti je, něco o sobě a kdy máš termín… taky jména a zda víš/ nebo nechceš znát pohlaví!! Čím víc nás bude tím líp!!

Vítám tě mezi nás!

• Citovat
  • Upravit
9785
14.9.06 15:24

Oren: Teda tys hresila! :-) ALe to se musi :) Jen at se prtouska maji ! :-)
Manzel mi hlasil ze mi dneska prisel balicek z Brumly a hnedka do toho zvedavec vlezl, tak se tesim, protoze jsem uplne zapomnela co jsem si objednala :-)
Ten muj se celkem obleka dobre. Spis ale musim na nakupy s nim a chce to vzdycky odsouhlasit :) To je tak jedine :-) Sem tam mu take neco koupim, ale botky bych se mu asi bala koupit, aby mu byli :-)

Ahoj Petisa, tak te tu mezi nami na pisku vitame!
Jaky mas termin? Odkud si? KOlik ti je? Budes mit holcicku nebo kluka? NEbo jeste nevis? :)
No sup sem nejake info o sobe! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 15:25

OREN: Byla si se smrsi otazek na Petisu chytrejsi! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.9.06 15:27

Taxem zpet ze salonu.
Samozrejme mi sou saty tesny, no chapete to??? 8O 8O 8O Sem snad tehotna ci co??? :roll: 8O :roll: No… vysledek… pristi utery si je jdu ozkouset naposled, pak je vycisti a dalsi ctvrtek se v nich vdam. 8) Jiny stejne hezky nemaj, navic maji vsechny vlecku, tak to proste vydrzim, tak desny to neni. :) (i kdyz prodavacce se to moc nelibilo.. prej je mi tesnej zip. :roll: )
Jeje … muj problem (dnesni ranni prispevek)… kolega mi seskrtal vedeni kanalizace a zitra se to ma odevzdat. Pro me to znamena to cely predelat, polohove i vyskove. Proto sem trochu vysilovala. :twisted: Moje sefova ho trochu sjela, tak sem mela dobry pocit, ze vidi, ze to neni moje vina. :)
Mah … ano v provadecce… koordinaci ma starosti on… :twisted:
Matess … teda ufff ze ti to dobre dopadlo, pekne sem se vydesila, dneska koukej odpocivat, navstevu at obskakuje nekdo jiny. :)
Petisa … jasne ze te vezmem, ahoj. Neco nam o sobe napis, vek, bydliste, termin porodu a tak, aby te mohla Zanet zaradit do seznamku. :)
Holky mizim na hodinu piana, jeste juknu do galerky, papa zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
14.9.06 15:32

Nojo Jeje… já prostě dneska nemůžu pracovat. Nějak mi vaděj lidi - a tím, že dělám s lidmi… na to dneska asi prdím!!
Zítra si dám prací nabušený pátek!! Abych to dnešní odpoledne dohnala!!

Takže dnes jsem on-line a aktuálně v diskuzi!!!

No tak to vidíte holky - asi jsem jediná, kdo má doma chlapa, kterej se módou zasekl někde před 10 lety a musím nad jeho oblékáním tvrdě dohlížet 8O :x 8O

• Citovat
  • Upravit
4488
14.9.06 17:56

Tak jsme se teď vrátily z lesa. Všichni nosí plný koše my pár babek anějakou bedli.Ale mě to neva chtěla jsem vyrazit do lesa s Leňou aby se trochu protáhla na čerstvým vzduchu a houby už mám nasušený co jsem dostala od známých když věděly že nemůžu jít sama.Ale jsem tak utahaná že jsem zvládla akorát uvařit kafe a sednout ke complu.

Matesso tos měla tedy"vzrůšo den" ,ale já být tebou tak se taky vykašlu na návštěvu a jdu si na chvíly odpočnout.Hlavně na sebe dávej pozor!!!Tu holčičku přeju a závidím.

Petiso vítám tě mezi námi a už teda něco napiš hoříme nedočkavostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.9.06 18:25

Ahoj děvčata,
pěkně děkuju za milé a vstřícné uvítání… :D Skoro jako na tom písku :lol:
Jeje,
my se známe z vedlejší diskuze -jsem Peťa…Petisa je hold zkratka mého a dcerčiného jména.Původně jsem byla Sarpe,ale někdo už tu takový je.A já si bláhově myslela,jak moc jsem originální :idea:
Takže něco o sobě:
Je mi 27 let.Je to mé třetí těhotenství,první skončilo samovolným potratem ve 12 tt,druhé dopadlo podstatně lépe a je z toho holčička - Sára - dnes má už 5,5 let!No a do třetice teď máme v břušku překvápko..Původně jsme nechtěli vědět,co to bude,ale nakonec to asi nevydržíme..Přítel (jsme spolu 8 let 8O ) by chtěl - přirozeně - kluka,já mu to moc přeju.Je veliký sportovec a skvělý taťka,takže by si ho fakt zasloužil..Ale jaksi s tím já nic nenadělám,co si „zasel“,to sklidí…Pokusím se přidat do té galerie nějaké foto,ať máte představu jaká jsme familie :wink:
Jinak co ještě k sobě..Jsem v 17 tt,termín mám prozatím 21.2. a na kontrolu jdu v PO 25.9.,tam se dozvím i výsledky krve,tak snad… 8O Šmarjápano,co ještě???Prsa trojky (kdysi pevné…) a nohy 5!!Kéž by to bylo naopak :D To si dělám srandu,samozřejmě!!
Tak jo,prozatím papa a budu se snažit Vás přelouskat aspoň pár stránek nazpět,ať se trošku orientuji..A taky hupnu na metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
14.9.06 18:46

Jejda to zvraceni krve nezavidim. Me se to jednou taky stalo, nebylo ji ale moc a taky jsem enbyla tehotna. Krev se vetsinou zvraci kzdy je zaludek moc podrazdeny a popraskaji zilky. Ale muze to byt i neco vaznejsiho.

Nekdo tu psal ze se fotil samospousti, jdu to taky zkusit :)
Dneska a zitra mam skoleni, tak se pres den na pocitac nedostanu ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.9.06 18:54

Ruzo to jsem byla já ,ale musím ti říct že jsem udělala asi 20 fotek než jsem to vůbec nastavila výškově a tak abych tam nebyla jako blbec protože za 10sekund zpřeběhnout od foťáku zaujmout pozici a ještě se u toho tvářit inteligentně byl pro mě nadlidský výkon.Tak ti přeju hodně úspěchú a pak se pochlub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
14.9.06 20:06

No jedna se trosku vydarila, omluvte snizenou kvalitu a teplaky :lol: Speky radsi nekomentovat jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.06 21:41

Jejda, tak to te Peto vitam obzvlast jednou tolik :wink:

Oren: no jojo, ja take delam s lidmi a obcas je to na masli.

Lucci: A co ten kolega tim sledoval??? Jeste ze mam dve kolegyne (z toho jedna nahrada za mne) a jsou obe super. A sef tam povetsinou tedka neni, tak je to fajn! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
14.9.06 22:05

Děkuju za uvítání Jeje…Dlouho jsem si hrála s metříkem,tak konečně se dílo zdařilo…uf!!
Tak prozatím dobrou noc a snad Vás postupně poznám,sladké sny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital