Poradna duly
Jana Čurdová
Maty: Tak gratuluji k hapiku a take k holcicce! ![]()
Take by mne tedy zajimala pricina tveho krvaveho zvraceni ![]()
JO tak to ja sic na obvodnim jsem, ale mam problem, ze mne sestra na tehotenske prukazce zaskrkla prave obvodniho - deckeho k registraci.
To asi spletla, ze mam jit ke svemu a registrace az v dobe, kdy bude prcek snad ne?
Mah: doufam, ze i na mne, protoze to jinak manža nerozchodi ![]()
Ahoj holky,
dneska ráno jsem se vzbudila s příšernou náladou - v noci jsem skoro nespala a od rána jsem protivná, naštěstí jen sama sobě - kolega je na dovolené a tak jsem sama v kanclu!!!
No a abych si zvedla náladu - šla jsem na pakůpky. Venku hezky teplo, tak jsem místo oběda vyrazila směr pražské centrum.
No a holky, samozřejmě jsem tam nechala peníze za to co jsem neměla v plánu!!!! ![]()
Takže jsem si přivezla - těhotenský pás - zlevněný byl dneska poslední den z 1100 na 680 Kč. Je licrový, velmi příjemný… no a to břicho v něm!!!! Zkusím ho nafotit, abyste viděli - je to ten s fuseklí přes břicho.
Pak jsem okoukla těhu-kojící polštář - český za 800 Kč, ale je to moc veliké, asi bych ho sama neutáhla - tak jsem ho tam nechala!! Pro příště.
Mám taky kojící podprsenku - která se dá nusit i teď - je hrozně příjemná, černá + bílá… tak je budu nosit teď i pak na kojení a ušetřím - páč jedna podpr. stála 1100 Kč - to je docela hodně - teda aspoň pro mne.
Pak jsem se vydala do C&A na Václaváku do sekce těhotenské - kde jsem trávila asi 2 hodiny - ozkoušela minimálně 50 modelů - a nic!!! Ty prodavačky na mne koukali jak na zjevení. Oblečení drahé, což o to, to už jsem si zvykla… ale nic nesedělo!! Tak jsem si aspoň koupila náušnice.
V oddělení pro prcky jsem našla
ičky maličkých bodíček - 3 ks za 150 Kč. Dobrá cena myslím. Nicméně jsem to nekoupila - počkám si na pondělní UTZ - uvidím jaké pohlaví mi moje Dr. oznámí. Pokud řekne také dvě holčičky, tak jim za odměnu poběžím koupit ty bodíčka s klokánkem /pro kluky tam mají s autíčky/.
No a abych neodešla s prázdnou - koupila jsem manžovi krásnej - moderní svetr, aby se mimískům líbil a boty - taky velmi
. Jsem docela zvědavá co mi na to řekne!!!
(nevím jak u vás, ale ten můj kdyby se oblékal a kupoval si věci sám, tak chodí obíkaný ala maminka!!! Tak ho oblékám já - tedy chodím s ním nakupovat a tam ho různě oblékám. Jinak by to byla děsná krize!!) No aspoň mu to nebude líto, když teď budu tahat samé těhu oblečení pro sebe a pro mimíska.
Gratulace také ode mne k dobrým výsledkům!!
Ahoj holky,mohu se k Vám přidat? Snad mě mezi sebe příjmete tak ryhle,jako děcka na písku.. ![]()
Jasně Petiso,
musíme tě ale hned vyzpovídat. Od kud jsi, kolik ti je, něco o sobě a kdy máš termín… taky jména a zda víš/ nebo nechceš znát pohlaví!! Čím víc nás bude tím líp!!
Vítám tě mezi nás!
Oren: Teda tys hresila!
ALe to se musi
Jen at se prtouska maji ! ![]()
Manzel mi hlasil ze mi dneska prisel balicek z Brumly a hnedka do toho zvedavec vlezl, tak se tesim, protoze jsem uplne zapomnela co jsem si objednala ![]()
Ten muj se celkem obleka dobre. Spis ale musim na nakupy s nim a chce to vzdycky odsouhlasit
To je tak jedine
Sem tam mu take neco koupim, ale botky bych se mu asi bala koupit, aby mu byli ![]()
Ahoj Petisa, tak te tu mezi nami na pisku vitame!
Jaky mas termin? Odkud si? KOlik ti je? Budes mit holcicku nebo kluka? NEbo jeste nevis? ![]()
No sup sem nejake info o sobe! ![]()
Taxem zpet ze salonu.
Samozrejme mi sou saty tesny, no chapete to???
Sem snad tehotna ci co???
No… vysledek… pristi utery si je jdu ozkouset naposled, pak je vycisti a dalsi ctvrtek se v nich vdam.
Jiny stejne hezky nemaj, navic maji vsechny vlecku, tak to proste vydrzim, tak desny to neni.
(i kdyz prodavacce se to moc nelibilo.. prej je mi tesnej zip.
)
Jeje … muj problem (dnesni ranni prispevek)… kolega mi seskrtal vedeni kanalizace a zitra se to ma odevzdat. Pro me to znamena to cely predelat, polohove i vyskove. Proto sem trochu vysilovala.
Moje sefova ho trochu sjela, tak sem mela dobry pocit, ze vidi, ze to neni moje vina. ![]()
Mah … ano v provadecce… koordinaci ma starosti on… ![]()
Matess … teda ufff ze ti to dobre dopadlo, pekne sem se vydesila, dneska koukej odpocivat, navstevu at obskakuje nekdo jiny. ![]()
Petisa … jasne ze te vezmem, ahoj. Neco nam o sobe napis, vek, bydliste, termin porodu a tak, aby te mohla Zanet zaradit do seznamku. ![]()
Holky mizim na hodinu piana, jeste juknu do galerky, papa zitra.
Nojo Jeje… já prostě dneska nemůžu pracovat. Nějak mi vaděj lidi - a tím, že dělám s lidmi… na to dneska asi prdím!!
Zítra si dám prací nabušený pátek!! Abych to dnešní odpoledne dohnala!!
Takže dnes jsem on-line a aktuálně v diskuzi!!!
No tak to vidíte holky - asi jsem jediná, kdo má doma chlapa, kterej se módou zasekl někde před 10 lety a musím nad jeho oblékáním tvrdě dohlížet
![]()
Tak jsme se teď vrátily z lesa. Všichni nosí plný koše my pár babek anějakou bedli.Ale mě to neva chtěla jsem vyrazit do lesa s Leňou aby se trochu protáhla na čerstvým vzduchu a houby už mám nasušený co jsem dostala od známých když věděly že nemůžu jít sama.Ale jsem tak utahaná že jsem zvládla akorát uvařit kafe a sednout ke complu.
Matesso tos měla tedy"vzrůšo den" ,ale já být tebou tak se taky vykašlu na návštěvu a jdu si na chvíly odpočnout.Hlavně na sebe dávej pozor!!!Tu holčičku přeju a závidím.
Petiso vítám tě mezi námi a už teda něco napiš hoříme nedočkavostí.
Ahoj děvčata,
pěkně děkuju za milé a vstřícné uvítání…
Skoro jako na tom písku ![]()
Jeje,
my se známe z vedlejší diskuze -jsem Peťa…Petisa je hold zkratka mého a dcerčiného jména.Původně jsem byla Sarpe,ale někdo už tu takový je.A já si bláhově myslela,jak moc jsem originální ![]()
Takže něco o sobě:
Je mi 27 let.Je to mé třetí těhotenství,první skončilo samovolným potratem ve 12 tt,druhé dopadlo podstatně lépe a je z toho holčička - Sára - dnes má už 5,5 let!No a do třetice teď máme v břušku překvápko..Původně jsme nechtěli vědět,co to bude,ale nakonec to asi nevydržíme..Přítel (jsme spolu 8 let
) by chtěl - přirozeně - kluka,já mu to moc přeju.Je veliký sportovec a skvělý taťka,takže by si ho fakt zasloužil..Ale jaksi s tím já nic nenadělám,co si „zasel“,to sklidí…Pokusím se přidat do té galerie nějaké foto,ať máte představu jaká jsme familie ![]()
Jinak co ještě k sobě..Jsem v 17 tt,termín mám prozatím 21.2. a na kontrolu jdu v PO 25.9.,tam se dozvím i výsledky krve,tak snad…
Šmarjápano,co ještě???Prsa trojky (kdysi pevné…) a nohy 5!!Kéž by to bylo naopak
To si dělám srandu,samozřejmě!!
Tak jo,prozatím papa a budu se snažit Vás přelouskat aspoň pár stránek nazpět,ať se trošku orientuji..A taky hupnu na metřík.
Jejda to zvraceni krve nezavidim. Me se to jednou taky stalo, nebylo ji ale moc a taky jsem enbyla tehotna. Krev se vetsinou zvraci kzdy je zaludek moc podrazdeny a popraskaji zilky. Ale muze to byt i neco vaznejsiho.
Nekdo tu psal ze se fotil samospousti, jdu to taky zkusit ![]()
Dneska a zitra mam skoleni, tak se pres den na pocitac nedostanu ach jo.
Ruzo to jsem byla já ,ale musím ti říct že jsem udělala asi 20 fotek než jsem to vůbec nastavila výškově a tak abych tam nebyla jako blbec protože za 10sekund zpřeběhnout od foťáku zaujmout pozici a ještě se u toho tvářit inteligentně byl pro mě nadlidský výkon.Tak ti přeju hodně úspěchú a pak se pochlub.
No jedna se trosku vydarila, omluvte snizenou kvalitu a teplaky
Speky radsi nekomentovat jo? ![]()
Jejda, tak to te Peto vitam obzvlast jednou tolik ![]()
Oren: no jojo, ja take delam s lidmi a obcas je to na masli.
Lucci: A co ten kolega tim sledoval??? Jeste ze mam dve kolegyne (z toho jedna nahrada za mne) a jsou obe super. A sef tam povetsinou tedka neni, tak je to fajn! ![]()
Děkuju za uvítání Jeje…Dlouho jsem si hrála s metříkem,tak konečně se dílo zdařilo…uf!!
Tak prozatím dobrou noc a snad Vás postupně poznám,sladké sny ![]()