Poradna duly
Jana Čurdová
Hm ,tak asi je smazana
No jo videla ,ale chtela jsem se jeste mrknout
…skoda
Sem fakt po tom vinku nejaka vláčná
![]()
Jo Pipi já dneska taky zvládla tu óbr horu prádla na žehlení.A konečně se ochladilo i na brněnsku,bylo tu teda 29°C ale studenej vítr a odpoledne i mraky,a dokonce asi 5 minut pršelo.
Hele vidíte tu moji fotečku u nicku-no jasně že vidíte,co se tak blbě ptám- tak přesně tak teď tady vypadám akorát to tričko mám bílý
.
Leni: Na Vyysocine take… odpoeldne jsme sly ven s terkou a hodne foukal vitr, ze jsem ji i kabatek dala
Leno si koooca ![]()
Holky mate nektera epilator Braun silk épil???
Ježiš…fotbalisti dali gól…nekoukám,ale slyším sousedy ![]()
Já zírám,že tady ,Leni, ještě jsi…takhle pozdě…
Super ![]()
Co dělá manža?
Ali,
já nemám..holím se Venusem ![]()
Pet diky,jen me to tak zajimalo,protoze mame ho od vcerejska a chci si zkusit i podpazi,tak me zajimalo jestli to nektera delate…
Hlav dík
.Tak jsem se byla podívat a mám Braun silk epil soft perfektcion a je to pěkná ku..a.Předtím jsem měla taky Braun ale už nevím přesně který,měl takovou tu pacičku co ti nohu nejdřív naklepala a ten byl bezvadnej.Zato tenhle mám rok a už strašně špatně vytrhává a taky má takový masážní válečky a ty mě vždycky rozedřou celou nohu.
Peti manža čučí na fotbal,co by asi tak mohl dělat
.Taky jsem si říkala že bych to už měla zabalit,ale nějak se mě nechce.Už mám druhou dvojku vína
a nějak mě to leze do hlavy.Normálně musím si po sobě číst co napíšu a opravuju a opravuju.A dokonce su tak vypatlaná že jsem šla na náš mejl a prohlížím si mejly co jsem neviděla a koukám na třetí od konce a říkám si -jé to je to samý co jsem teď posílala,no co myslíte,ano koukám na svůj mejl
.
Leny je to tenhle ?? http://www.datart.cz/…58_F_001.jpg
a jestli jo tak to mam fakt radost teda ![]()
Hlavi: Ja se musela jti podivat
Mam Braun Silk & Soft, a jsem s ni spokojena. Holim se vsude s tim ![]()
U nas se take cuci na fotbal.
Cekala jsem ze pujde na nej do hospody, ale kdyz volal jeho kamos, zda prijde, tak mu rekl, ze vcera zlobil a ma vroubek,takze bude cucet doma ![]()
Hlav tead do podpaží a třísel jsem se nikdy nepustila na to nemám odvahu.Tam je zaručená žiletky.
Holky mě úplně svrbí ruce,jsem si zakázala alespoň na tři dny MMB a teď mě tam ta mrška šipka furt najíždí do těch záložek,no musím to vydržet,manža už včera brblal.Ale když jsme bojovala o to tričko pro Leňu tak jsem chtěla na 100.- skončit a on stál u mě a říkal přihoď dělej,a ještě přihoď přece jim ho nenecháš.No má ho jen díky němu.
Teda ale ja na tom nemam ten sileny „BOLAVY“ nastavec.. To ja jsem na toto srabik ![]()
Leni,
ať trefíš do lůžka
![]()
Se tady s Álou normálka ožerete ![]()
Já nemám vínko vychlazené,takže Vám jen budu závidět…
V tomhle vedru je bez vychlazení převařené ![]()