Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
22.7.07 22:25

Hm ,tak asi je smazana :cry: No jo videla ,ale chtela jsem se jeste mrknout 8) …skoda

Sem fakt po tom vinku nejaka vláčná :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660

jdu taky spát, tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488

Jo Pipi já dneska taky zvládla tu óbr horu prádla na žehlení.A konečně se ochladilo i na brněnsku,bylo tu teda 29°C ale studenej vítr a odpoledne i mraky,a dokonce asi 5 minut pršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 22:27

Hele vidíte tu moji fotečku u nicku-no jasně že vidíte,co se tak blbě ptám- tak přesně tak teď tady vypadám akorát to tričko mám bílý :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 22:30

Leni: Na Vyysocine take… odpoeldne jsme sly ven s terkou a hodne foukal vitr, ze jsem ji i kabatek dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 22:30

Leno si koooca :D

Holky mate nektera epilator Braun silk épil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 22:38

Ježiš…fotbalisti dali gól…nekoukám,ale slyším sousedy 8O

Já zírám,že tady ,Leni, ještě jsi…takhle pozdě… 8O Super :wink:
Co dělá manža?

Ali,
já nemám..holím se Venusem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 22:42

Pet diky,jen me to tak zajimalo,protoze mame ho od vcerejska a chci si zkusit i podpazi,tak me zajimalo jestli to nektera delate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 22:42

Hlav dík :oops: :lol: .Tak jsem se byla podívat a mám Braun silk epil soft perfektcion a je to pěkná ku..a.Předtím jsem měla taky Braun ale už nevím přesně který,měl takovou tu pacičku co ti nohu nejdřív naklepala a ten byl bezvadnej.Zato tenhle mám rok a už strašně špatně vytrhává a taky má takový masážní válečky a ty mě vždycky rozedřou celou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 22:46

Peti manža čučí na fotbal,co by asi tak mohl dělat :lol: .Taky jsem si říkala že bych to už měla zabalit,ale nějak se mě nechce.Už mám druhou dvojku vína :oops: a nějak mě to leze do hlavy.Normálně musím si po sobě číst co napíšu a opravuju a opravuju.A dokonce su tak vypatlaná že jsem šla na náš mejl a prohlížím si mejly co jsem neviděla a koukám na třetí od konce a říkám si -jé to je to samý co jsem teď posílala,no co myslíte,ano koukám na svůj mejl :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.7.07 22:49

Leny je to tenhle ?? http://www.datart.cz/…58_F_001.jpg

a jestli jo tak to mam fakt radost teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 22:50

Hlavi: Ja se musela jti podivat :D Mam Braun Silk & Soft, a jsem s ni spokojena. Holim se vsude s tim :D

U nas se take cuci na fotbal.
Cekala jsem ze pujde na nej do hospody, ale kdyz volal jeho kamos, zda prijde, tak mu rekl, ze vcera zlobil a ma vroubek,takze bude cucet doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.7.07 22:51

Hlav tead do podpaží a třísel jsem se nikdy nepustila na to nemám odvahu.Tam je zaručená žiletky.

Holky mě úplně svrbí ruce,jsem si zakázala alespoň na tři dny MMB a teď mě tam ta mrška šipka furt najíždí do těch záložek,no musím to vydržet,manža už včera brblal.Ale když jsme bojovala o to tričko pro Leňu tak jsem chtěla na 100.- skončit a on stál u mě a říkal přihoď dělej,a ještě přihoď přece jim ho nenecháš.No má ho jen díky němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.7.07 22:51

Teda ale ja na tom nemam ten sileny „BOLAVY“ nastavec.. To ja jsem na toto srabik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.7.07 22:52

Leni,
ať trefíš do lůžka :-) :dance:
Se tady s Álou normálka ožerete :-P
Já nemám vínko vychlazené,takže Vám jen budu závidět… :-) V tomhle vedru je bez vychlazení převařené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí