Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
23.7.07 07:10

Peti buď v klídku,v těch šatech mi je vidět fald na břiše,takže šatyočkají jestli do nich zhubnu!!!! :D Ale podstatný je,že jsem si udělala radost,ale tuničku jsem si fakt vybrala nádhernou budu koča,ta ty moje špeky zakryje!!!! Miluju tuhle módu,dlouhých triček a tak,mám se za co schovávat!!!! :D
Jsi hrozná pařmenka,já šla v deset a i tak jsem unavená!!!! :-P

Kámoš pohoda,chodili jsme spolu na základku a teď jsme docela dobří kámoši…ale pěknej je,ale né můj typ!!!!! :D

Co budeš Peti dneska vyvádět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 07:24

Šmankote,tak to nevím…vařit nemusím,mám ze včerejška květoše :pankac: :-) Takže dopoledne proflákám a odpolko musím zas na nějaký nákup a tipuju to na pivko s Grehlí :-) :potlesk: Páč ji dnes odjíždí miláček do práce,bude určo smutnit :( Ale já ji náladičku napravím :-P Schválně jestli sem dopoledne dorazí :nevim:

Jejda..Lukajs se posmolil,fujky…jsem si všimla,že teď nějak pravidelně ráno kajdí…a to mi připomíná :arrow:
Lu,
prcku…ještě to pořád s Jeníčkem zkoušíš bez plínek,tak jak jsi to dělala po narození :?: Do toho umyvadla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 07:35

Ahoj kocky,
tak sem tady. Noc byla narocna, vzbudila se v jedenact, to do dvanacti plakala, pakv pul treti a v pet, z toho sem ji kojila jen ve dvanact a v pet, ale bylo to o nervy. stalo se ve zkratce asi to, ze sem se silene pohadala s manzou kvuli tomu ze nemam pevnou vuli a dam ji hned prso, ze takhle me zotroci. utekla jsem v noci pred jejim placem z bytu a on se snazil ji hodinu uspat. Nakonec sem ji stejne nakojila a okamzite potom usnula, mame ale tichou domacnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 07:42

Štičko já vás ještě nemám úplně dočtené,víš já kojím taky tak často jako ty,takže vy teď zkoušíte,že malé nadáš prso,když se probudí???? Já už se taky snažím oblnout ho dudlíkem,ale je pravda,že je pak takový neklidný,ale kdyby se napil tak by byl úplně tvrdej!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 07:45

Ano, volala sem laktacni poradkyni a prej uz takhle velky dite nepotrebuje kojit v noci, je to zlozvyk a bude to cim dal horsi, protoze mu nebude mliko stacit. Mam ji kdyz se probudi po tech dvou hodinach nechat uspat manzelem, aby me vubec nevidela a nechtela hned prs a nejak ji osulit. je to ale hrozny kdyz ti dite place a otvira pusinku, musis se prej hodne obrnit a vydrzet, ja nevydrzela a manza me serval, stejne sem celou noc nespala a brecela tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 07:45

víš štiko ono se to těm chlapům radí. Někde si něco přečtou nebo slyší a hned se to doma snaží prosazovat. Já taky hned strkám prso. Je ale fakt, že si na to snadno zvyknou a berou to jako utěšující prostředek. Přez den teď dávám čaj a většinou se uklidní. V noci ale kozuju stejně jako ty :cry: . A když začne manžel hudlat ty svoje moudra, tak ho pošlu někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 07:48

on me k ni nepustil, myslel to dobre, ale bylo to desne tvrdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 07:53

ty maji stejně náturu ty chlapi. No je fakt, že to nejspíš pomohlo, ale teda mě by to rvalo srdce. Teda štiko, já bych to dlouho nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 07:58

Já nevím,ale Anetku jsem taky kojila často a až po půl roce co jsem začala dávat přes den příkrmy tak se to pak zlepšilo,a neřekla bych že to bylo s tím kojením čím dál horší. Dneska si na noc připravím vodu a zkusím to s ní…ale taky dám raději prso než hodinový řev a nespaní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.7.07 08:11

No jo,když ono je to těžké..některé děti pak visí mamce na prsu do dvou let a budí se v noci víc jak mimino :arrow: a to jako fakt!!Pár takových osobně znám…A některé si ani nevšimnou odstavení nebo v noci kojení nevyžadují…To je těžké a předem se to určit nedá..jaké bude které dítko…
Já taky Lukyho v noci kojím…a neumím si taky představit,že bych ho nechala hledat to prsko :( Možná až bude větší…pak třeba jo,ale teď je to mímo,co prso prostě potřebuje…aspoň tak to beru já…Ale je fakt,že se mi nebudí každou hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.7.07 08:13

Dobre rano a hezky start do noveho tydne(, a pokud prave snidate,preji dobrou chut 8) :D

Stiko je mi to lito,ze se s tim nocnim kojenim tak trapis. Ja treba v noci take kojim, a nikdy jsem se nesnazila ji necim osalit nebo ji utisit bez prsa nebo aby uspaval manzel. Nemyslim si, ze by byla az tak velika, neco jineho bude az ji bude rok a pul,ale ted, kdyz vlastne ani nic jineho jeste nezna, nez to prso, mam pocit, ze neni na tom nic spatneho. Ale pokud jste se takle rozhodli , drzim vam palce a hodne nervu a silnou vuli.
A s manzou se brzo udobrete.

Jeje malinko jsme premysleli o Maledivach, ale nevim,zda ty ceny prave v lednu nestoupnou az tak vysoko, ze to bude nemozne, protoze treba ted, kdyz koukam na last minute, neni ta cena az tak strasna, teda strasna je ale kdyz vim, ze budou necekane penize :oops: A Thajsko, no tak to bude asi hodne drahe. A jeste jsi psala exotika, teda to vas psalo vic, ale to je takove dost siroke :roll: kazdopadne moc moc dekuju. Ono to mozna nakonec dopadne tak, ze stejne se objevi nejaka necekana udalost, ktera ty penize schramstne a my pojedem mozna tak nakupovat do Tesca :twisted:

U nas se teda jeste spi,ale taky Iva usla celkem pozde, takze to je odbre, jen ja uz spat nemohla, ai nauceny rezim :wink:

T

Koukam,ze se venku zase chysta teplo a ja se uz tak tesila na prijemnych 28 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 08:23

Tiko taky plánujeme jet k moříčku až v zimě,protože manža teď nemůže,ale jak říkáš,nemaluju si to taky moc růžově,abych pak nebyla zklamaná,člověk nikdy neví co mu do toho může přijít…ale snít o tom je taky příjemný!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.07 08:24

Dobre ranko.

Jenik dnes vyspaval do 7.15 no to sem koukala. 8O Ted kojim a pisu jednou rukou, to je vopruz. :roll: :D

Pet … kyblikujeme s Jenikem stale, uz ne do umyvadla, ale ma svuj malej kyblicek a na navstevach chodi na zachod. V podstate pri kazdym prebalovani ho dam nad kybl, tlaci pokazde, treba celou noc se nepokadi a rano je v kyblu naloz. :wink: Je to dobry v tom, ze kdyz ho boli brisko, staci dat nad kybl a on tlaci a ulevi si.

Prso v noci … davam nejdriv o pulnoci, kdyz se vzbudi driv, dostane vodu. Je fakt ale, ze kdyby rval dal, tak mu kozu dam taky. :oops: :)

Mame tu na navsteve babi, tak ja musim dolu k mame, tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 08:27

holky, ja se snazim to omezit na dve kojeni za noc z tech ctyr, to prej bych mela dle laktacni poradkyne takhle upravit, neni to prej zdrave ani pro me ani pro dite uz v tomhle veku, potrebuje mit taky nejaky cas na traveni toho mlicka co vypije za den, prej 5-6 hodin, aspon jednou denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 08:29

prej se pri takhle castem kojeni to mlicko vraci do jicnu a tlaci v brisku a je fakt, ze zase trpime na prdiky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí