Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
23.7.07 12:32

Stiko … me tak napadlo, co to pojmout tak, ze kdyz pojedes s malou na chalupu, tak bude vlastne taky v baraku, a venku muze byt v kocare. No a to samy s ni delas v Praze, tak v cem je problem? V nicem. Jen bude misto na sidlisti lezet v kocare pod stromem. :wink: A propos… na stromy klistata nelezou! :wink:
Hlavne ze jste si to vyrikali a je zase dobre, ono nervy ujedou obcas kazdymu.

Ja jedu na rehabko a na nakup. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 12:43

Štičko Lucka má pravdu,chalupy se neboj a malé kuldě se tam bude určo líbit,bude na čerstvým vzduchu a třeba ti bude i lépe spinkat,čerstvý vzdoušek rkásně unavuje!!!! A co se týče klíš´tat tak s těmi se musíme prostě smířit,hele když bude malá v přírodě tak víš,že ji musíš během dne a večer zkontrolovat jestli náhodou nějaké nemáte,představ si,že jsme seděli na zahrádce uprostřed města v jedné restauraci a na mě přistálo velké klíště a tam bych to nečekala vůbec. těmi klíšťaty tě nechci zastrašit!!!!!!!! Ale prostě aby jsi věděla,že to znamená,že je můžeš chytit i ve městě. Beruško,uvidíš že bude na chalupě lépe malé,manžovi a i tobě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže v nejbližší době očekáváme fota Kuldy z lůna přírody!!!! :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
23.7.07 12:43

Tak hlášení od nás (od Odstrček),

• MaK , taky miluju Harryho Pottera :srdce: . Mám přečtené všechny knížky a zatím viděla všechny filmy krom nejnovějšího. :oops: 8)
  • na ten zánět v díře po zubu mám antibiotika, zítra jdu zase na výměnu drénu, mně prdne :roll:
  • Martin měl teplotu 38, je uplakaný, dostal čípek do prdky, tak uvidíme. Byli jsme u Dr. a jestli teploty neustoupí, jdeme zítra zase.
  • Pet, čaj pije (nebo spíše nechce pít, mlíko je lepčí) heřmánkový od Hippu.

Konec hlášení. Ahoj :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
23.7.07 12:54

Raduš…tak ať se amartínek brzičko uzdraví a je bez teplůtek!!!!!! :huban:

Peti… představ si že já už skoro dva týdny nežeru čokošku a je to znát!!!!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
23.7.07 13:02

Raduš myslim na vás,ať je Martínek brzo fit a tobě ať ten zub už dá taky pokoj :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.7.07 13:06

Vidis Stiko jak to hezky manzel myslel a je od neho naaaaaaaaaadherne, ze zavolal on sam a on se omluvil, je videt, jak vas obe opravdu miluje a jak jeto dobrej chlap. Moc Ti to preju,z e to takle dopadlo.
A co misto treba hned na cely vikend jet jen na chatu na jeden den, abyste teda spali vecer doma (ale nevim, jak daleko ji mate no)

Jeste vsem marodum brzke uzdraveni, to musi byt osklive v tomle vedru byt jeste nemocy, tak honem bacilove pryc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
23.7.07 13:10

Já se z těch molů picnu. Už jsem zase našla pět na poličce spižní skříně. Seděli tam spolu a koukali na mě těma jejich drzýma očičkama. :-( Jsem je musela hned zabít. Né proto, že mi tam žerou kde co, ale pro ty jejich škodolibě protažené sosáčky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 13:16

tiko,
no prave, je to 130km a jedes tam dve a pul hodiny :? , to stravis pul vikndu v aute. musim jeste konzultovat s rehabkou jestli mala muze byt tak dlouho v autosedacce kdyz ma spatny ty zadicka a pojedeme tam na prodlouzenej vikend, na dva dny to nema cenu tahat kocar, hraci deky, monitor, vanicku atd. furt cekam kdy me ty strachy prejdou a nebudu tak uzkostna, uz me to samotnou ubiji. Vzdycky si reknu nesil, bacilum neuniknes a jednou tu teplotku stejne dostane, ale pak me neco zase premuze :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.7.07 13:28

Stiko aha tak toje vazne ponekud dal, ale jeste me napadlo, nejede tam vlak, ve vlaku muze byt Kuliskovna v kocarku a vy to muzete pojmout jako hezkou romantickou projizdku. Manzel bude rad, ze jedete na chatu a ty, ze nebudete celou dobu nekde na trave a tak. Ne mne to napadlo,protoze jsme byli ted v sobotu vlakem a male se to moc libilo a hlavne tam s ni muzes kdyztak i chodit a to je presne jak rikas pro jeji telicko lepsi,nez kdyz lezi celou dobu v autosedacce, nemluve o tom, ze klima neklima v aute se stejne to prte spoti, nevim jak, ale nase teda jo.

Nebo vezmete kocar a hura do Pruhonickyho parku treba, ale manza zase chce asi tu chatu, hm,tak to je rada na prd. Jak rada bych Ti pomohla.

Nechces aspon boruvkovej kolac, ted jsem dopekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
23.7.07 13:42

Tady je něka víc marodů. Takže všem, co nejsou úplně zdraví přeju brzlé uzdravení a pofoukání na bolístku.

moje jméno - vám tedy důvěřuji, ale už ne tolik těm, co nás jen čtou. Před chvílí jsem posílala na náš email recept na šlehačkovou bábovku (jednoduchá, dobrá a hlavně se mi vždy povedla :D ), takže moje celé jméno je tam pod receptem v emailu. :-)

štiko - třeba tě to jednou přejde - ty velké strachy, tak nějak postupně a ni o tom nebudeš vědět. Možná až budete mít druhé dítě, budeš to vnímat všechno jinak.

Pití - dávám jen převařenou kojeneckou vodu. A zjistila jsem, že dudlík v mé lahvičce nemí dírku na špičce, ale na boku té ploché násosky. To asi aby to miminku nestříkalo přímo do krčku :idea: :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 14:09

ŠTIKO: mě manžel taky bere Martina adělá s nim věci, která já bych nikdy nedělala, páč se strašně bojim. Manžel tvrdí, že by si semnou Martin nikdy nic neužil. Ta představa, jak leze po stromech nebo jezdí na kole popř. na motorce 8O 8O 8O . Děs taky se strašně bojim, ale vim, že kdybych to zakázala, tak mu budu kazit život a když ho budu tak chránit, tak z něj bude jenom domácí buchta, která se bude držet máminý sukně. Proto zavřu voči a ať si snim taťka dělá co chce. Už teď plánujeme, ja bude jezdit od první třídy na tábor, táta ho bude trénovat triatlon a co bude dělat maminka??? No ta se bude léčit v Bohnicích, páč jí z toho bude šibat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 14:16

jinak jsem teď ukápla slzu. Nemám mlíko a poprvé jsem musela dát místo obídku Martínkovi nutrilon. Ten tak řičel, že z toho prsu nic neteče, že jsem to u něj ještě neviděla. Bylo mi ho hrozně líto šmudlíka. Manžel mě pořád nutí kojit, jinak bych se na to už dávno vybodla a dávala bych nutroš furt. Byla bych rozhodně klidnější. Úplně mě sebere, když mu chci dát z prsu a to prso je jak vonuce a úplně prázdný. :cry:

Ani mi na to neodpovídejte, za to to nestojí. Prostě buď se udělá nebo ne. Naštěstí zásob UV mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
23.7.07 14:47

A tak to já ti klidně odpovím. Je to tak, že jednoho krásného dne stejně přestaneme kojit všechny. Ale ať to kojení bude končit dobrovolně nebo nedobrovolně, vždycky je to konec jakési etapy, která je moc krásná a nebude snadné se s ní loučit.
S chlapama je to tak, jak tu někdo psal, že oni si kde co přečtou a pak radí. A je to svatá pravda. :D :wink: Ale zase je vidět, že mu na vašem prckovi moc záleží :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.7.07 14:53

Tak jsem zpatky z rehabka a nevim, co sem vam chtela. :nevim: No tak vam jen reknu, ze opet kojim, jo a Stiko … na dovcu sme diiky zacpam jeli 4hod a Jenik to zmaknul. Dobry je jet tak, aby prcek zrovna spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
23.7.07 14:59

cestování: tak já bych to řešila tak, že by se dělaly přestávky, tak aby mělo dítě šanci se protáhnout. Rozhodně by mě ale tato dálka od možné rekreace nedradila.

Moře: holky já vám tak strašně závidim a to nejen to može, páč já po něm moc netoužim, ale hlavně tu rekreaci. Já bych taky tak někam jela a zatim jezdim akorát do krámu. Hold jsme se dali na hypošku, tak vše musí stranou. Závidim vám dost peněz na to, že si toto všechno můžete dovolit, ale zase já mám muže často doma a tak vlastně všechno kompenzuji tím, že jsem s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí