Poradna duly
Jana Čurdová
Žany , teda to je mezek.
(v dobrém slova smyslu samo). Hele a nefunguje metoda, nechceš, tak nedostaneš a on jednou ten hlad mít bude a pak mu dojde, že když se nenapije, toho hlada prostě bude mít a pak už bude pít sám a nebude mu to muset nikdo nutit? ![]()
Zanet … se mnou se Jenik taky jeden cas rval, a kricel i s prsem v puse, aniz by se napil, pomahalo jen nechat ho chvili rvat a pak mu do pusy kapnout vodu, ze jako neco tece a uz pil jak duha. ![]()
Stiko … ty brdo, na kolik prijde takovy trener??? Sem jen zvedava, nic za tim nehledej. ![]()
Sakra Jenik je po ty dovce nejakej venovaci, porad u nej nekdo musi byt.
Tak ja letim.
Jo a na socialku sem dnes volala a poslou mi vse postou a tak tam nemusim. ![]()
Pipi , já měla taky kojící krizovku, přes den jsem to ukojila a na noc se dorazil kaší. Teď mám dilema: zdá se mi, že malaká mám teď dost a nevím, jestli mám zkusit ho na noc jen nakojit. Mám strach, že zase začne kolotoč, co jsme měli před cca 14 dny, že se budil co 2 nebo 3 hodiny a měl i hysterák. Má to smysl si dokazovat, že ho ukojím nebo ho mám nechat na kašičce, když mu to evidentně vyhovuje? …asi jsem si trošku odpověděla sama, ale když mě v tom utvrdíte, budu přesvědčená, že je to to nej rozhodnutí.
Přijímám samo i nesouhlasné názory. ![]()
Cup … nechat kasi a byt vyspala matka s pohodovym nehladovym ditetem. ![]()
Taky vam je lito, ze je vsude mraky ovoce a deti to jeste nemuzou??? Meloun, merunky, nektarinky… ![]()
Luci , díky. ![]()
Jo, to je fakt Luci , člověk už by jim tak rád něco dopřál, viď? ![]()
Lu, trener stoji 350 na hodinu, manza mi to schvalil jednou tydne do podzimu a pak uz budu vdet jakcvicit
Cup … no prave. Ja sem dneska neodolala a dala sem Jenikovi ochutnat meloun, tak ho jakoze cucal, ale tvaril se velice nijace, no jakoze nevim, co si myslet. ![]()
Prave sem vyvarila flasku v kojo vode a je cela sediva a flekata.
Co delam sakra blbe?? Mate taky tu kojo vodu Aqua z lekarny???
Jo a Huggies Classic jsou pekne naprd, porad protejkaj, pac nemaj vzadu ten pruznej pasek. To zas byla koupe…
![]()
Ty jo Stiko to je docela dost, no ale zase se venuje jen tobe, ze jo. Ja ani nevim, jak se takhle pohybuji ceny.
![]()
To je poznat, je videt jak je to prima zenska a taky hlavne sikovna.
Jako ze nic, ale vazne smekam klobouk ![]()
Cup ,tak to je Jonáš frajer,že to takhle zmáknul ![]()
Lucci já vyvařuju v kohoutkovce a nedělá mi to ![]()
Huggies Clasic jsou skoro jako kdyby žádnou plínu neměl ![]()
cupina píše:Tiko , náš Jéjik ti určitě pomůže, bo to je poklad pokladů.
To je poznat, je videt jak je to prima zenska a taky hlavne sikovna.
Jako ze nic, ale vazne smekam klobouk a obdivuju ![]()
Lu , Huggies Classic jsem taky měla jen jednou a ráda je opustila. Ber to tak, kdybys nezkusila, tak nevíš, jaký jsou.
Joooo, to víš, meloun je nová chuť, si představ, že do nich skoro půl roku ládujeme jednu chuť, teď jim dáš něco jinýho a čekáme, že z toho budou celý urvaný a líbat nám ruce.
My zase zkusili banán škrábat lžičkou a ten mu jel. ![]()
Štiko , teda ty budeš pak kóča, ne že bs teď nebyla, ale ještě lepčejší. A bavilo tě to aspoň? Mě posilovna totiž nikd nebavila, vždyck jsem jen posilovala na doplnění, ináč mi to přijde jako pakárna. To se jdu raději proběhnout, nebo na kolo nebo squash a tak. A tyk jsem pak bla za chvíli jak rambo, bo mi děsně rychle rostě svalová hmota. Když jsem bla přes toho půl roku v JúEsEj, tak jsem pak za 2 minuty udělal 70 chlapskejch kliků, jsem měla bicáky a tricáky jak Arnold. ![]()
cupi,
no po tom mym rocnim lezeni to byla drina jako prase, ale ten trener te hodne motivuje. Sama bych to flakala a nikdy bych se k tomu nedokopala. vim, je to docela palka, ale to je jeste jeden z levnejsich. Ted sem ale kojila a kulda ten prs nechtela a hur se spoustelo mliko, muze to byt tim? ![]()
Mam si koupit ten velkej mic a cvicit doma, ale uz se nam nevejde do bytu ![]()
Štiko , taky myslím, že to na to nemůže mít vliv. Jediné, co jsem slyšela je, že když se maká hodně, ale jako fakt vrcholově, tak se může ta kyselina, co se přitom vylučuje dostat do mlíka a to je kyselejší, ale myslím, že to nemůže snad ani být tvůj případ. Navíc, kdo ví, jestli je to pravda.