Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
23.7.07 20:28

štiko, klííd, pila někdy z dudlíku?Jestli to není tím…ale když to nechce, tak jí zkus za chvíli zase nakojit. Nějaká troška tam určitě bude a třeba se ududá ke spánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 20:28

holkýý mně nešel net :-( :-( :-(
a od zítřka jsem mimo dosah :? no budu se těžko vyrovnávat :D

štiko zkus vodu

a porád jsem řešila clonu na kočár, a náhle přišel nápad :idea: no z auta jsem servala zadní barevnou clonu, přes kterou vidím :-) a nainstalovala na kočár, jé já mněla pocit osvícení a dokonalosti :-) :pankac: pak se rozběhl net a já juknu na MMB a pocit je v :-) bo už něco dovažaju :-( http://img4.mimibazar.cz/…b6335931.jpg /> no bych se klepla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.7.07 20:30

STIKO - zkus tu kasicku nabrat na prst a nech ji ho ocucat nebo ji to dej lzickou, neco urcite pujde, jestli ma hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 20:34

Hele štiko a v mrazáku nemáš mlíko? 6e by bylo dobré zamíchat do kaša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 20:37

nechce nic, volala sem tchanovi a priveze nutrilon, ten pila jako miminko. ted se pokakala, takova hneda troska s hlenem, chudinka, kdo vi jak dlouho to mliko nemam a proto pije po hodine :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.7.07 20:39

to je z toho cviceni, ze ja krava tam lezla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 20:41

Stiko nestresuj, lehni si s mimi do postele a přehazuj si ho z jednoho prsa na druhý a chvíli vydrž, ono si něco vysaje. Opravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 20:43

A ještě jeden hezkej odkaz http://www.kojeni.arcs.cz/index.php?…
Doufám, že mě nesežerete, ale já tomu strašně věřím, že nedostatek mlíka se rozkojí. Vím, že někdy je to jinak, ale já si to nechci připouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 20:51
alik076 píše:
A ještě jeden hezkej odkaz http://www.kojeni.arcs.cz/index.php?…
Doufám, že mě nesežerete, ale já tomu strašně věřím, že nedostatek mlíka se rozkojí. Vím, že někdy je to jinak, ale já si to nechci připouštět.

Jo Aliku taky se ti nechce věřit slovům: … a ráno jsem se probudila a mlíko pryč! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 20:59

Jo a já tady rozvinu teze o své inteligenci a tady se to zase zvrhlo na kojení :? :D
Tak jdu žehlit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
23.7.07 21:05

Já mám teda zase jiný problém. Malá mi večer v poho usíná u kojení. pak je tak tuhá, že jí hodím do postýlky a spí.
To už jsem se dočetla, že je špatně. Dítě se má ukládat bdělé a mělo by usnout samo.
Lucinku, když dám do postýlky vzhůru, tak spustí a po 40 min. se upláče. Zkusila jsem to jednou a je to strašný.
Když jí náhodou něco probudí, třeba hluk z ulice, teď se mi to 2× stalo v 10 hod., tak musí zase dostat cucnout, u toho usne hned, ale jinak řev.
Dá se to nějak odstranit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.7.07 21:10

Aliku asi dle odborníků blbá rada :arrow: náhražka
Ale věz že Any jsem uspávala kojením a fungovalo to v pohodě :wink: když jsem přestala kojit četla jsem pohádku a nakonec to manža v mém dalším těhu zkazil a usíná s ní :D Takže buď v pohodě a neber si to :wink: Nebo pokud tě to omezuje, udělej s Lucinkou jakási rituál, myslím že rychle pochopí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
23.7.07 21:22

Aliku ,
Matej tedy nastesti usina sam v postylce, ale nevim jak dlouho to klapne, protoze jak ted cestuje po posteli, tak jsem tam pecena varena, pac mam strach, ze si ublizi. :cry:
A kdyz nechtel spinkat kdysi, tak jsem ho vzala do postele a tam ho hladila po zadickach a neco mu septala do ouska. Pak bys ho casem mohla nechavat v postylce jeho a jenom mu neco povidat, no a pak zkusit i bez povidani? Ale ja nejsem odbornik, to me jenom tak napada. Jak postupne vycouvat z uspavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 21:38

Nazdaaaaaaaaaarek! Tak dilko se povedlo a uz tu mam konecne bodovky a zavedenou elektriku! JUPIIIIIIIIIIIIII! Tak jeste police, skrinku a šoupačky a bude to koplít! :)

Zanetko vez, ze bych ti take prala aby si nemusela pumpovat. Moc te za to ale obdivuji! Ja mela dost s jednim odstrikavanim denne v noci a ty pumpujes porad… proste nemam slov, ale ja uz ti to psala mockrat! :)

Tiko :oops: :oops: Jejdáá, to by snad udelal kazdy. Klidne mi posli SZ, co by se vam tak libilo a jak by sis to predstavovala a kolik max do toho chces vrazit. Neni problemek se po necem podivat uz takhle dopredu, abyste si udelali predstavu (s praci to neni zadny problem) a pak i treba neco objednat. Nebo ti pak reknu co si tak sledovat :) To zalezi na tobe, co by ti vic vyhovovalo.
Jo jinak jsem delala v CK (poradame poznavaci zajezdy autobusem po Evrope) a vedle toho i CA. Bavilo mne oboji :)

Cupousku Rozhodne jsem toho nazoru mit spokojene napapane spici miminko nez si neco „dokazovat“ a mit protivne placici mimi. Uz jsem to tu dneska psala… Takze pokud mu kasicka jede, tak mu ji dej a neres :)

Voda z kohoutku x kupovana tak mne dr rekla, ze uz nemusim davat vubec kupoanou kojo vodu do nutrilonu, ze ji mam davat normal z kohoutku. No ja presto dal kupuju, ale vim, ze tady mame vodu kvalitni.

Sticko Tak velikosti. Asi tak, Terka ma necelych 8 kg a meri 63 cm. Tez jsem si pred porodem myslela, ze cm udavaji i tu velikost.
Ale tedka nosi 68, nektere jsou ji i male, dokonce i nektere 74 jsou ji male, takze davam i 80! Nejde mi to na rozum, ale bohuzel to tak je. Kazdy vyrobce ma asi jine meritko, protze jinak si to nedovedu vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.7.07 21:39

TIKO: jo a jeste jedna vec, katalogy na zimni exotiku vychazeji koncem srpna tak ti pak reknu, az to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí