Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
1.10.06 09:42

Jo,jo to si říkám taky.Navíc mě vybírání a nakupováí vůbec nebaví takže když už se k něčemu rozhodnua pak se dozvím že je to špatný tak dostávám záchvaty zoufalství.Jak já závidím Žanet že tam u nich kočárky ani nepotřebuje.Já pořád pátrám po známých jestli nemá někdo jetý ,vzkoušený že bych si ho odkoupila a měla po starostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.10.06 09:50

Petis: A co ti podle tech povidacek vychazi? Me spis kluk :D Mozna se Dr. fakt spletl :wink: A s tim sladkym, to u nas se to rika naopak…kdyby to ale bylo takhle,tak mam kluka jak buka.
Jo a mimochodem, zdalo se mi o pikau !!!

Leny: Chudatko malicky, to je hrozny s tema nemocema, jeste k tomu angina, to je fakt hnus. :roll: Tak at je co nejdrive z nejhorsiho venku!
A s tema kocarkama to mam uplne stejny. Kdyz uz neco vyberu, tak si na diskuzi prectu spatny zkusenosti a jsem opet na zacatku… Ale ted jsem dlouho nekoukala a v hlave mi zbyly asi tri: Bebecar, X-lander a ten ceskej Patron Bohemia. Jinak je tam spousta hezcich a lepsich ale pod 20 tisic nejdou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
1.10.06 10:28

Holky, tak jsem Vás rychle přelétla, né moc pozorně :oops:
Musím se hlásit také ke zhoršení, už 5den horečka :twisted: :twisted:
Už to opět vypadalo dobře, ale v noci 2hodiny po Brufenu :! opět 39C :cry:
Bolest břicha, jo a v pátek mi Dr dala antibiotika ať je kdyžtak na:,–(ím a ty odpoledne vyzvracela :cry: Takže ve 3ráno telefon na pohotovost a tam NAŠE homeopatka :D Dala jsem Paralen do zadečku, ale to byl horor přesvědčit a uplatit Aničku, padl dárek na vánoce :D (osuška medvídka Pú) a ráno nám doktorka přivezla CHUTNÉ antibiotika, aby to Aniíčka jedla. Ona už toho má dost a přemlouvala jsem ji na každej sirup :cry: Tak snad už to bude v pohodě.

Jo Pet ještě k fusaku, mám kámošky s tím i tím a spokojeny všechny. A vem to tak naco kapucka, když má čepičku a je v kočárku kam netáhne. Já bych šla do Emitexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
1.10.06 12:20

Ahojky holky,preji vsem hezkou nedeli a dobrou chut pokud prave mate obiidek.My jeste ne,nebot jsme si prispali,vcera jsem nakonec myla okna i kdyz jsem chtela odpocivat,ale nedalo mi to,pocasi k tomu primo vybizelo.A jak to u me byva zvykem umeju okna a druhy den prsi takze me to ani neprekvapilo.Je mi hrozne lito vsech maminek co maji nemocny diitka :cry: ,kdyz jsou deticky male je to o to vetsi starost,musim zaklepat moje holky si to odbyli,nez zacly chodit do skoly a ted obcas probehne nejaka ta ryma a kaslik.Tak at se vam brzy uzdravi,jinak jsem procitala vcera vecer a docela jste mi udelali chute na pikao! primo ho miluju uz od detstvi -ale jen čoko :D a jsem rada zte nejsem sama co breci u superstar a vubec temer u vseho dojemneho :D ted davaj vsichni skolou povinni a jen ta hudba a jsem hotova… :) Jo a ty povidacky co kdo bude mit ,no nevim ja budu mit asi oboji.At uz je streda strasne se tesim jestli mi doktor rekne co to bude.Vcera mi koplo mimco uplne mistrně.nebylo to k prehlednuti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.10.06 13:27

Přišel mě od známé čínský kalendář,který má s naprostou přesností určit pohlaví dítěte podle věku matky a měsíce otěhotnění.Zkuste to ,mě to teda u Lenky ukazuje kluka a švíca má dvě holky,ale podle kalendáře měly být obě kluk.Na teď mě vychází holka,ale vzhledem k tomu že ze 3 tipů 3 nevyšly tak nevím,nevím.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.10.06 13:29

jj Leny, to uz jsem taky zkousela a i ja bych podle nej mela byt kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.10.06 13:50

Helik a který ten bohemia patron u tebe vyhrál?Mě se líbi tenhle,ale jen v červené ostatní barvy jsou jak zašedlé.http://www.patron-bohemia.cz/baby/obrtemp/79486043ede249fecc193f625fa2fc00_600_0.jpg

Pak se mě ještě líbí tento ,ale zatím jsem ho neviděla na vlastní oči.http://img.mimibazar.cz/fotografie/10374/detail882903.jpg

Petiso a myslíš že ty fusaky jsou tak velké aby do nich vlezlo dítě i příští zimu?Já teda nevím ale aby se ti ten dražší vyplatil.Protože jestli by se tam příští rok nevlezlo tak ho máš letos tak max na 3 měsíce.Já plánuji že dám oblečený dítě do té rychlozavinovačky a do tašky z kočárku,a kdyby to bylo málo tak přidám deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.10.06 13:55

Leny: Ktery typ to je? Ten Apollon alux? Ten vyhral i u me. Me si libi ten cerno-zeleny,ale nevidela jsem na vl. oci, tak nevim, jake ty barvy jsou. Ale momentalne jsem nejvic pro X-lander xa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
1.10.06 13:55

Myslim ktery typ toho Patron Bohemia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.10.06 14:02

http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Nějak se mě špatně objevily adresy.Snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.10.06 14:04

Ten bohemia patron je to ten uplně dole s vkládací taškou červený.A ten Retrus se mě líbí ten třetí v modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
1.10.06 14:45

Lenyo, Heliku,
chudinky děti, u nás je to už dobré. Teda s malým. Já zítra mažu k doktorovi, protože ta moje cholera je nemožná. Lenyo, to se divím, že to vydržíš až do zítra, s tím doktorem. Já bych mazala na pohotovost.

Matesso,
takže ty bys měla být kluk, jo? To je dobré. Kouknu, co bych měla být já.

K nám dnes přišel nečekán kamarád dolištovat podlahu, já ještě v pyžamku, jak klepal. No chaoz. Takže jsem celé dopoledne uklízela prach z toho, jak tu řezali ty lišty.

Jinak mimisci budou dávat později ještě větší kopačky, uvidíte. Teď se jen zahřívají. A co teprve dvojčata. Švagrová už moc moc chtěla porodit, jak se tam v devátém měsíci vrtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
1.10.06 15:25

Ahoj o nedeli! Pet , dobry napad s tema povidackama. Tak podle povidacek mi vysla 11× holka a 5× to proste na me nepasovalo :-)
Jo a podle cinskeho kalendare taky holka! :-D Tak jsem zvedava :-)

Marodi , posilam vam tam trosku slunicka a slaneho morskeho vzduchu, abyste se vsichni co nejdriv uzdravili :-)

Kocarky , ja vam to fakt nezavidim, to vybirani. Vim, ze bych v tom mela stejny chaos a byla jsem moc rada, ze se kamaradka nabidla a dala mi ten sportak, to je pak lehke vybirani. Vsechny ty kocarky jsou super, ale smarjapano, Kc20,000??? Za to by byla skoro letenka do Ameriky :-D

Vidim, ze budu muset trosku objasnit, jak je to s tim „mladikem“, co jsem si vzala za muze. Nereknu vam, kolik mu doopravdy je. Ale mozna staci, kdyz reknu, ze ma 18-letou dceru a 16-leteho syna (a nemel je ve dvaceti). Na svuj vek vypada dobre, proto jsem si ho taky vzala, ze? :-) Jeho tatovi je 76 a porad jeste pracuje a je velice cupr, takze se nebojim, ze by Danny nebyl po nem. Pred nim jsem chodila jen s „mladyma“ klukama, dokonce jeden byl o 8 let mladsi (trosku extrem), ale az s Dannym jsem konecne pochopila, ze potrebuju starsiho, trosku usedlejsiho, ktery vi, co chce a dokaze plne ocenit vsechno co delam a co mu davam. A taky je Vodnar, ktery ma na me - Blizence velmi dobry vliv a dokaze se mnou vyjit :! :D Takze jsem na nejvyssi miru spokojena a to jake ma na krku cislo, to uz je vedlejsi. :-)

Antikoncepce - tady v US vam musi byt uz pred porodem jasne, jakou antikoncepci budete pouzivat po porodu. Hlavnim duvodem je, ze oni nechteji, aby se deti rodily min jak rok po sobe. Neni to dobre ani pro matku, ani pro to druhe dite.

Heliku , s porodem do vany v nasi nemocnici - myslim, ze by se to dalo. Ta sestra mi primo rekla, ze uz se to stalo, ze byla rodicka ve vane a pak to najednou slo rychle, tak uz ji z ni nevytahovali, takze mimco se narodilo do vody :-D Ale standartni postup to rozhodne nebyl. Kdybych mermomoci chtela rodit do vody, tak si myslim, ze me z te vany nikdo nevytahne :-D
Porodni domy tu jsou, ale rekla bych, ze docela vzacne. Ja treba v okoli nemam zadny. Je jeden super v Miami, ale to je moc daleko. Prave se chci trosku podivat po internetu, co tady v okoli najdu. Hledam totiz dulu :-)

Jo, holky, zacala jsem 6. mesic 8O 8O

Hezky zbytek nedele! A jeste vam sem placnu seznamek, mame tu novacky, tak at se vidi :-D

TP - NICK (narozeni, bydliště, deti), kontrola, kluk/holka, jmena ? - Kamba (1972, Praha) gorilatko :-)
24.1. - Radka O. (1979, Frydlant n. Ostravici, Lukas 2,5) KO 17.10. Martin?

25.1. - Helik (1975, Praha, Anicka 3) Lucie

2.2. - Ryta (Kladno)
2.2. - Kuli (1973, Melnik, Lenka 3)
3.2. - Zanet (1973, Florida, USA) KO 19.10. prekvapeni, Anna/Gianni?
3.2. - Zlata (1977, Praha, Kamilka 8,5)
3.2. - Lilik (1977, stredni Cechy) KO 17.10. Lucie/David
4.2. - Mila (1980, Plzen, Dany 6 mes.) holka

5.2. - Hanna (1974, Kromeriz, Hanicka 1,5) kluk

5.2. - Majda (1978, Kladno) KO 24.10. Barunka

5.2. - Nane2 (1975, Brno, Vitek 5,5, Anicka 1,5) KO 30.10. prekvapeni David/Ester
5.2. - Lenya (1973, Brno, Lenka 4) KO 20.9 (utz), 5.10 Lucie/Ales
5.2. - Zuza (1978, Zatecko) KO 18.10 ?/Tomas
7.2. - Vittie (1976, Tisnov)
9.2. - Verenika (Plzen)
9.2. - Pipina (Berounsko) KO 5.10. (utz) Katka/Ondra
10.2. - Marci76 (1976, stredni Cechy, Eliska 8, Sarka 6,5) KO 2.10.
13.2. - Mahony (1977, Pardubice) KO 26.10. prekvapeni Alenka/Vojtech
13.2. - Stika (1971, Praha) Kristyna/Karolina?

13.2. - Jeje (1981, Trebic) KO 4.10 (24.10.) Terezka/Robin
15.2. - Kacka2 (1976, Prerov) KO 3.10. prekvapeni, Terezka/Honzik
15.2. - Xsonah (1976, u Benesova) KO 29.9. Lucie

15.2. - Mujka (1984, Brno) kluk

16.2. - Oren (Jikev) DVOJCATKA Terezka+Kristinka 

16.2. - AjkaZ (1979, Hodonin) KO 16.10, Anna/Ondrej
18.2. - Lucci (1979, Praha) KO 16.10.prekvapeni, Adelka/Honzik
18.2. - Lukaska (1978, C. Budejovice, Lukasek 3,5)
18.2. - Hlaviiicky3 (1973, Radka 12, Tyna 9) KO 4.10. Adelka/Adamek
20.2. - MaK (Praha, Kristynka 2,5)
20.2. - Emajka (Litovel) KO 2.10.
20.2 - Kuzelka75 (1975, Praha, Kuba 10,5) KO 10.10. DVOJCATKAAnetka, Terezka/Matej, Vojta
21.2. - Matessa (1985, u Sumperka) KO 11.10. (UTZ + narozeniny!!!) Nela?

21.2 - Petisa (1979, Sara 5,5) KO 9.10. ?/Adrien???
22.2. - Zoona (1978)
22.2. - Kubinka (Tabor, Vendulka skoro 3)
22.2. - Karca (Jesenice, Vasik skoro 4)
23.2. - Jahudka84 (1984, Praha) Samuel

23.2. - Pajka (1973, zap. Cechy, Danny skoro 4) KO 3.10. Karolinka/?
27.2. - Ruza (1978, Slany) KO 10.10. Klara/Ondrej
28.2. - Dendulka (1978, Severni Cechy, Stepan 8, Tomas 6)
28.2. - Zuzika (1979, Litomericko) KO 20.10. (24.10 utz). DVOJCATKA

28.2. - Hvizdicka (1973, Ceske Budejovice, dcera 16)
6.3. - Misa2 (1974, Zlin) DVOJCATKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.10.06 15:39

Ahoj, zdravím všechny maminy i mimísky.

začalo nám babí léto moc pěkně, i když dneska ráno nic moc - ale tady už svítí sluníčko, tak přeju všem ať jsou fit :wink:

Nějak jsem to tu teď nestíhala, ale koukala jsem, že tu řešíte otázku pytle na zimu?
Osobně si myslím - a první syn se mi taky narodil v lednu- že počítat s tím, že v tom prckové budou i příští rok - je nesmysl…
Kubík se na rodil, jak jsem už psala, v lednu a příští zimu už stejně seděl ve sporťáku a měl na sobě zimní kombinézu a přikrytý byl dekou… takže určitě kupovat pytel na teď.

Já spíš teď řeším - a možná by mi tu mohl někdo poradit - problém s vložkou do zavinovačky. Mám doma jednu péřovou, ale druhou nemůžu nikde sehnat. Nevíte někdo, kde by se dala nová péřová vložka do zavinovaček pořídit. Když nejhůř bude koupím s dutým vláknem, ale přesto pátrám.

Tak vám přeji krásné nedělní odpoledne, dávejte na sebe moc moc pozor.

Jinak moji mimískové asi moc velcí fotbalisti nebudou - jestli pak to nejsou dvě kopretinky. Zatím mě moc s kopanci netrápí - ale třeba si to později vyberou i s úrokama :roll:

Krásný den, PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.10.06 15:50
lenya píše:
Přišel mě od známé čínský kalendář,který má s naprostou přesností určit pohlaví dítěte podle věku matky a měsíce otěhotnění.Zkuste to ,mě to teda u Lenky ukazuje kluka a švíca má dvě holky,ale podle kalendáře měly být obě kluk.Na teď mě vychází holka,ale vzhledem k tomu že ze 3 tipů 3 nevyšly tak nevím,nevím.https://www.emimino.cz/modules.php?…

Ahoj holky,
tak jsem to zkoušela taky a to asi u 2 různých
a pokaždé mi vyšel kluk a čekam Lucinku, tak bych na to zrovna nespoléhala že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest