Poradna duly
Jana Čurdová
tahání za pindíka - taky provozujeme. jenom cekam,jestli se do nej taky tak stipne jako kdyz drzi me?
![]()
teda holky,chudáci kluci,kdyby tak věděli
![]()
Káča si taky šahá mezi nožky,jak je rozbalená.Nejlepší je,když je k tomu pos…ná
![]()
Jani , nemysli si, ze Matej si vzdycky pocka, az mu utru zadek. ![]()
Kde jste všichni
No jooo,Horáci,co? Tak já jdu na Letiště,abyste věděly
Tak předně všechno nej Adámkovi od Hlaviček k jeho půlročním narozeninkám!!!!! Moc ho líbají všechny Lišky!!!!
![]()
Jejíku strašně moc gratuluji k relativně dobrým výsledkům Terezky!!!!!! Jupíííííííííííííííííííííííííí!!!! Je to naše holka statečná a Lišáček jí posílá hubánka!!!
Štiko v tom nakupování mám stejnou úchylku jako ty,podívej co jsem objednala malému teď od nextu z nové kolekce ![]()
http://img4.mimibazar.cz/…b7242496.jpg
užívám si dokud můžu a dokud mi do toho děti nekecají co jako se jim líbí a co né!!! I když naše Áňa už začíná držkovat a dohadovat se semmou co si vezme a nevezme na sebe… to jsem zvědavá až bude v pubertě… ![]()
Lištička7 píše:
Mám obrovské štěstí,že můžu i devětkrát za noc vstávat ke svému živému miminku.....holky nezlobte se,že jsem Vám to sem napsala.....
Listi, nedalo mi to a koukla jsem tamna rijen 2007,je to opravdu moc smutne a souhlasim, at klidne vstavam tricetkrat za noc.
Chudak pani,snad ma vedle sebe aspon silneho muze,ktery ji podrzi a doda silujit dal a zkouset dal.
Tiko ta paní má už několik potratů za sebou…chjo je to strašně krutý,ale věřím,že jednou se se svým vlastním miminkem pomazlí… ![]()
Terez to mas pravdu
ale ja mela na zakladce tridni ucitelku Cihakovou a to se neda pocitat
a byla moc hodna a chytra a prijemna
Holky tak vy jste na číhané???
A to jako nevíte,že jedněm jdou na jedničce Horákovi,
druhým na Nově pojišťovna
a třetím na Primě Letiště?!!!!!
![]()