Poradna duly
Jana Čurdová
jojo zavrene, aby mi tam nenatekla voda. no mam strach jestli to nebylo zkazeny, byla touplna polivka, takova jina konzistence, ale mala to snedla cely a ja to taky chutnala a v pohode. mela jsem to vyhodit, ale uz mi rvala a nez se ohreje dalsi, kdyz je to z lednice kde je 5 stupnu, to by byla desna doba ![]()
Pipi prachy vrátila a hrozně se omlouvala,že neví,jak se to mohlo stát,prý jí ty dorty dnes přivezli,jestli chci vidět dodák a blabla
.Nic jsem vidět nechtěla,mě je uplně fuk,jak dlouho to tam má
Určitě jsem si neřekla-jo,tak jestli to byla čerstvá plíseň,tak se nic neděje
![]()
Stiko To asi bylo tím,že jsi to měla zavřené,ohřívat se to má doopravdy otevřené
Štiko: já bych teda měla strach, že to bouchne. Se to tam bude kumulovat a bum bác máš to po kuchyni. Jinak si myslim, že to víčko bouchlo ale ty jsis toho prostě mevšimla. Jestli tě Kája hlasitě pobouzela k rychlejšímu tempu, tak se snadno přeslechneš nebo si toho prostě nevšimneš. Mě se to stalo mockrát. Prostě v ten moment se mozek soustředí na něco jiného.
Mak: já dělala několik let ve výrobně dortů a moc dobře vim, jak na tom jsou s hygienou. Prostě dort může být čerstvý, ale ten korpus tam můžou mít napečený dopředu a pak snadno splesnivý. U nás se pekly korpusy jednou za týden. Třeba tenhle byl někde dole zapomenutý.
Jo já bych mohla vyprávět…
Ahoj holčiny,
zdravím po víkendu, ještě nemám dočteno, ale určitě dočtu.
Sandul do rychlozavinovačky jsem balila Lucinku tak 6 týdnů, pak začala kopat nožičkama a vždycky se rozbalila. Ale ještě pořád jí mám v kočárku jako podložku a dá se rozbalená použít třeba i jako deka ![]()
Mám nějakou levnou, stála kolem dvou stovek, myslím, že jedna se hodí. Teda jestli je to takový ten ctverec se suchym zipem ![]()
Stiko , my budeme bez táty od příštího pondělí na 3 týdny. Jede do Brazílie.
Hel jsem nějak out, ty se někam stěhuješ?
Tak se hlásím, že budu mít od pondělka bez přítele více času, tak bysme se mohly sejít třeba na kočárkování nebo třeba jestli vas pujde vic dohromady, tak se ráda přidám.
Je, ja nejsem prihlasena
Alik
Pipi no radši mi to ani neřikej
.Já jí věřim,že fakt mohl být dnes přivezený,ale stejně mě to naštvalo ![]()
Dekuju holky, jste me uklidnily, tak ja to budu ohrivat otevrene, vubec mi nedoslo, ze to muze bouchnout
Asi to bylo tim ohratim a povolilo to. Jinak by to bylo asi hnusny a kaja by to nejedla a me by to taky nechutnalo.
Ty jo tri tydny bez tatky to bych se pos… jeste kdyz se sotva hejbu s tim krkem, jak na potvoru ![]()
no bylo to jako polivka jinak je to hustejsi, uz to snedla, nebudu to resit ![]()
MaK , já bych jí asi taky pěkně seřvala. Nechápu, že si to vůbec dovolí
A Pipi , radši nevyprávěj nebo už si nikdy žádný dort nedám ![]()
Sandul , tak my jsme využili i rychlozavinovačku (fleesovou od Emitexu) i fusak (Emitex). Podle teplot jsem to do kočárku střídala nebo dala obojí. A do postýlky jsme měli bavlněné zavinovačky, ale to tak do dvou měsíců…
Tak jsme zvládli plavčo. Bylo to super, Dany řádil jak urvaný, zato Lukys se prvních deset minut tvářil, že každou chvíli začne bulet
. Pak už ho to přešlo, ale byl nějaký přejetý a moc nadšený z toho nebyl. Lektorka slíbila, že by mi nějaké lekce s jedním klukem odplavala, protože manža nebude pokaždé moct. A ještě nám dali slevu
. Kurz (10 lekcí) stojí 700,– a my jsme platili za oba 1000,– ![]()
Jenom neumím ty plavací říkanky… tak něco musím nastudovat. Nevíte nějaký odkaz?
Zuzi … ma webu unorcat jsou rikanky do vody. My jdem ve stredu, ja se tesiiim. ![]()
Hele holky… fotky z nasi dovci… http://klap.rajce.idnes.cz/Cesky_raj/#… ![]()
MaK … no teda… dobre zes prodavacku servala, plisen… i kdyz cerstva… ![]()
Teda Jenda kazdy ockovani pro-protivkari. ![]()
Luci , jééé díky… to mě mohlo napadnout tam kouknout
Ale teď se dívám, že jsou tam úplně jiné než jsme dneska měli v plavání…
Šroubka jsme měli, ale jinak úplně jiné… a já už skoro zapomněla jaké
Nějakou žábu… pak blabla něco… jedna plína fuč… druhá plína fuč
.. Jo a pak Hada… no a víc nevím
![]()
Lucci to jsou krasny fotecky
. my to plavco zrusili, mala stejne furt kasle a kejcha
Lucci fotky máte moc pěkný,jste pěknej pár a Jeníček ja naprosto úúúžasnej.Dokonce i Lenička se přišla kochat a mám vyřídit že je to moc pěknej prcek,a hned šla Lucku sprdnout že ještě neumí sedět
.
Peti tak tfuj tfuj ať je táta v pořádku a vy taky.U nás nikdo salomonelu neměla,ale u kamošky.Musely všichni na výtěr a pak měly asi 3 týdny karanténu a pak šly znovu na výtěr.Ale pokud bude manža v nemocnici a vy bude v pořádku tak by jste karantenu mít neměly.A nenaruší mu to tu novou práci.
MaK tak to se oslava školky trochu zvrtla.No ale ještě že tu plíseň jsi měla ty a všimla si toho než Týnka.
Štiko skleničky určitě ohřívej otevřený.Já jsem příklad té co jí buchla v mikrovlnce
.Stačí když ji otevřeš a to víčko na ji jen na volno přiklopíš,pak se ti tam nic nedostane a ani nevybuchne.
Sandul Rychlozavinovačky mám dvě 70×70cm,do 2 měsíců v nich byla celou noc i den,teď je střídám do kočárku pod malou aby ležela na měkkým.Pak mám 80×80cm,tu využíváme jen na válení na zemi.A flaušovou do autosedačky,v té jsem ji měla tak do dubna v kočáře a protože je celkem skřítek tak ji asi použiju i letošní zimu.