únor 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
11.8.08 10:26

Ahoj těhulíny!!!
Tak já jsem to v pátek nevydržela a nakoukla do dětského bazaru.Mají tam věci z Anglie. No samozřejmě jsem odcházela s dvěma bodíčkama :oops: To se prostě nedalo :lol: Navíc ty ceny…no nekup to :lol: a věci jsou jak nový.
No a v sobotu jsme byli v Německu a já proti všem svým předsevzetím, že nic nebudu kupovat jsem si koupila těhotenský rifle a dvě trika. :roll:
No jo, prostě hormony pracujou na plný obrátky a hlavně tam mají mnohem lepší ceny a výběr než u nás, což je polehčující okolnost 8)

Sammy, neboj, po okenářích uklidíš a budeš mít aspoň i vánoční úklid za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.8.08 10:35

Sammy : Nám dělali okna v květnu a pokud máte věcičky dobře zabalené, tak to bude v pohodě! Čekala jsem mnohem větší bordel, ale uklizeno bylo rychle. Hlavně až budete sundávat igelit ze skříní, tak opatrně, ať ten prach moc nezvíříte a bude to v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 10:57

Děkuju za podporu holky. Mám z toho opravdu hrůzu :evil: .

Pastelko, z toho si nic nedělej. Já jsem jako urvaná z řetězu, když vidím něco rozkošného na mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
11.8.08 11:26

Sammy, já se doteď držela, ale najednou mě přepadla taková ta správná pozitivní nálada, že přece musí všechno být O.K. a tak jsem neodolala. Jestli ve středu dopadne dobře to vyšetření, tak musím zase něco za odměnu koupit :lol: Ono potom jako když najdeš :wink: Ale je fakt, že bych měla počkat aspoň do 20.tt Jenže co člověk nadělá…

Jinak jsem četla, že pohlaví lze při spolupráci prťěte rozeznat už asi ve 13.tt, ale to je asi blbost. Už nevím kde jsem to viděla, zkusím to najít. Možná je to blbost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.8.08 11:29

Pastelko : Taky jsem to o tom pohlaví četla, ale to určují snad nějak podle postavení močové trubice nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 11:36

No být to na mě, tak by to mohlo jít vidět klidně ve 4 tt :lol: . Jsem praštěná, vím, ale ta zvědavost je hrozná. A jak se znám, tak se prcek jako naschvál nebude chtít ukázat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.8.08 12:19

Ahojky holky!
Samozřejmně jsem dietu nevydržela. už druhý den co jsem měla mí ještě rohlíky jen a čaj. jsem měla suché těstoviny a pak ríži. 3 žvejky a bombony. A pak rohlík s tvrdým salámem a pila jsem vodu ze šťávou. V so jsem měla roštěnku a v ne Kuře…No a prozměnu jsem 3 dny nebyla na velké…Takže jsem se průjmu už zbavila hurá!
Na chatě to bylo skvělé. No s babičkou jsme prokecali celý víkend. navštívila jsem 2 kamarádky. A prateta mi řekla že to bude kluk…Tak jsem zvědavá co to v sobě teda nosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.8.08 13:31

Holky: jdu nakoupit…stavím se asi večer.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.08 13:40

Tak já už z práce mizím.
nevím, jak a jestli se do konce týdne dostanu k PC, když to máme doma tak zastavěné, tak se opatrujte, pozdravujte bříška a podávejte info z kontrol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
11.8.08 14:03

Sammy, přeju pohodový pookenní úklid :wink: A hlavně všeho s mírou :! Ahoooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
11.8.08 16:29

Ahojky,
tak jsem se radovala, že by nevolnosti pomalu mohly přestávat a ono naopak. Večer a v noci jsem se nějak často objímala se záchodvou mísou a dneska už v sobě neudržím ani suchý rohlík :(

Tak doufám, že Vám ostatním je alespoň už líp.

Mirko82 , držím všechny palečky co mám, aby všechno bylo vpořádku!

Sammy , to tě obdivuji, že ještě zvládáš okna, já vím musíš, ale fakt máš můj obdiv!

Daisy , super, že už se zase cpeš, hlavně že jíš na co máš chuť.

Nic, jdu si zase lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.08 17:13

Holkýý, pomóooc, mně se sem nejde přihlásit..pořád to hlásí chybu v přihlašování, tak jsem klikla jaköby na to „zapomněli jste heslo?“ a ono že ok, že mi to pošle nové, neposlalo se nic, a já se sem prostě nemůžu dostat :cry:

Jinak jsem byla dnes na kontrole, tak je vše ok, CS mám 1, trochu bílkoviny v moči, ale víceméně vše tak, jak má být, příští čtvrtek jdu na odběry na komplet krevní testy (bojím bojím) a 8.9. na velký UTZ a do další poradny, tak konečně zase uvidím mimíska :wink:
Snad už za ten měsíc budu cítit pohyby a dozvím se pohlaví..

Terka (nepřihlášená Fireangel)

• Citovat
  • Upravit
11.8.08 17:46

JUKY:já jsem po čase zjistila, že mi je zle i hlady, jak nemám chuť k jídlu a nejím tak často, tak z toho, tak se snažím snídat, obědvat a ovoce a večeřet a ještě nějaký jogurt nebo oplatek, atd.ale taky toho moc nesním, malé porce, ale přece…snad začnu mít chu´t…přece jen začínám 15tý týden, tak bych měla, ne?!
Ale musím ti říct, že vážně do toho konce 12tt mi taky bylo uvej, každý den jsem blila, až pak to ustávalo..nejhorší to bylo, když jsem měla někam jet a jako naschvál jsem byla na wc…
ale to zvládneš, hodně pij a odpočívej, to přejde,fakt!!!
SAMMY:no, ona je prostě fakt obdivuhodná, to se jinak říct nedá!!! :wink:
TERKO:co to, jaktože ti to nejde, tak se zkus zaregistrovat znova, já fakt nevím, co jsi tam zmáčkla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.8.08 17:47

Fireangel : Neboj odběry dopadnou dopadnou dobře!
Zkus juknout, jestli ti e-mail „nesežral“ antispamový filtr. Jinak zkus napsat adminovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.08 17:54

MIRI:co děláte s prckem(nemyslím toho v bříšku) :lol: zvládáš to ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí