Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko : Malý je dneska pěkný protiva
Málem zničil žaluzie, teď zase taťkovi vypnul počítač, tak dostal na zadek. Taky nechce jíst, což je u něj docela problém, musí za den příjmout předepsané množství energie a bílkovin. Bílkoviny není problém, dala jsem mu odpoledne 5 lžiček jogurtu místo sváči a vyřešeno, ale tu energii nemám kde nahnat
Teď trucuje, jak dostal na zadek, tak si hraje s kolíčkama na prádlo a pofňukává ![]()
Už pár dní má večer zvýšenou teplotku, tak snad to jsou „jen“ zuby a né nic vážnějšího. Příští týden jsem s ním chtěla jít na očkování.
Hurááá, jsem tu
desetkrát to nešlo a po jedenácté samo od sebe jo..nechápu..no nic..hlavně jsem tu přihlášená nastálo a zničehonic si mě to odhlásilo..potfůrka podifná…
Jsem se trošku přepsala, nejdu za dva týdny, ale za týden a něco, příští čtvrtek, výsledky by měly být do týdne, snad..
TERKO.budou, neboj se, všem to musí vyjít ok…pošlu ti mailík, co mám,hm?! ![]()
MIRI:jej, já bych asi tak brzo po sobě děti nechtěla, vidím to u švagrové(8mi měsíčního, 3letou a 4letou, je to záhul, brr) a tak yjak mi bývalo zle, nedovedu si představit se starat o malé dítko, málem miminko…
Kámošce,co má stejného doktora jako já to řekl v 15tt,že budou mít holčičku..
Tak doufám,že to z něj v 16tt taky vytáhnu..=o))
JInak mě taky tvrdlo před pár dny (asi před dvěma týdny) břicho,pila jsem hodně magnezii,jak mi doporučil už minulé těhu doktor a magnezium v rozpustnych tabletach je jen na predpis,jsem zvedava co Ti na to DR. řekne,hned se pochlub.Mně kvůli tomu hlídali ten čípek…břicho mi u .těhu tvrdlo od 18tt a vše bylo ok až do porodu.Te'd taky začlo o něco dřív,ale přešlo to po Magnezce..a ted už zase klid.
Dneska bylo na Kladně hrozně,myslela jsem že padnu,takovej pařák…už se těším na to ochlazení,ale v sobotu máme oslavu výročí u bazenu s grilováním,tak doufám,že nebude lejt…
Fire: Gratuluji ke kontrole…
JInak se stavím zítra za chviličku razíme na Top Topic. ![]()
Mirko : Já jsem taky chtěla děti více od sebe ![]()
Lenousku : Já mám právě strach, jestli to nesouvisí s tím CVS. Na odběry jsem byla v úterý a ve čtvrtek to začlo. Klidový režim jsem se ale po odběrech snažila dodržovat a Tea jsem do pátku nezvedala vůbec a v sobotu jen občas. Koupila jsem si magnésko v tabletách (šumivý bych nevypila
). Dneska odpoledne to ale bylo trochu lepší, tak uvidíme.
MIRI:se povedlo tak hned? ŠVagrovka to tak chtěla, ale pro mě by to bylo moc…kolem baráku, tři děti a taky, chci si jednoho užít a potom mít druhé..
Mirko : No manža chtěl tak brzy po sobě a když se mi ho konečně podařilo přesvědčit, že počkáme, že si nechám dát tělísko, tak se ten měsíc zadařilo.
Koncert Teamu mi byl osudný
Delší dobu před ani po něm totiž tuleníčko nebylo. Taky jsem neměla mít plodné dny ![]()
MIRI: to nevadí, než se to narodí, malý bude mít skoro dva roky, to
už zvládneš, sice to bude asi trochu makačka,a le jak se bobínek narodí, tak zapomeneš na to, jestli bylo plánované, nebo nee ![]()
já se budu po prvním chránit a potom až tak za tři roky to zlkusíme..jednak kvůli tomu, že si fakt malé chci v klidu užít a pak, budeme stavět, tak dvě malinké děti nejdou.....(myslím tak hned po sobě)…ale určo jsi ráda, že to tak je:) já bych byla i tak… ![]()
A prcek(jak se jmenuje) bude si mít s kým hrát ![]()
Mirko : Jmenuje se Teo
V únoru mu bude rok a půl. Já se zatím snažím si to těhu tak nepřipouštět k tělu (nedaří se mi to ani trochu), dokud nebudou výsledky… Mimi je tak trochu plánovaně neplánované ![]()
MIRI: nepřipouštět těhu k tělu, to už teď nejde, vždyť budeš v druhém trimestru a výsledky dopadnou samozřejmě DOBŘE!!!!
Ale taky mám strach,ale to už budeme mít asi pořád, celé těhu, pak u porodu, pak jak se narodí atd atd. tak neboj, bude to OK!!
Jinak jdem chrupat, tak i vám kráásné sníčky ![]()
Ahoj těhulky
![]()
mrzí mě,že tu nemůžu být častěji,ale Charlottka má období mamánka,tak ji mám furt jako ocásek ![]()
JUKO-tak já normálně nemám problém lítat letadlem,ale v těhu je to trochu „složitější“,ale snad to zvládnem..musíme!
Do Itálie budem odlítat až asi za měsíc za dva,takže už bych mohla být bez nevolností doufám
..
My v Anglii žijeme(asi 8 let) manžel je angličan,ale teď dostal prac. nabídku do Itálie,takže se stěhujeme tam
…
Tebe ty nevolnosti opravdu trápí..chjoo už mě nic nenapadá nějaký figle..
..Tak vydrž
!
SAMMY-no zatím to docela jde,snažili jsme se ji vysvětlit,že prostě něco nemůže,že by ji potom zase bolelo bříško a tak to docela zabírá…Jen má někdy takový „výkyvy“,že nechápe proč ona má něco jinýho než my..takže nechce jíst,ale když si vezmeme to co má ona,tak to jde,takže občas máme dietu všichni
..
Opatrně s tím uklidem a dávej na sebe pozor
.
MIRKOS-vybraly jste dovču
??
PASTELKO-jo jo anglická kvalita
…Taky se bojím až přijedu domů,že tam oběhám polovinu krámů
..
DAISY-super,že je ti už líp a užila sis víkend
..
TERI-super,že se podařilo
.
MIRKO-tak co jak je magnezko nezabírá..?
Jinak s tím kočárkem pořád nevím..Charlottka už chodí dobře,ale nevydrží dlouho,tak ještě uvidíme
,ale to odrážedlo možná není špatný nápad
.
holky víc nevím..ostatní zdravím ![]()
Kammi : Neboj, malá si zvykne! Je fajn, že aspoň bolení bříška na ni zabírá. Na Tea budu muset něco vymyslet, protože jemu zdánlivě po snězení „normálního“ jídla nic nebude.
No Magnesko jsem si zatím vzala jen 2×, lepší to zatím není, spíše v noci to bylo dost blbé, půl noci jsem nespala
Uvidím, co na to dr., jestli jsou nějaké změny na čípku, nebo něco.
Holky tak mám salmonelu!V 11 hodin mi to řek dr. V jednu tam jdu