Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
7.8.09 10:57

Tak chlapek z mesta odesel. No ale porad nevime na cem jsme. Tuhletu fakturu uz nam asi nebudou moct zrusit, ale ze se bude snazit nam mozna pristi fakturu zrusit, jako ze by nam dali 3 mesice zdarma. Ze namm daji vic casu na zaplaceni tehle faktury. Ale stejne jestli si spocitaji kolik vtdelame a to jsme mu jeste rekli vetsi prumer tak nam to asi nedaji. No ze po vikendu nam da vedet. Takze dalsi cekani :roll: se zjevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.8.09 11:59

Katy - tak budu držet všechny palečky, at vam přiklepnou 3m zdarma!
Byla by to velka pomoc.
Tak dám se do toho a držím :lol:
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
7.8.09 12:40

Ahojky maminy, jak se máte???

janíku blahopřeji ke skvělím výsledkům :potlesk: :potlesk:

dnes jsem volala na gyndu o výsledky krve, které mi nabírala dr. minulí pátek, neni to ten screening, ale asi takové ty běžné krevní testy a prý je vše v pořááádku. včera jsem byla na odběru krve, kvůli tomu screeningu a ve středu jdu na utz, tak jsem dost napnutá jak to dopadne…

kac - tedy vy si budete krásně užívat vaše dovči, také bych někam moc ráda vyrazila, už jsme 4 roky nikde nebyli, myslím za hranicemi, nejdřív pokročilé těhu a pak stavba baráčku, takže finance nezbyli. tak snad příští rok. no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.8.09 13:11

Katy,d ržím palečky, ať to vyjde, kdyby klaply ty 3 měs zdarma + odložení faktury, mohlo by vám to pomoct......

Dneska jsme byla kvůli bolestem hlavy od k r ční páteře na rehabilitačním… musím vypít denně 3 l a více a já jsme ráda za litr a půl :( To bude mazec.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.8.09 14:22

Weveriko - na dovolenou u more v hotelu bychom taky neměli. ALe především, by nas to nebavilo. Sedět na jednom místě. Vždycky jsme cestovali.
Poprvé, jsme byli v Rakousku když měl H 1,5roku. Celý kemp bavil tím, že chodil a za sebou tahal myš - ale myš od PC! No pokrokové dítě :lol: Sebou zimní doplňky a spal v tenké čepce. Jezdili jsme hlavne pře Rakousko tam třeba 2-3dny a do Slovinska - řeka Soča.K moři jsme taky museli, ale stačí nám tam pár dnu.Když jsme jednou H oznámili na dovolenou pojedeme do Rakouska. H : jéééé pojedeme k moříííííí. Tak jsme museli dojet k moři. :lol: Ale kdyby manžel nebyl „akční“, tak bych pod stan taky nejezdila, protože bych nevěděla jaké vybavení, a starat se o vše to bych taky nedala. Máme tak nějak neřečenou dohodu: já chystám věci pro sebe a H a jídlo na půl.Petr-manžel stan,vybavení, svoje věci a na dovolené vaří on. Z mých připravených jídel. Kdo totiž vaří neumývá nadobí, ze? :lol:

Markit - já se taky musím do pití nutit. Teď už je mi lépe, takže tak nějak mi to jde. Ale asi 2litry denně už dám! Ráno vždycky mám velkou žízeň což jsem nemívala-nikdy! Piju těhu čaj, kávu-slabou :oops: , meltu, a vodu se šťávou. Mineralky minimum, protože bublinky mi nedělají dobře.
Možná ti pomuže nakoupit - Libča - nějaké juice různé druhy, at se ti nepřepijou,jaké ti chutnají a ředit je vodou, nějaké šuměnky-vitamínové -třeba jsou magneziové. Mit to pořád po ruce, Třeba jednu sklenku u postele jednu v obyvaku-prostě to do sebe VLÍT! Potom napiš jestli jsi úspěšná v prolívání tekutin hrdlem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.8.09 15:48

No holky nevim jestli nam to daji, rekli jsme mu kolik mame asi denne prodej a to jeste jsme rekli trochu vic nez mame a taky kolik mame hypoteku a pujcku, tak jestli umi pocitat tak pochybuji ze nam to daji. Maji to dat k posouzeni k nejakym financnim poradcum a ti nejsou blbi. No ale s tim uz jsem se celkem smirila. Akorat teda porad nevim na cem jsme. Odhadce na barak nam rikal ze maximalne muzeme dostat tolik za kolik jsme to koupili.
Akorat jsem vcera p-sala starostce te obce kde mame ten pozemek jestli nevi kdy se tam budou delat site, tak odpovedela ze oni to nemaji v planu :evil: tak to jsme v :-) . Uz jsem psala te agenture co nam ten pozemek prodala, ale pochybuji ze mi odpovi. Ted zkousim kontaktovat majitele tech vedlejsich pozemku tak snad se mi nekdo ozve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.8.09 18:45

holky moje dneska hazu o 100 pero, jsem uplne vycerpana, to snad nikdy neskonci,,,, v po jdu na KO tak jsem zvedava, co rekne mudra na to, ze vazim o 2kg min nez minue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.8.09 19:26

Jizvi, kolik uz jsi celkem zhodila, co jsi tehotna? když jsem čekala Kity, ležela se mnou pa pokoji paní, která za 4 měsíce těhotenství zhodila 6 kg a skončila na infuzích s tzv. zvracivkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.09 20:36

Jizvi, tebe to ještě nepřeslo??? To je mi lito!!!!
Taky by me zajimalo, kolik jsi uz zhodila kg?
neprihl Kac

• Citovat
  • Upravit
25926
8.8.09 09:35

Dobre ranko

Jizvi to je des s tebou, opravdu preji at uz te to brzy prejde :wink:

Markit jak je?? co brisko?
Hele musim se zase fotnout jestli mi porostlo brisko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.8.09 18:13

ahoj holky tak vy hubnete jo?ja jsem ve 14 týdnu a přibrala jsem 7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.8.09 18:18

janysku fakt jo? 8O tak to zatim vedes :lol: ale neboj casem te dozenem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.8.09 21:56

katkaty - no fakt jo taky jsem se ve čtvrtek zhrozila když mě sestra v poradně,sice jsem měla na sobě džíny,ale nepopřu co je evidentně vidět.dneska jsem byla na naštěvě u mamky a divila se mýmu břichu,ptala se mě kam až porostu,tak jsem řekla že nevim,a říkala že tam musím alespon paterčata,nebo že to mimi bude ještě větší než můj synovec.narodil se před 2 měsíci a měl 4170g ted má asi 7 kg.
fakt je mimísku chutná jim od rano do večera i v noci tak uvidím kam až porostu.

prej vypadám jak v 7 měsíci. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.8.09 19:06

Cau koceny, tak jak zijete? My se vratili z chaloupky a docela jsme si to uzili. Teda az na ty my zas… nevolnosti, ale uz tyden nebliju, jen kdyz cejtim kour, nebo se predklonim, nebo nejakej parfem, krem atd. Ob ctyri chalupy vecer zatopili, ja vysla pred chalupu a hned sla blejt. no snad me to uz prejde. Meli jsme to rozdeleny, ja fungovala s kajou dopoledne od tech sedmi a tatka od poledniho spani, kdy me bylo zle.
Vetsinou ji vzal na cely odpoledne na kolo na vylet, projezili cely Cesky svycarsko. Ten druhej tejden uz jsem se zmohla na vylet do Hrenska na soutesky lodickou a taky jsme byli v nemecku v aquaparku. museli jsme tam koupit kaje plavecky za 13EUR, jinak by ji tam nepustili, ale jsou skvostny, fakt je v nich k sezrani a je nadsena ze ma oprsenku jako mama.
Vecery jsme si teda moc neuzili, bo zase spi ze chce drzet za ruku, tak od osmi do deseti ji drzel tatka a od deseti ja a on sel dolu na telku. no vecer jsme se s manzou moc nevideli, ale zase me bylo blbe, tak mi to nevadilo.
Vareni jsem zvladla, pekla jsem vsechno v remosce ve stodole
Kaja letos mela uz 5 klistat, jsou to pekny svine a nechtej se treba hodinu pustit, to je des ji drzet a vyndat ho.
Jinak prdola uz je zase na chate s mamou a ja jdu zitra na KO a ve ctvrtek si ji na vikend privezeme domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
9.8.09 20:53

Ahoj holčiny,
to jsem zas musela načítat dozadu :D
Na mě se to teď valí, budu muset na Policii podat na jednu podvodnici trestní oznámení (to bude poprvé v mém životě, ale některá poprvé bych si nechala ujít :( ) Jinak všechno v pohodě, žaludek už nehloupne (předem se tímto omlouvám všem, kterým je ještě špatně) a kromě toho, že bych 24 hodin denně spala :-) , je to celkem fajn.

janysku nic si z toho nedělej, že ti říkají, že vypadáš jak v sedmém měsíci, já mám břicho jako buben a na takové připomínky se jen šklebím :-P

stiko ty nevolnosti nezávidím, ale tu chaloupku moooooc :wink:

jizvi to snad není možné, na to už asi neexistují žádná slova útěchy, co?

katkaty faktury, starosti, to je šílené, držím palečky, ať vám vyjde všechno tak, jak chcete.

kac dovolená, mňam, mňam, užij si ji v pohodě a v klidu.

markit pití, to je boj - ale teď jsem na sebe vyzrála, mám v lednici pořád vychlazenou neperlivou vodu a to celkem jde. Co se nálad týče, pořád bod mrazu. Mám obavy, že tímhle tempem chudera mimi tatínka nepozná (do té doby ho uškrtím nebo on mě prodá do ciziny :D :D :D )
Ale myslím, že na nálady máme právo, no ne?

weveriko to je fajn, že je všechno v pořádku, dej vědět, jak dopadne UTZ :potlesk:

Mějte se moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital