Poradna duly
Jana Čurdová
jizvíková píše:
hrozno nemuzu, hazim vsechno se slupkou, zatim zvladnu jen ledovy salat, ale z toho nepriberu, no mam 2 tydny do ko, jinak jsem dostala torecan
manza tam byl se mnou a rikal ze to jsou vetrelci,, jeden ukazal zada, celou pater a druhy byl z profilu a boxovaljinak jsem presvedcena ze spodni je kluk a horni holka, ale nevim proxc
Jizvi, šlupky jsou blbý. Já četla (a u mě někdy fungovalo), že nejlepší je ovoce bez šlupky - hlavně jablka, ty jsem musela vždycky oloupat. Měla jsem to tak i při minulém těhu, jablka zabírala nejdelší dobu, ale taky ne pořád.
Já mám zase pocit, že je to kluk. Ale měla jsem ho i při prvním těhu - a to do konce těhotenství, dokud paní doktorka na porodním sále neřekla - je to Anežka. Do té doby to ale byly jen moje pocity, nenechali jsme si říct pohlaví předem.
jabllka taky nemuzu
dneska letela i okurka ![]()
tak kdyz mas anezku to jsem zvedava jak se trefim ja
jizvíková píše:
jabllka taky nemuzudneska letela i okurka
tak kdyz mas anezku to jsem zvedava jak se trefim ja
Ty máš přeci jen víc možností, u mě to bylo 50:50 ![]()
Před pár dny jsem byla u kamarádky a ona si hrozně vychvalovala jednu instantní krupicovou kaši, co dělá svému chlapečkovi. Dostala jsem na ni takovou chuť, že jsem ji hned koupila a udělala nejen Anežce, ale i sobě. Byl to dost risk, protože mléčné výrobky mi dělají nejhůř, ale dopadlo to naopak. Asi na ní teď budu přežívat ![]()
Jizvi a už víš, jestli jsou dvouvaječná? Asi jo, že po IVF? Já se jen ptám…páreček by byl dobrý
![]()
Vojtu teď venčí děda za domem na hřišti…lítá tam cca 6 dětí, ale nejvíc je slyšet toho mého generála-křiklouna ![]()
s tím bytem máte pravdu, taky jsem už více-méně odhodlaná do toho nejít…i když zahrada blízko je lákavá
…ale tady mám přes ulici tchýni, kámošky, školku hned za domem…večerku ve vedlejším vchodě - občas tam lítám v papučích
to jsou s malým děckem výhody k nezaplacení. Když Vojta spal, letěla jsem tam s vysílačkou ![]()
Jizvi - tak prozradíš nám, kolik jsi celkem zhodila???
Já jsem zatím nepřibrala ani kilo, tak jsme docela ráda ![]()
Jinak zkus si dělat silné třeba drůběží vývary… i když v nich nic mít nebuděš - zeleninu, nudle nebo co máš ráda, zasytí a dodají energii… mě na nevolnosti pomáhaly docela slušně…
S tím bydlením, já mám 3+1 ale málo úložného prostoru - musé se to dořešit a nějak nebyly finance..... ale jsem ráda za 3 pokoje. Na druhous tranu do cikánské čtvrti nebo ulice bych nešla ani omylem… nejsem rasistka, to určitě ne, ale cigány fakt těžce nesnáším… jiné národnosti a etnika mi fakt nevadí.
Je toho hodně ke zvážení…problémem obecního bytu je i stále se zvyšující nájem. díky bohu já mám byt v osobním…
Tak to je dost… i když tam máš 2… jinak fakt zkus holý silný vývar…
Cauky, ja si vcera dala vino a nektarinku a celej vecer blila
at uz to prejde, co Jizvi je to nekonecny
Stiko je to fakt nekonecny a umorny, ja jen jedu do lekarny nebo na postu a je mi zle a to me veze manze, ridi opatrne, aby mi nebylo zle a stejne hazim ![]()
vyvar zkusim, dik
Jizvi, taky me vsichni stvou s hlaskama, vydrz to prejde, bych je chtela videt, kdyby 3 mesice denne blili. ja uz se jen kouknu do zachoda a chce se mi
hele to mam stejny dojdu se vyurat, vidim misu a je mi soufl
Cauholky,zdravim po delsi dobe,vratili jsme se od babicky. teda vy jste se pilily. Vsem gratulace k rostoucim miminum, stiko,gratulace k chlapeckovi,pry se u kluku malokdy na sono spletou,pokud je mimis natocenej a ukaze se,tak pry pokud je to kluk,je to krasne poznat. Tak budes mit taky parecek. U nas Martin nedal zezacatku radost nad chlapeckem najevo,ted je videt,jak je rad,holt bude to jediny nositel jmena a to v cele rodine. Jinak mne je dobre,i kdyz posledni tri dny blinkam,ale to beru furt jako normal.
Holky,taky jsem asi 2 noci za sebou mela pocit,ze mimino citim,myslim,ze zamenit se strevama to fakt nejde,tak bud uz se ozyva nebo ja blbnu.,
Jinak Berenike,s tim bytem,taky bych do toho nesla,hlavne z OV do statniho-nikdy.I kdyz je tam jeden pokoj navrch.
Zatim pa Lenka
jo a jeste mi reknete,jak pocitate,v kolikatym tydnu jste???????Podle MS nebo UZ?????Ja podle MS 14. a podle UZ uz vylime 15. tyden. termin mam posunutej na 7.2. Dik L.
Holky drzte se, nic jineho asi nejde rict ![]()
kiki to fakt ze citis pohyby??? Ja to porad nejak sleduji a kolikrat pochybuji jestli tam neco je
teda doufam ze je vse oki, uz abych to taky citila, gratulka. No ja jsem si metrik posunula podle dr a utz ![]()