Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
11.8.09 20:17

Tady je muj dnesni pupik :lol: nevsimejte si tech prasklin po prvnim tehu :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.8.09 20:26

Katy, pěkné máš bříško..... já se chci fotit až koncem týdne, ať to mám zhruba co měsíc :D Ale teď to spíš vypadá jako špeky, než těhu bříško :D :D

Ahoj mísojelen a Alexo24. My se asi neznáme, ale doufám, že si sem tam napíšem :D

Míšo, já ten screening v 1 trimestru vůbec mít nebudu, až za 2 týdny v 16 tt tripple testy, je to na totéž, ale méně spolehlivé, co tak vím od holek. Ale je fakt, že narozdíl od děvčat mám utz zhruba co 2-3 týdny, takže je mimi hlídané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.8.09 20:41

Markit.hl- dekuju za privitani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.8.09 20:44

weverika- tak v cr se to jeste relativne da.. ja bydlim v rakousku a u nas to stoji 160euro :( ale co nadelame… sla bych na to i kdyby to stalo dvakrat tolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.09 20:45

Alexo taky te vitam zpet, a koukam ze ti holky o tom NT screeningu uz rekli dost :wink:

Markit no me uz holky dokopaly tak jsem musela :lol: a dekuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.8.09 20:47

Katkaty: ahooj, dekuju za znovu privitani :wink: mas krasne brisko, ja mam tak maleee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.8.09 20:56

Alexo já mám zas hodně velké… jako v 5-6 měsíci :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
11.8.09 21:18

Alexo no ja taky nejsem zadny hubenour tak ty speky vysly jeste vic napovrch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.8.09 21:47

Katy, kde máš jaký špaky?? Ty asi nevíš, co to špeky jsou, tak to nic co tam máš nazýváš špekama…

…holky pomóóóóóc mě snad Kity s Ivou dneska zničííííííí..... řádí ve vaně a je jicih furt všude plno krom chvil, kdy sedí u PC..... :(
To se k nim pak nedostanem my s Liborem, neb ob:,–(í každá jeden… to pak i 2 hod nevylezou z pokoje a jsou jak myšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.8.09 22:26

Alexo, aha tak to jo, ale pro ten klid to stejně stojí, nevím jak ty, ale já bych nerada měla Downatko, a hlavně když už jednoho špunta už máme . je to fakt lepší se to dozvědět hned a něco s tím můžeš udělat než třeba po porodu nepřipravená na tuto možnost a být v šoku… tedy tuk tuk tuk nikomu ani mě to tedy v žádném případě nepřeji. už jdu spinkat, tak zítra se tu na chvilku stavím, abych vám napísala jak jsme dopadli. páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
12.8.09 00:45

Zdravím všechny po delší době. Neměla jsem možnost se k vám dostat. Všem gratuluji k úspěšným KO :wink:
V pondělí jsem musela k dr. V neděli večer jsem zničeho nic našla na kalhotkách krev a začalo mě bolet bříško. Strach jako blázen, sledovala jsem to celou noc.Ustávalo to a už jsem jen malinko špinila. Hned ráno jsem jela k dr. Podle ultrazvuku mimčo je snad v pořádku, srdíčko bije a špunt tam řádil o sto šest. Snad to může být prý z placenty, která je dost dole a tím jak poroste děloha,dostane se placenta výš a bude to dobré. Nebo nějaký hematom -nebo jak se tomu říká - který ze mě vyšel. Mám ascorutin a utrogestan.Klidový režim - tak se fakt šetřim,abych něco nezvorala :? Krvácení už ustalo. A cítím se lépe, tak snad dobrý…

Katy ať vám vše vyjde. Kurňa, už by se mohlo blízkat na lepší časy.S tím pozemkem je to teda fakt na nic. Agentura vám prodala zasíťovaný pozemek a on není? A je to vůbec stavební parcela?
Kač - sem si vás představila, jak lovíte :D dobrá historka.
Berenike - s dědou mě to mrzí. Zase to pro něj bylo vysvobození jak píšeš. Upřímnou soustrast. Co se týče bydlení - já bych zůstala, ten blázinec a hromada domků by mě odradila.A jak píšeš házet peníze do něčeho co není moje - třeba se vám naskytne, něco výhodnějšího.
hkač - pochlub se, jak jsi to mamce sdělila :D
kiki - párkrát už mi taky přišlo,když jsem ležela úplně v klidu ,že v podbříšku úplně dole něco cítím. Aspoň jsem tam tedy nikdy nic takového necítila - tak nevím…
Alex - to je super,že tě zvracení opouští. Nějak jsem nepostřehla, kde bydlíš, že se chystáš do ČR? Aha už čtu rakousko.Pániii tam je krásně a kde? Někde v alpách? Tam bych brala chatu :)

jůůůů - Katy, krásné bříško - to už je fakt těhu :) jsi mě naočkovala, zítra se taky fotnu … kde máš špeky prosim tebe… takový těhu bříško ti náhodou moc sluší :wink:

Markit - si užíváš teda s holkami, ber to z té druhé stránky - aspoň je u vás veselo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.8.09 07:45

Dobre ranko,

teda Leniku, opatruj se a davej na sebe pozor, uvidis, to bude ok :wink:
Katy, to mas krasny brisko

Ja doufam, ze uz se mi ulevi, navic ted v tomhle pocasi mam obden celodenni migreny, je to fakt na palici.

Jizvi, zkus pit Gravimilk, ten ma hodne vitaminu a stopovych prvku

drzim palecky na vase KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.8.09 08:37

ahoj holky :wink:
stiko já jsem na tom s migrénami podobně, nic na to neberu, v těhu mám strach a jinak mi stejně každý nový prášek zabral maximálně dvakrát a pak už ne, tak prostě čekám, až to přejde :roll: :wink:
Leníku tak se hlídej a hezky klidový režim, ať jste oba v pořádku, moc držím palečky :wink:
Alexo taky tě tu opět vítám a neboj, bříško najednou vyleze, ani nebudeš vědět, jak :D
Katy no paráda, to tvoje bříško :wink: když to srovnám, já už mám břicho a ne bříško, ale mě to zůstalo po Vojtíškovi a nestihla jsem to shodit :wink:
Markit tak to si s holkama docela užíváš, co? :lol: už byla malá u toho zubaře?
weve držím palečky na screeningu :wink:
miso tak to je krásný, že se budeš vdávat, těším se na fotečky :wink:
kiki tak to je super, jestli už opravdu mimčo cítíš :wink: já už taky něco malinko, ale spíš je to jako převalení, ale taky to nejsou střeva :wink: a když se ke mě o víkendu přitulil Lukášek, najednou jsem cítila, jak mám víc vystouplý bříško, jakoby se mimčo nalepilo na Lukáška, to bylo zvláštní :wink:
Kac taky držím palečky na kontrole :wink:
jizvi držím palečky, ať přibereš a nemusíš do nemocnice :wink: prcci ti dávají zabrat :wink:
hkac takže si necháte pohlaví mimča zase jako překvápko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.8.09 11:27

Ahojte,
ještě vás nemám přečtené, tak nereaguji, jen :
kotrola dopadla jak jinak než dobře, krev dobrá, mimi 75mm a schovaval se za placentu, takze nebyl videt ani spodem ani přes bříško. Jen hlava a jednu chvilku srdicko… :roll: Budu doufam, že má i jiné části těla :lol: :lol: Tak sice dal fotečku, ale rikala jsem ze ne, ze je to v tom případě zbytečné. No byla jsem zklamana- partyzan jeden!! :lol:
Na Veveří jdu na ten odber-amnio. Jak jsem tam volala, tak me chtela objednat na 7.9. - coz jsem nechtela, (protoze 11.9. jedeme do Francie v patek 500km a sobotu 850km, takze to bych riskovat nechtela) Tak 19.8. jdu se domluvit s pani Dr. a tam si s ni domluvim termin. Zrejme sestřička nemela cas se se mnou dohadovat…nebo neco vysvetlovat. Muj Dr. mi rekl, ze se to muze delat přelom srpna-září-což by mi vyhovovalo nejvic-to jsem ji ale do telefonu neříkala, to by bylo trapne. Tak budu cekat do 19,9 :(
Ptala jsem se taky Dr. na to jestli nestaci nejaky spec. UTZ, tak mi rekl, ze jakykoliv spec. UTZ nespocita chromozony a tim nevylouci Downa. Ze měl konkrétně ve případ ve své ordinaci. Všechny vysledky dobré, UTZ, krev, věk 34,5 a bohužel se narodil s timto postizením. Rikal, ze hodně věci jde rozcvičit, ale toto postižení je stálé a žádné cvičení nepomůže. Je to na celý život.
No tož další čekání. Další KO mám 9.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
12.8.09 12:30

Ahojky maminy, tak už jsme dorazili ze screeningu - vše je v pořádku mimi má 11cm, hezky se tam vrtělo, bylo to moc krásné. srdíčko bylo krásně vidět jak mu jí bije. jenže nebyla moc vidět pusinka, tak jdeme na další utz 26.8. chtěli příští týden, ale to budeme na dovče… tak se tam pak rovnou zaregistruji k porodu, aspon tam nepojedu jen tak, ale sfouknu 2 mochy jednou ranou. už se těším až mimíska zase uvidím. tak se mějte krásně a užívejte si, páček ted tu 12 dní nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí