Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
26.6.12 17:09

Jé tak mi dnes konečně vyrazili mezi lidi na hřiště a na kolo tak si Jiřík aspoň užil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.6.12 22:51

KAtka zvládá spaní po o bez plenky a bez nehod. Dneska se ani nepočůrala… jen to kakání nějak nemá vychytané. kdo to má z těch gatěk prát :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.6.12 13:43

@Marau To Mája zase kaká tak, že předem neupozorní (jestli bude čůrání nebo kakání). Normálně by mi to nevadilo, akorát když jsme venku a najednou je bobek na zemi :D. Praní gatí jsem si užila dost, Mája byla od září doma bez plen a všechno bylo v kalhotkách. :roll: Ale už jsem zrušila koš na počůrané oblečení (tj koš s víkem), tak doufám, že mi Mája neukáže, že to bylo moc brzy :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.12 23:15

Koš na počůrané nwezavádím, osprchuju pokaděné, počůrané nechám uschnout a pak to jde do koše na prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
29.6.12 07:55

Hkac, gratulace k oddudlíkování :palec: A co schůzka rodičů? Sem nevěděla že to pořádají už před prázdninama :-o

Janýsku, to je super že už jste mohli vyrazit ven ;-) malý vypadá max. spokojený :-D

Marau, vám gratulace ke skoro odplenkování :palec: my s kakáním problémy nemáme už dlouho, zato čůrání je boj :( Kiki už mohla být dávno bez plen, jenže jelikož se opět počůrává na truc a v noci se často vzteká, tak jí pleny vzít nemůžu :( když v noci spí v klidu, tak je suchá, ale málokdy usne hned a za celou noc se nebudí a ani jednou nevztekne :( na včera se rozhodla o 00:18 že má vyspáno a bude řádit, na dnešek se vztekala o 1… Ale včera jsme dorazily k rodičům, tak si ji naši vzali k sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.12 14:44

Myši…tak držím pěstí ať už to jde bez vztekání tenkrát jsme si přeci psali že jirka čural na truc tuk tuk tuk od května už ne dokonce udrží svěrač než doběhnem na wv např. oblíbená je billa když stojíme frontu dneska jsme byli v cukrárně na zmzce a taky vydržel ještě nám tam vlezla malá holka jsem myslela že jí za ty copy vytáhnu ale křičík na jiříka ještě ne ještě ne a on musíme počkat říkám ano ano takže jsem to pořádku donesly kam měli :jazyk: :jazyk: :palec: :palec:

a novinka: dneska jsem byla na školení…udělala testy prošla s plným počtem bodů a zítra poprvé na noční :roll: :roll: zrovna noční a potkala tu,,krávu,, pardon za ten výraz ale jinak se to nedá i když kdyby to mělo být dle zvířátka tak je to lichotka ale v lichotce to nemyslím–dneska ani neodpověděla na pozdrav---moje,,rádobynadřízená,, my spolu dělali na stejné pozici než jsem šla na mat. já jí zaučovala pač tenkrát se vracela ona---ted je,,šefka,, a stouplo jí to do palice :cert: :cert: :cert: ale já s nedám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
29.6.12 17:05

Jani, na volecky narazis vsude :-))) Prijemny vstup do pracovniho procesu :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.6.12 17:07
@kikina2004 píše:
Jani, na volecky narazis vsude :-))) Prijemny vstup do pracovniho procesu :-) :pankac:

Leni moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
29.6.12 22:26

Jani, tak to je super, že Jiřík takhle vydrží ;) ona tedy Kiki taky bez problémů, ale jakmile jí něco přelítne přes nos a naštvu jí tím že není po jejím, tak prostě čůrá :zed: :zed: :zed: tedy nikdy ne plnou dávku, spíš si jen cvrnk aby ukázala že ví jak na nás :cert: :cert: :cert:
A už to píšu přes půl hodiny, malá ještě nespí, tak už totálně nevím co jsem ještě chtěla :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.12 23:19
@kikina2004 píše:
Jani, na volecky narazis vsude :-))) Prijemny vstup do pracovniho procesu :-) :pankac:

něco mi o tom povídej.
od 15.4. jsem na MD, 16.4. jsem poslala papíry na firmu do Prahy. 30.4. jsem psala účetní jestli a kdy poslala papíryna soc.
na soc mi řekli, že to tak měsíc trvá.

30.5. jsme zjistila, ž e na soc stále nemají papíry, volala a psala jsem účetní, nereagovala, pak sjem se sní spojila přes kolegyni, něco poslibovala a nic. pak jsem se jí 18.6. dovolala s tím, co má za problém s nojí MD? prý žádný, jen 2 měs trvalo jít do archivu a vytáhnout moje papíry :zed: :zed: a že to 13.6. poslala.

v pondělí mi teda potvrdili, že tam papíry jsou - že přišly 21.6.!! týden pošta v rámci Prahy.. dobrý :cert: :cert:
zároveň mi to účetní poslala mailem… hmmm na příloze pro soc. je datum 20.5!!! nasraná jsem zatnula zuby doufajíc, že už bude vše OK

dneska mi přišel ze soc mail, že jim ta kráva poslala špatnou přílohu!!!

@Mysicka31 Když Katku chytne hysterák, počůrá se taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.6.12 08:19

@Mysicka31 Nebudeš teď někdy nakupovat ve Vlnapu? :mrgreen: :mrgreen: Představ si, že už nemám ani jedno klubíčko 8o. Kamarádka si objednala batůžek pro dcerku a já zjistila, že nemám z čeho.

Včera jsme byli v ZOO - vzala jsem Anežku ze školky poo a když jsem pak viděla, jak se doma nudí, tak jsem překonala svoji lenost a i v tom vedru jsme se vydaly do ZOO - bez kočárku, cesta nám trvala dvě hodiny, protože v botanické byla nějaká akce pro děti - skákací hrad, sprchy a mlžidla, soutěže a nanuk zdarma. Doma jsem přichystala na svačinku doma upečený chlebíček a když jsme si ho chtěly venku dát, zjistila jsem, že zůstal namazaný doma na lince :pocitac:. No ale zvládly jsme to v pohodě, akorát jsem utahala sebe mnohem víc než holky, usnula jsem dřív :lol:. A to Mája včera nespala poo :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
30.6.12 23:50

@hkac
Teď jsme u našich v Nejdku, ale nakupovat se nechystám… nakupovala jsem včera, ale oblečení v obchůdku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to víš, není to NEXT nebo H&M ale ani ietnamci a krásné šaty/sukně (buď šaty ke kolenům nebo dlouhá skukně ;) ) za 280, trika za 130 a 90 a krátká sukně za 170 ;-) a čepička pro mimíse za 10kč :mrgreen: a vše nové!!! 8o škoda že těch čepiček neměli víc :-( jo a Kiki sem vzala 3 trička za 29kč, taky úplně nový :palec:
No, ale dom jedeme už v pondělí dopo, takže na nákupy do Vlnapu se bohužel nechystám :-( a já mám vlny zatím víc než dost, se mě před měsícem nebo dvěma sousedka ptala jestli něco nechci, že má doma a už neplate a nemá to komu dát, sem řekla že tedy jo, ale nečekala jsem, že donese 1 velký pytel a 4 menší 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (asi velikosti jako mívají občas ty obr tašky tuším v Albertu :think: prostě mi donesla tak 10kg minimálně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) to snad ani nezlvádku zpracovat za celý život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i když bych tampotřebovala zajít páč nemám doma modrou mimi vlnu a Marau chce něco pro Vítka :D

Balim to, Kikina usla teprve před čtvrt hodinou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
1.7.12 00:04

To jsou ty šaty co jdou i jako sukně ;-) dám foto i sukně, ale nemám tu u našich k tomu vhodn triko, tak jsem zvolila to růžový vypadalo asi nejlíp, ale mohlo by být i lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.7.12 11:06

@Mysicka31 Tyhle sukně/šaty mají teď v Lidlu ;) ale cenu nevím, pro mě to není :lol:.

Vlna nevadí, já teď zjistila, že ta paní u našich, co u ní nakupuju bavlnu, má už i akryl, takže ji objednám tam. Cena je podobná těm akčním u Vlnapu 8o (jsou to ale jiné příze a výběr barev v té cenové kategorii je mnohem větší) a hlavně to budu mít až s dovozem domů :palec:.

Včera jsme byli v Lefíku (dětské centrum nedaleko Výstaviště) a Mája tam došla sama, nebrali jsme ani kočár (jen tak pro představu, ZOO je po cestě v necelé polovině, do Lefíku je to asi 5km) 8o 8o 8o. A večer obě holky usnuly okamžité poté, co vlezly do postele :potlesk:. Takže už vím, jak budem trávit letní dny - žádné hřiště, ale dlooouhé procházky :lol:. Tak kdybyste se někdo z pražských chtěli někdy sejít v Lefíku, budem rády. Jsou tam od 10 do 18h denně krom pondělí. Včera jsme tam byli v tom příšerném vedru a je tam líp než venku. Celodenní rodinné vstupné je tam asi 80Kč, my máme za polovičku z nějakého slevového serveru a máme tyhle vstupy ještě dva, tak se podělíme, když se ozvete včas ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.7.12 11:52

Možná jsem to sem už dávala - tip na dárek: razítka. Jedny máme a jsou super. Máme ty velké, dají se pak použít jako omalovánky a hlavně ta barva jde krásně umýt i vyprat jen vodou. Budem u Ježíška objednávat další ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí