Poradna duly
Jana Čurdová
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 10.9
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 13.8
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO ???
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO ??
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO 4.8
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO 4.8
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO ??.7
hkac - Helča 32 let, Praha, Anežka 3 roky, TP 14.2. 2010, NT screening 5.8., KO 7.8.
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO ??
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO ??.7 _Lůca_ - Lucka 26 let, Praha, TP 23. 2. 2010, KO 24. 8.
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO ??
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2.2101, UTZ 12.8
Sobinka, 25 let, jižní Čechy, TP 25.2. 2010, KO 19.8.
prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.
Ahojky maminy
všem kdo jste absolvovali ko a utz blahopřeji ke skvělím výsledkům.
kiki tobě blahopřeji ke chlapečkovi. to musel mít ten tvůj dr. dlouhou praxi. mě v 16tém týdnu řekli, že to na 80% vypadá na holku a pak na 4D utz nám řekli a ukázaoli a vyfotili pindíka a kuličky. takže docela sranda…
nástřih - minule mi doporučila sestrra v urzu tento olejíček https://www.weleda.cz/…masaz-hraze/
já si to masírovala, ale bohužel jen 3 tt, protože pak mi řekli, že budu rodit císařem, tak jsem přestala, kdybych věděla, že budu rodit přirozeně a tak rychle, tak massíruji až do konce. měla jsem i přes to 2 stehy, takže si myslím, že to pommohlo. ¨
dávám vám sem odkázek na můj pohodový porod. už jsem ho sem dávala, ale připojuji ještě jednou
ahoj holky
tak premyslim kolik me bude stat ten screening, zvlast kdyz jsou dva ![]()
taky me zajima jak dlouho to trva a co vsechno zjistujou?? jdu tam 13+4
Ahoj holky. Tak NT screening mám negativní. Hrozně se mi ulevilo, ale nějak se pořád ještě nedokážu radovat a ani se mi to moc nechce vykřikovat do světa..
Jizvi, ten screening spočívá v tom, že ti vezmou krev, naměří určité hodnoty, a pak (nebo předtím) na UZ změří šíjové projasnění a určitou délku. Všechny hodnoty hodí do počítače a vyjede výsledek. Mně ho řekli hned, protože na krvi jsem byla před dvěma týdny. Platila jsem 1000 Kč + stovku za fotku. Neni na ní toho moc vidět, ale pro mě je podstatné, že mimi žije, bije mu srdíčko (slyšela jsem ho i viděla) a je dokonce o den starší než podle MS. Sice ještě za sebou nemám ten osudný den 13+0, ale minule se miminko přestalo vyvíjet už někdy kolem 11.týdne, tak snad už mám to nejhorší za sebou. Bála jsem se příšerně, včera jsem strachy i brečela
.
Všem nám přeju, ať nám bříška přinesou jen samé radostné okamžiky..
Ahoj Jizvi,no skoro bych rekla,ze cena bude stejna,ne?????Jinak Uz trvalo kolem 10 minut,hledal sijove projasneni,nosni kustku-oblicej teda skryval,ale nakonec ji odhalil,cinnost srdicka+nas nechal srdicko poslouchat,udelal prurez mozkem,jestli jsou symetricke hemisfery,koukal na prstiky,pry u downa by se jeste nezacaly vyvijet,ukazoval naplneny zaludek,coz znaci dobrou cinnost traviciho traktu,jo ukazoval horni a dolni celist a nakonec kdyz se mimino natocilo,tak hodil na celou obrazovku detail slapky,to byla prca,vypadala jako velika a pry ma 1cm. No a nas exhibicionista teda ukazal jesta bimbase.Ted cekam do zitra na komplet vysledky,tak doufam.........L.
gratulluju to je skvely , ze to mas negativniiiiiiiiiiiiiiii
ja jdu na krev pri KO takze 10 a 17 screening, teda jestli je to ta krev co ma byt u projasneni…,, ja byla minule taky uklidnena , kdyz jsem videla jak se vrti, ted se trochu bojim, prece jen kriticke obdobi
jinak dneska mam bolesti bricha, jako kdyz mi nekdo taha z obou stran za bricho , fakt extra vec
jizvíková píše:
gratulluju to je skvely , ze to mas negativniiiiiiiiiiiiiiiija jdu na krev pri KO takze 10 a 17 screening, teda jestli je to ta krev co ma byt u projasneni…,, ja byla minule taky uklidnena , kdyz jsem videla jak se vrti, ted se trochu bojim, prece jen kriticke obdobi
jinak dneska mam bolesti bricha, jako kdyz mi nekdo taha z obou stran za bricho , fakt extra vec
Jizvi, ta krev je určitě ono.. Břicho mě bolí skoro pořád, dost často se chodím kontrolovat, z toho už asi „nevyrostu“, to mi bude souzené až do konce. Doufám, že šťastného.
Jinak si myslím, že cenu budeš mít stejnou. Aspoň u mého gyndr. žádná jiná suma nebyla a hlavně si myslím, že jediný rozdíl by mohl být v tom, že budou měřit projasnění a délky u dvou miminek, ale všechno je to za chviličku a počítači je jedno, kolikrát to počítá ![]()
weveriko nazdarek ![]()
jizvi urco bude stejna cena ![]()
hkac velika gratulace
a uz se nestresuj, tentokrat bude mimi v poradku a zustanes s nama az do stastneho konce
stejne tim nicemu nepomuzes jak se budes stresovat a ver ![]()
kiki to je super ze to tak dr dukladne proklepl, me to takhle dopodrobna nedelal ![]()
Ahojte!
Tak všem gratuluji
Kdo byl na KO
Hkac k negativnímu screeningu
Kiki k ujasnění pohlaví - chlapečka budeš mít super do páru k vaší tanečnici!
Janyskovi k průkazceeeeeee ![]()
Jizvi k registraci a platit screening, bych řekla za jedno = bříško, ne:-)
Markit - doufam ze Klarku(? těch jmen je tady moc) moc zoubky zlobit nebudou a ať to má uz vše rychle za sebou!! A zářivý úsmev!
My jsme dneska byli u logopedky, tak máme procvičovat jazycek, máme slabe svaly-špičky a středu. Tak budeme na sebe doma vyplazovat jazyk, olizovat lízátko
a posilovat.
Mějte se krasně spokojena bříška a zase zitra nakouknu mám tady práce jak na „kostele“ ![]()
Pa Kač
hkač gratuluji, že to máš negativní… začínám být pomalu nervozní, jak jedna za druhou chodíte na toto vyšetření a já vím, že mě nečeká… až tripple za 3 týdny.
Ahoj Marki,tak predne drzim Kiki palce,at zoubky neboli. No,ja pokud dobre dopadne NT,zase nepujdu na Triple testy. Rikal,ze neni duvod,takze mne ted (snad) bude cekat az sono srdce ve 20tt a geneticky UZ ve 20tt.l.
jeee- to se omlouvám ![]()
kdyz potom odepisuji dle komentare „dole“, tak tam jiz nejsou metriky se jmény, dle kterých bych se vedla.
Já jsem skleroza na jmena - potom mám takové malé trapasy.
Asi holčiny budu jmenovat K. - to bude jistota, ze se strefim ! ![]()
Kač
Katkaty píše:
weveriko nazdarek![]()
jizvi urco bude stejna cena
hkac velika gratulace
kiki to je super ze to tak dr dukladne proklepl, me to takhle dopodrobna nedelala uz se nestresuj, tentokrat bude mimi v poradku a zustanes s nama az do stastneho konce
stejne tim nicemu nepomuzes jak se budes stresovat a ver
Mně to taky takhle dopodrobna nedělal. Jen změřil projasnění, CRL (asi délka od hlavičky k zadečku???) a bylo to. Ono stejně toho moc vidět nebylo, protože mimi koukalo dolů a obličej ani neukázalo (viz fotka v albu).
Katkaty, já se nestresuju pořád, ale před těmi UZ to nějak nemůžu ovlivnit. A zvlášť teď, v tomhle kritickém období. Snad až tento týden překonám, bude to lepší. A až začnou pohyby, tak by to mohlo být ještě klidnější. I když jak se znám.. ![]()
Kač - nemusíš se omlouvat, taky si nepamatuju, kdo má koho ![]()
Kiki - tak já jsem měla zatím utz každou kontrolu, tak uvidím, jak to bude vypadat po tripplech. Snad to bude vše OK.