Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
5.8.09 09:59

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 31.1.2010, KO 10.9
h.sona - Sona 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, UTZ 13.8
Delfina - 32 let, Praha, TP 3. 2. 2010, UTZ 27.7.
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 3.8
misajelen - 25 let, Jižní Čechy, TP 6.2.2010, KO 29.7.
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO ???
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP 8.2.2010, KO 6.8.
stika - 38 let, Praha, Karolinka 2,5 roku, TP 8.2.2010, KO ??
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2. 2010, KO 4.8
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 12.2.2010, KO 4.8
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO ??.7
hkac - Helča 32 let, Praha, Anežka 3 roky, TP 14.2. 2010, NT screening 5.8., KO 7.8.
Berenike - Veronika 28 let, Ostrava, TP 16.2.2010, KO 29.7.
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP 17.2.2010, KO 12.8
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO ??
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO ??.7 _Lůca_ - Lucka 26 let, Praha, TP 23. 2. 2010, KO 24. 8.
Ppetra - Petra 28 let, Břeclavsko, Matěj půl roku, TP 24.2.2010, KO ??
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2.2101, UTZ 12.8
Sobinka, 25 let, jižní Čechy, TP 25.2. 2010, KO 19.8. 

prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
5.8.09 11:48

Ahojky maminy
všem kdo jste absolvovali ko a utz blahopřeji ke skvělím výsledkům.
kiki tobě blahopřeji ke chlapečkovi. to musel mít ten tvůj dr. dlouhou praxi. mě v 16tém týdnu řekli, že to na 80% vypadá na holku a pak na 4D utz nám řekli a ukázaoli a vyfotili pindíka a kuličky. takže docela sranda…

nástřih - minule mi doporučila sestrra v urzu tento olejíček https://www.weleda.cz/…masaz-hraze/
já si to masírovala, ale bohužel jen 3 tt, protože pak mi řekli, že budu rodit císařem, tak jsem přestala, kdybych věděla, že budu rodit přirozeně a tak rychle, tak massíruji až do konce. měla jsem i přes to 2 stehy, takže si myslím, že to pommohlo. ¨

dávám vám sem odkázek na můj pohodový porod. už jsem ho sem dávala, ale připojuji ještě jednou

https://www.emimino.cz/…s/story/6554

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.8.09 12:01

ahoj holky
tak premyslim kolik me bude stat ten screening, zvlast kdyz jsou dva :lol:
taky me zajima jak dlouho to trva a co vsechno zjistujou?? jdu tam 13+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.8.09 12:07

Ahoj holky. Tak NT screening mám negativní. Hrozně se mi ulevilo, ale nějak se pořád ještě nedokážu radovat a ani se mi to moc nechce vykřikovat do světa..

Jizvi, ten screening spočívá v tom, že ti vezmou krev, naměří určité hodnoty, a pak (nebo předtím) na UZ změří šíjové projasnění a určitou délku. Všechny hodnoty hodí do počítače a vyjede výsledek. Mně ho řekli hned, protože na krvi jsem byla před dvěma týdny. Platila jsem 1000 Kč + stovku za fotku. Neni na ní toho moc vidět, ale pro mě je podstatné, že mimi žije, bije mu srdíčko (slyšela jsem ho i viděla) a je dokonce o den starší než podle MS. Sice ještě za sebou nemám ten osudný den 13+0, ale minule se miminko přestalo vyvíjet už někdy kolem 11.týdne, tak snad už mám to nejhorší za sebou. Bála jsem se příšerně, včera jsem strachy i brečela :oops: .

Všem nám přeju, ať nám bříška přinesou jen samé radostné okamžiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.8.09 12:09

Ahoj Jizvi,no skoro bych rekla,ze cena bude stejna,ne?????Jinak Uz trvalo kolem 10 minut,hledal sijove projasneni,nosni kustku-oblicej teda skryval,ale nakonec ji odhalil,cinnost srdicka+nas nechal srdicko poslouchat,udelal prurez mozkem,jestli jsou symetricke hemisfery,koukal na prstiky,pry u downa by se jeste nezacaly vyvijet,ukazoval naplneny zaludek,coz znaci dobrou cinnost traviciho traktu,jo ukazoval horni a dolni celist a nakonec kdyz se mimino natocilo,tak hodil na celou obrazovku detail slapky,to byla prca,vypadala jako velika a pry ma 1cm. No a nas exhibicionista teda ukazal jesta bimbase.Ted cekam do zitra na komplet vysledky,tak doufam.........L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.8.09 12:12

gratulluju to je skvely , ze to mas negativniiiiiiiiiiiiiiii

ja jdu na krev pri KO takze 10 a 17 screening, teda jestli je to ta krev co ma byt u projasneni…,, ja byla minule taky uklidnena , kdyz jsem videla jak se vrti, ted se trochu bojim, prece jen kriticke obdobi

jinak dneska mam bolesti bricha, jako kdyz mi nekdo taha z obou stran za bricho , fakt extra vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.8.09 12:16
jizvíková píše:
gratulluju to je skvely , ze to mas negativniiiiiiiiiiiiiiii

ja jdu na krev pri KO takze 10 a 17 screening, teda jestli je to ta krev co ma byt u projasneni…,, ja byla minule taky uklidnena , kdyz jsem videla jak se vrti, ted se trochu bojim, prece jen kriticke obdobi

jinak dneska mam bolesti bricha, jako kdyz mi nekdo taha z obou stran za bricho , fakt extra vec

Jizvi, ta krev je určitě ono.. Břicho mě bolí skoro pořád, dost často se chodím kontrolovat, z toho už asi „nevyrostu“, to mi bude souzené až do konce. Doufám, že šťastného.

Jinak si myslím, že cenu budeš mít stejnou. Aspoň u mého gyndr. žádná jiná suma nebyla a hlavně si myslím, že jediný rozdíl by mohl být v tom, že budou měřit projasnění a délky u dvou miminek, ale všechno je to za chviličku a počítači je jedno, kolikrát to počítá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.8.09 12:44

weveriko nazdarek :wink:

jizvi urco bude stejna cena :wink:

hkac velika gratulace :potlesk: a uz se nestresuj, tentokrat bude mimi v poradku a zustanes s nama az do stastneho konce :wink: stejne tim nicemu nepomuzes jak se budes stresovat a ver :wink:

kiki to je super ze to tak dr dukladne proklepl, me to takhle dopodrobna nedelal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
5.8.09 13:44

Ahojte!
Tak všem gratuluji :srdce: Kdo byl na KO
Hkac k negativnímu screeningu
Kiki k ujasnění pohlaví - chlapečka budeš mít super do páru k vaší tanečnici!
Janyskovi k průkazceeeeeee :-)
Jizvi k registraci a platit screening, bych řekla za jedno = bříško, ne:-)
Markit - doufam ze Klarku(? těch jmen je tady moc) moc zoubky zlobit nebudou a ať to má uz vše rychle za sebou!! A zářivý úsmev!

My jsme dneska byli u logopedky, tak máme procvičovat jazycek, máme slabe svaly-špičky a středu. Tak budeme na sebe doma vyplazovat jazyk, olizovat lízátko :-) a posilovat.
Mějte se krasně spokojena bříška a zase zitra nakouknu mám tady práce jak na „kostele“ :lol:
Pa Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 13:49

hkač gratuluji, že to máš negativní… začínám být pomalu nervozní, jak jedna za druhou chodíte na toto vyšetření a já vím, že mě nečeká… až tripple za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.8.09 14:10

Ahoj Marki,tak predne drzim Kiki palce,at zoubky neboli. No,ja pokud dobre dopadne NT,zase nepujdu na Triple testy. Rikal,ze neni duvod,takze mne ted (snad) bude cekat az sono srdce ve 20tt a geneticky UZ ve 20tt.l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.8.09 14:11

Kac,Klarku mam ja :lol: markit ma Kristynku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
5.8.09 14:22

jeee- to se omlouvám :oops:
kdyz potom odepisuji dle komentare „dole“, tak tam jiz nejsou metriky se jmény, dle kterých bych se vedla.
Já jsem skleroza na jmena - potom mám takové malé trapasy.
Asi holčiny budu jmenovat K. - to bude jistota, ze se strefim ! :lol:
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.8.09 14:27
Katkaty píše:
weveriko nazdarek :wink:

jizvi urco bude stejna cena :wink:

hkac velika gratulace :potlesk: a uz se nestresuj, tentokrat bude mimi v poradku a zustanes s nama az do stastneho konce :wink: stejne tim nicemu nepomuzes jak se budes stresovat a ver :wink:

kiki to je super ze to tak dr dukladne proklepl, me to takhle dopodrobna nedelal :roll:

Mně to taky takhle dopodrobna nedělal. Jen změřil projasnění, CRL (asi délka od hlavičky k zadečku???) a bylo to. Ono stejně toho moc vidět nebylo, protože mimi koukalo dolů a obličej ani neukázalo (viz fotka v albu).

Katkaty, já se nestresuju pořád, ale před těmi UZ to nějak nemůžu ovlivnit. A zvlášť teď, v tomhle kritickém období. Snad až tento týden překonám, bude to lepší. A až začnou pohyby, tak by to mohlo být ještě klidnější. I když jak se znám.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.8.09 14:28

Kač - nemusíš se omlouvat, taky si nepamatuju, kdo má koho :D
Kiki - tak já jsem měla zatím utz každou kontrolu, tak uvidím, jak to bude vypadat po tripplech. Snad to bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí