Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak dnes po ultrazvuku. Bohužel fotku mi nedali a já si o ni zapoměla rict, nakonec to vypda ze jsem bud ovulovala pozdeji nebo není neco v poradku, no uvidíme, sekla jsem se o dva týdny, takže jsem ted v 5tt. Jinak mimčo má 12mm a na ultz mi říkali že všechno ok, no ale doktro říkal že je nějak špatně umístěný, nejsem z toho moudrá. Tak uvidíme jestli poroste hcg, ale doufam ze vsechno bude ok.
Taky jsme byla na ultrazvuku, mimčo má 1,46cm, jsem 6+4tt. Vše je OK, kontrola za 3 týdny.
@Elizabeth88 - podle délky, když porovnám se mnou, tak na 5. týden máš mimčo zase velký
a řekli ti k tomu něco víc? Co se Dr nezdá, jen umístění? Váček máš?
@Mami&Emmi píše:
Taky jsme byla na ultrazvuku, mimčo má 1,46cm, jsem 6+4tt. Vše je OK, kontrola za 3 týdny.
@Elizabeth88 - podle délky, když porovnám se mnou, tak na 5. týden máš mimčo zase velkýa řekli ti k tomu něco víc? Co se Dr nezdá, jen umístění? Váček máš?
Jo váček mám, a sonograf ( ten clovek na utz) mi říkal že je vše v pořádku, krásně kulaté bez hematomu, a pak jsem šla k doktorovi a ten mi řekl že časově to neodpovídá, že je nějak špatně postavený, což me vyděsilo, a že mi veme krev a za týden uvidíme co další krev. Jsem z toho trochu mimo, nevím co si myslet.
@Elizabeth88 píše:
Jo váček mám, a sonograf ( ten clovek na utz) mi říkal že je vše v pořádku, krásně kulaté bez hematomu, a pak jsem šla k doktorovi a ten mi řekl že časově to neodpovídá, že je nějak špatně postavený, což me vyděsilo, a že mi veme krev a za týden uvidíme co další krev. Jsem z toho trochu mimo, nevím co si myslet.
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 - podle délky, když porovnám se mnou, tak na 5. týden máš mimčo zase velkýa řekli ti k tomu něco víc? Co se Dr nezdá, jen umístění? Váček máš?
Jinak krásná fotka, jsem hloupá, že jsem si o ní neřekla. Za 14 dní si určitě řeknu.
Ahoj hokly, dobre zpravy. fotecka bude priste urcite bude. take se z nemuzu dockat. jeste prezit vikend ma byt pekne hnusne. mej te se krasne a dnes mazu uz ted. tak mazeme mazteme ![]()
letim si lehnut jsme mrtva ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat těch, které jsou v pátém týdnu, jak velké embryo mají? Pořád mi nesedí ta velikost mého. Děkuji
@Elizabeth88 No ja mam uz uplny galimatias v tom, ve kterem jsem… PM byla 12.5., ale mela jsem delsi cykly, takze ted mi doktor v pondeli rikal 2mm a ze to presne odpovida… Takze si myslim, ze jsem v 5.tt
tobe rekl kolik?
@Elizabeth88 On ti rekl 12 mm??? Nebo 1,2mm? Protze me rekl 2, ze je jako zrno ryze a ze je vsechno v pohode ![]()
@Troj píše:
@Elizabeth88 On ti rekl 12 mm??? Nebo 1,2mm? Protze me rekl 2, ze je jako zrno ryze a ze je vsechno v pohode
Mě řekli 12 mm a že je to tak pátý týden. mám to i v papírech. Fakt to nechápu, dost mě doktor vyděsil, že přej může být špatně položený, nevím co tím myslel, mimoděložní to být nemůže to by mi přece řekli na utz, doktroka na utz říkala že je hezky kulatý, žádný hematom, a že srdíčko už bude příští týden ale že počkáme za 14 dní, a doktor že se mu to nelíbí a že počkáme jestli poroste hcg, fakt nevím co si myslet
@Troj píše:
@Elizabeth88 On ti rekl 12 mm??? Nebo 1,2mm? Protze me rekl 2, ze je jako zrno ryze a ze je vsechno v pohode
Mě řekli 12 mm a že je to tak pátý týden. mám to i v papírech. Fakt to nechápu, dost mě doktor vyděsil, že přej může být špatně položený, nevím co tím myslel, mimoděložní to být nemůže to by mi přece řekli na utz, doktroka na utz říkala že je hezky kulatý, žádný hematom, a že srdíčko už bude příští týden ale že počkáme za 14 dní, a doktor že se mu to nelíbí a že počkáme jestli poroste hcg, fakt nevím co si myslet
@Elizabeth88 No tak to ted ja nevim, co si myslet
Ale myslim, ze to asi neres… Jj, mimodelozni by ti ukazal na utz…navic, jestli doktorka rikala, ze v poho, tak to nemuze byt nejaky jednoznacny pruser…a kdy jdes znova??
@HanHa píše:
Elizabeth88: a neměřili celý ten váček?
To fakt netuším, už si nepamatuju jak to tam bylo napsaný, ale přoč by psali velikost váčku do zprávy? Hlavně to o dva týdny nevychází s MS, ale srdíčko nebylo, tak nevím. mám trochu strach jestli je všechno v pořádku, ale nemám žádný bolesti ani špinění, fakt nic. Neměli by nás takhle děsit, a nejlepsí je že když mi to řekl tak mi řekl hlavně se nestrsujte, tak proc mi to riká.
@Troj píše:
@Elizabeth88 No tak to ted ja nevim, co si mysletAle myslim, ze to asi neres… Jj, mimodelozni by ti ukazal na utz…navic, jestli doktorka rikala, ze v poho, tak to nemuze byt nejaky jednoznacny pruser…a kdy jdes znova??
no krev se dovím v pondělí, ve čtvrtek jdu na další a další utz mám 12.7
Ach jo, no to budou dlouhe dva tydny
ale fakt se nestresuj
jestli mas 12 mm, tak mas goliase ![]()