Únor 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
2.7.12 13:06

Co znamená váček? z toho je pak placenta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.7.12 13:09
@Mami&Emmi píše:
A jeden DR ti dělal UTZ a druhý co? kontrolu na koze? On ti to nedělal jeden?

No možná to viděl v počítači, nebo to poznal ze zprávy co mu poslala ta jiná doktorka. No utz nemá v ordinaci takže musím o 4 patra výš, tam ho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.7.12 13:11
@Mami&Emmi píše:
asi tak, souhlasím. a hlavně by tě objednal třeba za 3 dny znovu a ne za tak dlouho, to je jako další normální kontrola. jsi bez hematomu, vody v děloze, váček máš, mimčo je v děloze, HCG máš krásný, na UTZ ti DR řekl, že je vše v pořádku a hold debil doktor pak měl blbou náladu, něco plácl a Ty se tím stresuješ. O srdíčko se ted nestarej a nestresuj se, myslím, že je brzy.

Nestresuju se, jen me zajímá co tím myslel. No dovím se to příští týden. :-) Je to známý, takže mi moc nesedí že by mě strašil. Asi jsem to nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
2.7.12 13:13

@Megg vyživuje plod a ano, pak se z jeho částzi stává placenta a zbytek zaniká jako vazivová jizva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.7.12 13:13

Já jsem minulý týden byla podle MS 6+6 a HCG bylo přes deset tisíc…

Příspěvek upraven 02.07.12 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
2.7.12 13:14

@Elizabeth88 a nebo tak, blbě jsi něco pochopila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.7.12 13:18
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 a nebo tak, blbě jsi něco pochopila :)

Je to dost možný, jsem vždycky nějak mimo když jsem u něj, musím se už konečně zeptat na nějaká věci kolem těhotenství, zatím mi nic neřekl. Dr na utz mi řekla že přístě už určímě termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.7.12 13:23

A v kolikátém jsem já nevíte, dr. říká pokaždé něco jiné, průkazku nemám,
polední men. 11.5. a datum oplodnění 25.2. odhaduji tak 7-8tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
2.7.12 13:24

@Elizabeth88 no vidíš, přeci by ti DR na UTZ nelhala nebo netvářila se „happy“ falešně, kdyby něco nebylo v pořádku…bud si opravdu něco blbě pochopila nebo ten DR něco blbě plácnul. Já když tam jdu, tak mám připraven seznam otázek a když tam jsem, tak neřeknu ani ň a pak si to vyčítám :cert: myslím, že na srdíčko je brzy. Ono je možný, když ti nesedí ty týdny, že podle MS to vychází na 8. týden, ale měla jsi později ovulaci a otěhotněla jsi třeba později v cyklu, to není nic vyjímečnýho. Pak samozřejmě je na srdíčko brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.7.12 13:25

Podle kalkulačky zde http://www.tehotenstvi.academy.sk/index.php, dnes 7+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.7.12 13:27
@Mami&Emmi píše:
@Elizabeth88 no vidíš, přeci by ti DR na UTZ nelhala nebo netvářila se „happy“ falešně, kdyby něco nebylo v pořádku…bud si opravdu něco blbě pochopila nebo ten DR něco blbě plácnul. Já když tam jdu, tak mám připraven seznam otázek a když tam jsem, tak neřeknu ani ň a pak si to vyčítám :cert: myslím, že na srdíčko je brzy. Ono je možný, když ti nesedí ty týdny, že podle MS to vychází na 8. týden, ale měla jsi později ovulaci a otěhotněla jsi třeba později v cyklu, to není nic vyjímečnýho. Pak samozřejmě je na srdíčko brzy…

Taky si myslím, bude všechno v pořádku. No já jsem si říkala že si taky napíšu seznam, ale koukám že je to k nicemu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
@Lendy123 píše:
Podle kalkulačky zde http://www.tehotenstvi.academy.sk/index.php, dnes 7+3

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
@Megg píše:
A v kolikátém jsem já nevíte, dr. říká pokaždé něco jiné, průkazku nemám,
polední men. 11.5. a datum oplodnění 25.2. odhaduji tak 7-8tt?

tak podle MS jsi 7+3tt (tedy ukončený sedmý týden a první tři dny v osmém a pokud víš naprosto přesně to oplodnění, tak jsi 5+3tt, tedy v tom 6. týdnu..takhle na začátku se ty týdny asi mění, protože pokaždé ten UTZ může vyhodnotit něco jiného. Stačí, když jen DR změří blbě plod jen o 1mm a šup, jsi v jiném týdnu. Ve 12. týdnu se to srovná a to už jsou přesné údaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.7.12 13:30

Jojo oplodnění vím přeně, 14 dnů rozdíl to nechápu jak to počítaj, no uvidím co na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
2.7.12 13:30

@Elizabeth88 mě třeba UTZ zase hodil o týden dál a je to asi tím, že jsem ovulku měla dřív než obvykle a byla jsem oplodněna dřív :lol: ono týden podle MS je jedna věc, ale skutečně den oplodnění druhá…to se nedá srovnávat podle tabulek. Myslím, že jsi fakt měla ovulaci později a proto je plůdek mladší. Nemůžeš brát, že je v 8. týdnu, to prostě není. Týden podle MS je jen něco, co je daný fakticky, žes tu MS měla…ale datum oplodnění to ej něco, co můžeme předpokládat a myslet si…Tys měla MS a otěhotněla jsi třeba až za 2,5 týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí