Úřad práce - pohovor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
24.10.17 07:43
Jedu zítra do Hradce a vy?
@Simuška123 píše:
Psali tam, že je to 8.platová třída. A kde máte pohovor? Třeba se tam uvidíme :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
24.10.17 21:08

@silvie1978 jestli se můžu zeptat v jakém oboru ve státní správě pracuješ? Také uvažuji o státní správě, právě z důvodu většího klidu (bez přesčasů, atd.), ale popravdě se bojím jak nízkého platu tak případné tlačenky nebo dokazování si důležitosti od paní vedoucí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.17 22:03

Dotaz

Holky, potrebuji radu. V patek jsem byla na pohovoru UP, vedouci oddeleni si pripravila cca 10 otazek, na vse jsem odpovedela spravne a odchazela jsem s pocitem, ze to urcite vyjde. Nevyslo, dnes mi prisel email, ze dali prednost jinemu uchazeci. Chtela jsem se zeptat, je mozne, ze UP si muze jednotlive uchazece zvat zvlast…? V dobe, kdy jsem byla ja pozvana na VR, tak tam semnou nikdo nebyl, jen ja. Diky za odpoved :(

• Citovat
  • Upravit
132
28.11.17 23:13

Ahoj anonymní

To mě mrzí, že Ti to nevyšlo a ano je možné, že si ÚP zval uchazeče zvlášť. Když jsem byla v říjnu na pohovoru já, tak nás bylo 13 uchazečů pozvaných, ale viděla jsem se jen s jednou. I se mě před pohovorem ptali jaký čas mi vyhovuje, takže ano je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.17 00:44

Tak dekuji za odpoved. Ja uz ztracim nadeji najit praci ???? chtela jsem do statni spravy, ale vidim to cerne. Minuly mesic jsem byla na VR na urade, kde se nemohli rozhodnout, tak si me a jeste jednu slecnu pozvali znovu a nakonec vzali ji. Me uz to prijde doma hrozne, pri skole jsem mela brigady a ted nejsem zvykla sedet doma… :?

• Citovat
  • Upravit
1977
24.1.18 14:32

Ahoj potřebuju poradit. Přítel se hlásí na zdejší úřad na odbor dopravně správní o práci jako referent. Nabízí 16,5 - 26,5 tisíce mzdu. Teď vydělává kolem 24 tisíc. Můžete mí prosím napsat jak to na úřadech s platy chodí to by opravdu dělal za 17 tisíc? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.1.18 14:50

@Ivulka88 Státní „podniky“ jedou podle oficiálních tabulek, kde je to roztřízeno podle vzdělání a praxe. Takže se kouká na to, jaké má vzdělání, případně jak souvisí s danou pozicí a stejně tak je to i s praxí, přičemž mu můžou jako praxi uznat klidně i to, co dělal doteď, pokud je to něco podobného. Pak už ale záleží na tom, na koho narazí. Tabulky si normálně najdeš na netu (platové tabulky státních zaměstnanců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.18 18:47

Na úřadu práce hledají zaměstnance na pozici ověřovatel dávek PnP. Máte s tím někdo zkušenosti? Co všechno ta práce obnáší? Jaký byl pohovor? Už za sebou nějaký pohovor mám. Nevím, jak moc se připravovat. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
82
31.7.18 22:26

Hlavně nastudovat zákony, co se k poskytování příspěvku na péči pojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat