Úřad práce - potřebné dokumenty
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Musím se přihlásit na pracák a zajímá mne jaké dokumenty po mne budou vyžadovat? Kamarádka se tam hlásila cca před rokem a říkala, že po ní chtěli všechny pracovní smlouvy, výpovědi, zápočtové listy a evidenční listy důchodového pojištění od všech zaměstnavatelů které kdy měla.Myslela jsem si, že jim stačí pouze všechno za poslední 2 roky.
Děkuji moc za rady, jen ať vím, co si mám všechno připravit, ať tam nemusím něco později ještě dokládat a mám to všechno ok.
Vzdy chteli jen to, co jste vypsala, ale pouze od posledniho zamestnavatele 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zápočtový list z posledního zaměstnání, kdyby to nebyl rok, tak ještě doložit co jsi dělala předtím, jestli máš nárok na podporu. Pracovní smlouvu jsem dávala až když jsem se odlásila z nového zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobrý den chci jse zeptat Jsem na rodičaku doma, vyřizují jsi příspěvek na bydlení, Má s tím někdo zkušenosti? Beru 10 tisic mateřskou jsem v pronajmu 1+1 10400 nájem. Přítel je posouzeny semnou, je na pracaku. Kolik by mi schvalili příspěvek na bydlení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Musím dokládat svou diagnozu když mám invalidní důchod úřednice ji chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@gauner077 píše:
Musím dokládat svou diagnozu když mám invalidní důchod úřednice ji chce
Diagnózu sdělit nemusíte, ale nějaký posudek od lékaře, co můžete nebo nemůžete dělat (bez konkrétní diagnózy) předložit musíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Daňové přiznání a evidence na úřadu práce během roku
- Dnešní ženy a práce v domácnosti
- Porušení zákoníku práce nerovné zacházení
- Finanční úřad - změna vratky složenky na účet
- Vyplnění dotazníku - uchazeče o práci
- Mužů byt přihlášena na dvou místech na úřadu práce?
- Návrat do práce a ošetřovné
- Střídavá péče, když je otec pořád v práci
Musím se přihlásit na pracák a zajímá mne jaké dokumenty po mne budou vyžadovat? Kamarádka se tam hlásila cca před rokem a říkala, že po ní chtěli všechny pracovní smlouvy, výpovědi, zápočtové listy a evidenční listy důchodového pojištění od všech zaměstnavatelů které kdy měla.
Myslela jsem si, že jim stačí pouze všechno za poslední 2 roky.
Děkuji moc za rady, jen ať vím, co si mám všechno připravit, ať tam nemusím něco později ještě dokládat a mám to všechno ok.