Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alriga píše:
Jak je možné, že admin zde stále a běžné toleruje mužské přispěvatelek typu Pavlik-morozov, pohledzdruhestrany apod, ktre zde opakovaně ponižují ženské přispěvatelky?
Nemám problém. Zkušenost mám takovou, že většinou komunikují úplně normalně. Často ale uhodi hřebík na hlavičku, takže to může zabolet, no. ![]()
@Janli píše:
To je dáma, která velmi vtipně zareagovala na tohohle ňoumu, přejmenovala si nick a tváří se jako jeho manželka, která ho tu krotí a pacifikuje…
Mimochodem jedna z mých nejoblíbenějších přispěvatelek! ![]()
@ropucha 02 píše:
Mimochodem jedna z mých nejoblíbenějších přispěvatelek!
Moje taky.
@Alriga píše:
Jak je možné, že admin zde stále a běžné toleruje mužské přispěvatelek typu Pavlik-morozov, pohledzdruhestrany apod, ktre zde opakovaně ponižují ženské přispěvatelky?
Svoboda projevu. Je tu plno zenskych uzivatelek, ktere soustavne napadaji a sikanuji nas muze!
Jinak za drobnou uplatu se muzu do koholiv pustit/ kohokoliv se zastat, ze protivnik bude brecet po nocich a pak si smaze ucet.
Příspěvek upraven 01.02.21 v 10:29
@Alriga píše:
Ignoruje nahlášení.
Neni pravda. Muzu potvrdit. A muj jiny profilovy obrazek taky ![]()
@Alriga píše:
Jak je možné, že admin zde stále a běžné toleruje mužské přispěvatelek typu Pavlik-morozov, pohledzdruhestrany apod, ktre zde opakovaně ponižují ženské přispěvatelky? [/citace
Ti mi nevadí vůbec, spíše naopak, některé ženy jsou mi tady velmi nesympatické. Nikdy si nesedneš s každým.
A kde je to slavné „když se ti příspěvek nelíbí tak to nečti“? které se tu věčně doporučuje plačkami?
@ropucha 02 píše:
Mimochodem jedna z mých nejoblíbenějších přispěvatelek!
Jj, Ontarka je bezva
![]()
@MrsNorris píše:Řekla bych, že tady je to procento výrazně vyšší… ale přiznávám, že u některých těch zatrollených diskuzí se zatraceně dobře bavím…
Já to tu nechci sterilní.
Myslím, že zdravé online prostředí má mít přibližně 2,9% tolerovaných trollů.
Je kazdyho svobodna volba, jak na ostatni uzivatele zareaguje. Pokud mi kvuli nekomu vyleti tlak, je to snad muj problem, aspon muzu pracovat na sebeovladani ![]()
@Moringa píše: Řekla bych, že tady je to procento výrazně vyšší… ale přiznávám, že u některých těch zatrollených diskuzí se zatraceně dobře bavím…
Já taky a vždy mě trochu zklame, když ji nějaká aktivistka nahlásí.
@Janli píše:
@ontarova.stara se tu o tobě hovoří…
Zase mi tady jede nejaka po Ontarovi
? Co mu v drustvu zvysili deputat a Malacova duchod, je na roztrhani.