Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A chcete mě říct, že vakcinologové, potažmo lékaři si za léčbu neúčtují??? ![]()
Proč někdo, kdo hlásá, že očkování není o. k. to musí dělat zadarmo? ![]()
@bea6 píše:
Pokud dítě nemá povinné očkování nesmi do MŠ
Ale mohou do MŠ, proč by ne? ![]()
@mari1912 píše:
A chcete mě říct, že vakcinologové, potažmo lékaři si za léčbu neúčtují???
Proč někdo, kdo hlásá, že očkování není o. k. to musí dělat zadarmo?
Elekova tvrdi vylozene nesmysly a zadnou skutecnou lecbu nenabizi. Maximalne tak psychologickou podporu a placebo. Zodpovednost za svou,,lecbu" nema. Vydelava na neznalosti a zoufalstvi jinych lidi.
Ptala jsem se na to kamaradky, co je ted v poslednim rocníku medicíny. Mudr musi prece podepsat papír, ze je dite schopné a zdrave.
Já mam díte očkované.
@bea6
A dite neockovane neni schopne a zdrave??? ![]()
O te ms je to v nejakych stanovach, ze musi mit povinne ockovani
Ovsem do skoly uz ho nepotrebuje, tak nevim jak to tedy je, ze by trochu trest neockovacum? ![]()
@Baba
A muzes prosim vypichnout z toho clanku co je primo nesmysl? Diky
Me to prave smysl dava, proto to chci vedet..
Takovou snůšku blábolů (míněno tím článek ona dnes) jsem teda dlouho neviděla.
Nazvala bych to projevem pokročilé AS univ.
Rtuť - není v očkovacích látkách pro děti
Celoživotní imunita po prodělané pertusi - nevím, kde to vzala, po onemocnění je imunita cca 5-20 let.
Dále mě fascinuje překrucování u Izraele - po jedné dávce vakcíny přece imunita není, to až cca měsíc po druhé… Aspoň je vidět nebezpečí pertuse
, rodina očkovaná, dítě ještě ne a bum ho, chudák.
Taky bych chtěla vidět to kompletní vyšetřování celé školky (kam jistě ten kojenec docházel, že)- hledání bacilonosičů -
Serologie o ničem, PCR - jistě to dělali všem (bezpříznakoví, cena atd), kultivace - někdy vyjde v katarálním stadiu, občas v záchvatovitém…), jinak nízká záchytnost, velmi obtížná kultivace… Holt paní doktorka toto asi neví, no.
K hematoencefalické barieře se odmítám vyjadřovat, kdo chce, zagůglí.
prostě laikům tahle snůška asi příjde logická, paní doktorka je slušný demagog.. Ale kdo se jen trochu vyzná, tak se musí leda usmát. Nebo zaplakat ![]()
Mudr elekova ma určitě sve slabe stránky (používání homeopatie thinuse smithse, doporucovani preparátů s méně vhodnými ecky).. Jeji cinnost, co se tyče osvěty v problematice ockovani, vnímám pozitivně a velmi jí děkuji za tuto osvětu, protože v ČR jsme v mnohem 100 let za opicema (detoxikace, diagnostikování autismu, doprovodné terapie vedoucí k léčbě různých neuro poruch a hlavne podceňování NŮ po ockovani), jak se říká. MUDr elekova je jedna z mala, ktera nazývá problémy pravymi jmeny. Tzn. ukazuje na cílenou masaz pediatru, kteří pokud neumí anglicky si neoveri informace z konferenci, které pořádají farma firmy, nebo i to že pediatři neví, jak poznat NŮ vakcíny. Sama u syna pozorovala NŮ a az časem zjistila, co se dělo. Vakcíny obsahuji chemikálie, NEUROTOXINY a cizorodé látky. Jaký to ma dopad u ockovanych jsem bohužel mohla pozorovat u vlastního dítěte. OCKOVANI JE CHEMIZACE, ktera se muže zvrtnout v něco nelecitelneho. Děti maji různé neuro poruchy a v mem okolí je těch dětí hodne, co se potýkají s ruznymi problémy, nyni to bude rok, co zemřela holcicka epileptička, samozřejmě z ockovani to nemela.
Článek na Ona dnes jsem si konečně celý přečetla. Pár věcí mi tam nesedí, ale jsem laik, takže tomu ani dokonale rozumět nemohu. ![]()
@Gladys Hmm, tak to je fakt smutné. Plnou hubu starostí o zdraví dětí a nakonec je to zase jenom byznys a selfpromo. Nejhorší je, že takoví lidé potom opravdu znemožňují rozumnou diskusi, která by mohla přinést nějaké zlepšení.