UV lampa gel laky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
UV lampa gel laky
Prosím, prosím o radu chci si pořídit domu ÚV lampu a gel
laky(slupovaci)nejlépe v setu se všema pripravkama co je potřeba. Můžete
mi prosím poradit nějakou značku. Je jich spoustu a nevím co vybrat:)
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Aliexpress. To co sezenes tady, je stejne jen preprodej toho sameho zbozi jen za 4nasobek ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mam Alessandro. Drahy, ale dobry. Ted to navic vylepšili a je to rychlejší. Dela se méně vrstev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba-stet píše:
Mam Alessandro. Drahy, ale dobry. Ted to navic vylepšili a je to rychlejší. Dela se méně vrstev.
Mas strip lac? Ten jsem mela stejne na tri vrstvy..,?nebo nejaka novinka? Ja mem jeste roclack nebo jak se to pise a ten zas nedrzi.. sice jedna vrstva, ale opadavaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@NatalieNav19 ja koupila z dm a jsem spokojená. Lampa za 700kc, laky za 300kc a drží to krásně. Laky Sally Hansen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@K82 píše:
Mas strip lac? Ten jsem mela stejne na tri vrstvy..,?nebo nejaka novinka? Ja mem jeste roclack nebo jak se to pise a ten zas nedrzi.. sice jedna vrstva, ale opadavaj.
Jj, striplac. Původně se správně měly dělat 4 vrstvy (báze, 2×
barva, báze), teď už stačí barva a báze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba-stet píše:
Jj, striplac. Původně se správně měly dělat 4 vrstvy (báze, 2× barva, báze), teď už stačí barva a báze
Takze nedelas zaklad baze? ale rovnou barvu na nehet? to by bylo fajn. A drzi? Diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@K82 Přesně tak. Oni nejak vylepšili ty barevné laky, ze mají bazi rovnou v sobe. Akorat teda musíš mit barvu i bazi z te nove rady, myslím, ze se neda kombinovat nova barva a stara baze. Drží to uplne stejně, mne osobně dokonce líp, protože pri tech vsech vrstvách jsem často aspoň jednou pretahla na kůži a pak se mi to odlupovalo. Tohle je rychlejší a čistší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ba-stet píše:
@K82 Přesně tak. Oni nejak vylepšili ty barevné laky, ze mají bazi rovnou v sobe. Akorat teda musíš mit barvu i bazi z te nove rady, myslím, ze se neda kombinovat nova barva a stara baze. Drží to uplne stejně, mne osobně dokonce líp, protože pri tech vsech vrstvách jsem často aspoň jednou pretahla na kůži a pak se mi to odlupovalo. Tohle je rychlejší a čistší.
Super, to zni dobre, teda pokud nestoji 3× tolik:). Sloupnout se da taky dobre? to si asi zashopuju:).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@K82 píše:
Super, to zni dobre, teda pokud nestoji 3× tolik:). Sloupnout se da taky dobre? to si asi zashopuju:).
Já si popravdě nepamatuju, kolik to stálo předtím, ale myslím, že to
nijak zásadně nezdražili. Já měla nějakou startovací sadu, k ní jsem si
koupila jeden lak extra a použivala jsem to asi 2 roky. Pak asi rok a půl
vůbec a když jsem se k tomu chtěla vrátit, zjistila jsem, že to je
nějaký vyschlý a koupila už tohle Sloupává se to stejně jako dřív, fakt
nevidím rozdíl, jen je to pohodlnější. Nepoužívám to teda pořád, mám
doma batole, takže dost často jsem ráda, že si nehty ostříhám na prasáka
nůžkama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit