Uznání českého titulu v zahraničí (Itálie)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak příjemně strávit volný čas? Přečtěte si na eMiminu
Ať už se vám událo cokoliv. Podělte se o svůj příběh v Deníčcích
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím,
až dodělám vysokou školu, chtěla bych se přestěhovat do Itálii. Chtěla bych se zeptat, jestli tady má něterá z Vás zkušenost s uznáváním titulu, kerý jste získaly tady v ČR. Byl s tím problém. Budu ráda když se podělíte o zkušenosti. Nemusí to být nutně z Itálii, ale celkově uznávání českých titulů v zahraničí. Budu i ráda, pokud se podělíte o jakékoliv úřední záležitosti a na co si dát pozor, pokud se chci stěhovat do Itálie. Moc Vám děkuji
Ahoj dostávala jsem k diplomu i nějakou evropskou verzi, kde byly
všechny předměty, co jsem absolvovala, známky, zápočty a i závěrečné
zkoušky, vše v AJ, to by mělo stačit a mělo by to být uznáváno…ale
dost záleží o jaký obor jde, pokud by to bylo něco specifického typu
právo, tak asi záleží na co tam máš specializaci, přece jen české
právo by ti v Itálii bylo k ničemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@welovefashion píše:
Ahoj dostávala jsem k diplomu i nějakou evropskou verzi, kde byly všechny předměty, co jsem absolvovala, známky, zápočty a i závěrečné zkoušky, vše v AJ, to by mělo stačit a mělo by to být uznáváno…ale dost záleží o jaký obor jde, pokud by to bylo něco specifického typu právo, tak asi záleží na co tam máš specializaci, přece jen české právo by ti v Itálii bylo k ničemu
Studuju přírodní vědy, konktrétně enviromentální geografii, tak snad
by s tím nebyl problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejspis po vas budou chtit uredne overeny preklad do jejich jazyka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jensarka píše:
Studuju přírodní vědy, konktrétně enviromentální geografii, tak snad by s tím nebyl problém
vůbec netuším, co si pod tím představit, nebo i představit jo, jen
netuším jakou práci s tímto oborem budeš dělat, ale řekla bych, že by
to mělo být ok, tohle bude všude stejné, nebo dost podobné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@welovefashion píše:
vůbec netuším, co si pod tím představit, nebo i představit jo, jen netuším jakou práci s tímto oborem budeš dělat, ale řekla bych, že by to mělo být ok, tohle bude všude stejné, nebo dost podobné
Většinou to jsou úřední práce, například na Katastru nemovitostí nebo podobné institce. Otázka je, jestli budu mít uplatnení tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jensarka tak to bych asi resil primo s instituci, kde budete chtit pracovat. Jelikoz do te doby po vas stejne nikdo nic chtit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli ma CR a It. mezinarodni smlouvu, tak kazdy titul uznaji. Napr. CR a
Slovensko, CR a Polsko ma 100%. Vyhledej si dalsi staty (je jich hodne). Pokud
by nebyla smlouva, tak to jde pres nostrifikaci v tom statu, kde planujes
pracovat.
Tyhle dotazy bych resila primo na MSMT a ne na e-miminu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kelsey píše:
Jestli ma CR a It. mezinarodni smlouvu, tak kazdy titul uznaji. Napr. CR a Slovensko, CR a Polsko ma 100%. Vyhledej si dalsi staty (je jich hodne). Pokud by nebyla smlouva, tak to jde pres nostrifikaci v tom statu, kde planujes pracovat.
Tyhle dotazy bych resila primo na MSMT a ne na e-miminu.
Samozřejmě to budu řešit potom přes úřady, ještě mi pár let zbývá
do ukončení studia. Teď se spíše předběžně informuju jak postupovat a
jaké zkušenosti s tím mají ostatní lidé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jensarka píše:
Samozřejmě to budu řešit potom přes úřady, ještě mi pár let zbývá do ukončení studia. Teď se spíše předběžně informuju jak postupovat a jaké zkušenosti s tím mají ostatní lidé.
V Italii ti diplom uznaji. Spis ze tam obecne neni moc prace, ani pro italy a spatne prac. podminky, smloiva na rok bez pojisteni a tak. Statni job je terno, chtelo by ti tlacenku, mas tam rodinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kam na dovolenou? ( ČR i zahraničí )
- Očkování zahraničí
- Stěhování ze zahraničí zpět do cz
- Čisté moře v Italii, ne moc na jihu..? Je to možné?
- Uznávají se polské tituly v Česku?
- Otevření účtu v zahraničí ?Německu?
- Pojištění cesty do zahraničí - srovnávače
- Itálie - veřejné prádelny
Zdravím
,
až dodělám vysokou školu, chtěla bych se přestěhovat do Itálii. Chtěla bych se zeptat, jestli tady má něterá z Vás zkušenost s uznáváním titulu, kerý jste získaly tady v ČR. Byl s tím problém. Budu ráda když se podělíte o zkušenosti. Nemusí to být nutně z Itálii, ale celkově uznávání českých titulů v zahraničí. Budu i ráda, pokud se podělíte o jakékoliv úřední záležitosti a na co si dát pozor, pokud se chci stěhovat do Itálie. Moc Vám děkuji